Χρησιμοποιήστε σωστές στρατηγικές μάρκετινγκ μέσω email με το Pipedrive για να έχετε ασυναγώνιστα αποτελέσματα

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, δεν πρέπει να αφήνετε κανένα βήμα για να προσεγγίσετε το μεγαλύτερο μέρος του πιθανού κοινού σας. Τα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Pipedrive, διευκολύνουν αυτήν την εργασία για εσάς.

Στο παρόν επιχειρηματικό σενάριο, ο ανταγωνισμός είναι υψηλότερος από ποτέ. Ως εκ τούτου, η απόκτηση πελάτη έγινε πιο δύσκολη. Ως αποτέλεσμα, οι εταιρείες πρέπει να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στο μάρκετινγκ μέσω όλων των διαθέσιμων καναλιών.

Το email marketing είναι μια δημοφιλής και οικονομικά αποδοτική στρατηγική μάρκετινγκ. Αλλά για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα από αυτό, η στρατηγική και η εφαρμογή σας θα πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις της αγοράς. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς το Pipedrive μπορεί να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πίνακας περιεχομένων

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πώς να ξεπεράσετε τις προκλήσεις του

Με απλά λόγια, email marketing σημαίνει μάρκετινγκ μέσω email. Είναι μια στρατηγική άμεσου μάρκετινγκ μέσω της οποίας οι εταιρείες μπορούν να μοιράζονται τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με πιθανούς πελάτες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το κανάλι για να ενημερώνετε το κοινό για τα νέα και τις ενημερώσεις της εταιρείας σας.

Παλαιότερα, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλάμβανε μια αλληλογραφία που ταιριάζει σε όλους. Αλλά τώρα, χρειάζεστε εξατομικευμένα email για να προσελκύσετε πελάτες. Η συναίνεση και η τμηματοποίηση των χρηστών έχουν γίνει επίσης κρίσιμα μέρη του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική μάρκετινγκ μέσω email, μπορείτε επίσης να δείτε μια κοινότητα να αναπτύσσεται γύρω από την επωνυμία σας, εκτός από την αύξηση των πωλήσεων.

Ωστόσο, αυτή η επιτυχημένη μέθοδος μάρκετινγκ έχει τις δικές της προκλήσεις. Χρειάζεται σωστό σχεδιασμό και εφαρμογή. δεν μπορείτε να στείλετε τυχαία email και να περιμένετε να λάβετε αποτελέσματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς προσπερνούν τα email μάρκετινγκ και αποτυγχάνουν να λάβουν το μήνυμα. Επίσης, η μορφοποίηση email πρέπει να γίνει σωστά.

Η πρόσβαση στα εισερχόμενα του κοινού-στόχου και η μη απόρριψη στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είναι μια άλλη πρόκληση για τις εταιρείες.

Το Pipedrive’s Campaigns, μια εξελιγμένη και ισχυρή πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορεί να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις προκλήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε εξατομικευμένα email για να μετατρέπετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες σε πελάτες. Μπορείτε εύκολα να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας μέσω ομάδων email και τμηματοποίησης email.

Στις επόμενες ενότητες, θα σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες του Pipedrive Campaigns και τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το λογισμικό.

Τι είναι το λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Pipedrive;

Το Campaigns by Pipedrive είναι μια εφαρμογή λογισμικού που προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εταιρεία σας. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε όμορφες και προσαρμόσιμες διατάξεις χρησιμοποιώντας στοιχεία μεταφοράς και απόθεσης που μπορούν να κερδίσουν την προσοχή του υποψήφιου κοινού σας.

Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο, μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε από τα έτοιμα πρότυπα email του.

  Δεν λαμβάνετε το Netflix σε 4K; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση των email σας, ώστε να γνωρίζετε εάν μια συγκεκριμένη στρατηγική λειτουργεί ή όχι.

Εκτός από τα στοιχεία επικοινωνίας και το ιστορικό, μπορείτε επίσης να δείτε την επικοινωνία μέσω email με καθεμία από τις επαφές στο Pipedrive. Τέτοιες πληροφορίες σάς δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσετε το ενδιαφέρον τους και να εξατομικεύσετε τις προσφορές για αυτούς.

Κύρια χαρακτηριστικά του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Pipedrive

Όντας μια γεμάτη δυνατότητες λύση, το Pipedrive προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά χρήσιμα για το μάρκετινγκ μέσω email για οποιονδήποτε οργανισμό ή κλάδο. Τα χαρακτηριστικά του μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε τρεις μεγάλες ενότητες. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιες δυνατότητες προσφέρει αυτό το εργαλείο για τις κύριες εργασίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Email Builder

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης ή έμπορος, έχετε πολλά πιο πιεστικά καθήκοντα από το να δημιουργήσετε ένα email. Το Pipedrive Campaigns κάνει τη διαδικασία γρήγορη και διαισθητική για εσάς με το πρόγραμμα δημιουργίας email που δεν χρειάζεται να έχετε HTML ή βασικές δεξιότητες σχεδιασμού.

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ελκυστικές και ανταποκρινόμενες καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε μπλοκ μεταφοράς και απόθεσης σε ένα επιμελημένο πρότυπο που θα ενδιαφέρει αμέσως το κοινό σας στα email σας.

Πρότυπα προγράμματος δημιουργίας email

Το πρόγραμμα δημιουργίας email του Pipedrive διαθέτει μια εκτενή συλλογή από έτοιμα προς χρήση πρότυπα. Τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να ανησυχείτε για τα σχεδιαστικά τους στοιχεία. Αυτά τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη αφοσίωση και είναι εξίσου αποτελεσματικά για μετατροπή.

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πρότυπο που ταιριάζει στην ταυτότητα της επωνυμίας σας. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε ως πρότυπο και να το χρησιμοποιήσετε ξανά αργότερα σε άλλες καμπάνιες μετά από απαραίτητες τροποποιήσεις.

Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Pipedrive περιέχουν το υποσέλιδο “κατάργηση εγγραφής” για να παραμείνετε συμβατοί με τον GDPR.

Αυτό το υποσέλιδο συνοδεύεται επίσης από ετικέτες συγχώνευσης. Αυτή η ενότητα δημιουργεί αυτόματα τις πληροφορίες της εταιρείας σας όταν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές. Επιπλέον, έχετε την ελευθερία να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε το κείμενο που δημιουργείται μέσω του επεξεργαστή.

Τμηματοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αγοράς

Με τη βοήθεια των εργαλείων τμηματοποίησης email του Pipedrive, οι επιχειρήσεις και οι έμποροι μπορούν να τμηματοποιήσουν τις λίστες παραληπτών τους. Αυτό θα διασφαλίσει ότι ο σωστός τύπος κοινού θα λάβει το κατάλληλο μήνυμα για αυτούς. Είναι επίσης ωφέλιμο να διατηρείτε τις καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σχετικές και να μην κατηγοριοποιούνται ως spammers για το κοινό σας.

Τμήματα Μάρκετινγκ

Εκτός και αν θέλετε να παραβλεφθούν τα όμορφα δημιουργημένα email σας, οι καμπάνιες email σας θα πρέπει να επικεντρώνονται στις απαιτήσεις των επαφών σας. Το Pipedrive σάς επιτρέπει να στοχεύσετε συγκεκριμένα τμήματα μάρκετινγκ στα οποία μπορείτε να στείλετε εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μετατρέψετε τους καλύτερους δυνητικούς πελάτες σας σε προσφορές.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας email χωρίς κώδικα σάς επιτρέπει να επιλέξετε τις σωστές γραμματοσειρές, να ενσωματώσετε gif, να προσθέσετε συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να εισάγετε πρότυπα email HTML. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε αποκριτικά πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στοχεύουν διαφορετικές ομάδες και να αντιμετωπίσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες τους για ενισχυμένη μετατροπή.

Εργαλεία Τμηματοποίησης κοινού

Αυτά τα εργαλεία σάς επιτρέπουν να χωρίσετε τις επαφές σας σε υποομάδες. Το διαισθητικό εργαλείο φιλτραρίσματος χωρίς κώδικα του Pipedrive Campaigns είναι τέλειο για την τμηματοποίηση συνδρομητών με βάση διάφορες πτυχές, όπως δυνητικούς πελάτες, επαφές, προσφορές, δραστηριότητες και προϊόντα.

Επίσης, δεν χρειάζεται να λάβετε βοήθεια από άλλες προσθήκες, ενσωματώσεις και κώδικες HTML. Το Pipedrive σάς προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να φιλτράρετε τις επαφές κατά προσαρμοσμένα πεδία. Μπορείτε να εφαρμόσετε πολλά φίλτρα για να στείλετε email σε μια ομάδα επαφών.

  8 API επεξεργασίας εικόνας και βελτιστοποίησης διαθέσιμα το 2022

Φίλτρα ειδικά για καμπάνια

Εάν θέλετε να επιλέξετε φίλτρα με βάση τα δεδομένα καμπάνιας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Campaigns by Pipedrive. Η τμηματοποίηση πραγματοποιείται με βάση τις ημερομηνίες και τους τίτλους των καμπανιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε στο κοινό-στόχο.

Τα φιλτραρισμένα δεδομένα θα περιέχουν επίσης διάφορες αλληλεπιδράσεις από το κοινό με το email της καμπάνιας και εάν κάποιος έχει εγγραφεί στον ιστότοπο ή στο ιστολόγιό σας μέσω της καμπάνιας. Επιπλέον, η παρακολούθηση καμπάνιας και τα φίλτρα ειδικά για καμπάνια σάς δίνουν τη δυνατότητα να βρείτε πότε κάποιος έκανε κλικ σε ένα ενσωματωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πόσα κλικ υπήρχαν κ.λπ.

Αναλύσεις και αναφορές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην επικύρωση της στρατηγικής μάρκετινγκ σας. Αν δεν γνωρίζετε πόσο ελκυστικές είναι οι καμπάνιες σας, θα αποτύχετε να σχεδιάσετε τη σωστή στρατηγική μάρκετινγκ που μετατρέπει τους δυνητικούς πελάτες σε πελάτες.

Email Analytics

Το λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Pipedrive συνοδεύεται από εργαλεία ανάλυσης email. Με αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση των email σας, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης και του ποσοστού εγκατάλειψης. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα δεδομένα απόδοσής σας κατά τοποθεσία και ώρα. Σας επιτρέπει επίσης να προβάλλετε τους πιο ανταποκρινόμενους παραλήπτες email, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε καλύτερες στρατηγικές για τη βελτίωση των ποσοστών μετατροπών.

Καθώς τα δεδομένα είναι διαθέσιμα σε ποσοστά, οι εταιρείες μπορούν να μετρήσουν γρήγορα την επιτυχία των καμπανιών τους. Τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων του Pipedrive περιλαμβάνουν επίσης πληροφορίες για την τοποθεσία των συνδρομητών και πότε γίνονται τα περισσότερα κλικ στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ. Αυτές οι πληροφορίες θα σας δώσουν μια καλύτερη ιδέα για την υποψήφια δημογραφία σας και πότε μπορείτε να περιμένετε το υψηλότερο επίπεδο αφοσίωσης.

Ενσωματωμένη αναφορά Analytics

Με το Pipedrive, δεν θα υπάρχουν πλέον διάσπαρτα δεδομένα σε διαφορετικό λογισμικό. Ενσωματώνει τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το CRM σας. Η καρτέλα “Παραλήπτες” σάς επιτρέπει να βλέπετε τους συνδρομητές που έχουν λάβει τα email σας. Από εδώ, οι εταιρείες μπορούν επίσης να ελέγξουν πώς αλληλεπιδρούν οι παραλήπτες, όπως συνδέσμους στους οποίους έκαναν κλικ.

Στην προβολή λεπτομερειών επαφών, μπορείτε να δείτε τις καμπάνιες στις οποίες ανταποκρίθηκαν οι επαφές και την κατάστασή τους: εγγεγραμμένες, καταργημένες ή αναπηδημένες. Να θυμάστε ότι μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο στους συνδρομητές που επέλεξαν να συμμορφωθεί με το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συμμορφωθεί με τον GDPR. Έτσι, κάθε φορά που κάποιος καταργεί την εγγραφή του, μπορείτε να το γνωρίζετε από εδώ για να σταματήσετε να του στέλνετε email.

Πώς οι έμποροι ή οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να επωφεληθούν από το Pipedrive

Το Pipedrive Campaigns μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για μεμονωμένες εταιρείες και επαγγελματίες του μάρκετινγκ που αναζητούν ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ μέσω email. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτή η πλατφόρμα μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας με τη σωστή στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Εξοικονόμηση κόστους καμπάνιας

Η Pipedrive προσφέρει προσιτές και επεκτάσιμες καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες της. Όταν οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν μια τέτοια υπηρεσία, το κόστος μάρκετινγκ μέσω email μειώνεται. Κατά συνέπεια, η απόδοση από το email marketing αυξάνεται αυτόματα.

Εκτελέστε εξαιρετικά προσαρμοσμένες καμπάνιες

Για μια επιτυχημένη καμπάνια email, η εξατομίκευση του περιεχομένου είναι απαραίτητη. Όταν απευθύνεστε στο κοινό με όνομα, εταιρεία, ονομασία, περιοχή κ.λπ., αισθάνεται συναισθηματική έλξη για την επωνυμία σας. Επίσης, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα κλικ στο email όταν εξατομικεύετε ένα διαφημιστικό μήνυμα ή ένα email μάρκετινγκ.

Αποκτήστε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και επεξεργαστείτε τους

Το Pipedrive σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέτετε μαγνήτες μολύβδου στα ενημερωτικά δελτία, τα διαφημιστικά μηνύματα και τα email μάρκετινγκ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο όπως δωρεάν ψηφιακά προϊόντα, ηλεκτρονικά βιβλία, δωρεάν δοκιμές λογισμικού/υπηρεσιών, εξατομικευμένες εκπτώσεις, λευκές βίβλους κ.λπ., ως μολύβδινοι μαγνήτες.

  Τι να κάνετε εάν το MacBook Pro δεν ενεργοποιηθεί

Τα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μολύβδινους μαγνήτες τραβούν περισσότερη προσοχή, επομένως, δυνητικοί πελάτες υψηλής ποιότητας μαζικά.

Χρησιμοποιήστε CTA για αύξηση εσόδων

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση (CTA) για να μεταφέρετε το κοινό σας σε ένα καλάθι αγορών ή μια σελίδα προορισμού συνδρομής ιστολογίου και να το ωθήσετε να πραγματοποιήσει συναλλαγές. Το Pipedrive προσφέρει εργαλεία και δυνατότητες για να προσθέσετε πειστικούς CTA στα email σας μάρκετινγκ.

Δρομολογήστε περισσότερη επισκεψιμότητα σε ιστότοπους και ιστολόγια

Μπορείτε να αναβαθμίσετε περαιτέρω τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ με διάφορα περιεχόμενα που συνδέονται με την ηλεκτρονική αγορά, τον ιστότοπο, το ιστολόγιο, την εφαρμογή για κινητά στο Google Play κ.λπ. Αυτό θα αυξήσει αυτόματα την παρουσία του στοχευόμενου στοιχείου και επομένως περισσότερες πιθανότητες οργανικής κατάταξης στο Google SERP.

Τιμολόγηση Pipedrive

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής του Pipedrive επιλέγοντας οποιοδήποτε από τα τέσσερα σχέδιά του. Πριν κάνετε την αγορά, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα 14 ημερών, το οποίο δεν χρειάζεται να προσθέσετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Τα σχέδια περιγράφονται παρακάτω συνοπτικά. Εάν επιλέξετε να πάτε για την παροχή ετήσιας χρέωσης, η Pipedrive θα σας χρεώσει 20% λιγότερο.

Ουσιώδης

Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για τη διαχείριση δυνητικών πελατών, συμφωνιών, εγγραφών ημερολογίου και αγωγών. Το βασικό σχέδιο υποστηρίζει 300+ ενσωματώσεις και εύκολη προσαρμογή. Θα σας κοστίσει 11,90 $ ανά χρήστη ανά μήνα.

Προχωρημένος

Με το πρόγραμμα για προχωρημένους, μπορείτε να αυξήσετε και να αυτοματοποιήσετε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Πρότυπα email, προγραμματισμός και προγράμματα δημιουργίας ροής εργασιών είναι μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του. Αυτό το πρόγραμμα θα σας κοστίσει 24,90 $ ανά χρήστη ανά μήνα.

Επαγγελματίας

Αυτό το επαγγελματικό σχέδιο είναι κατάλληλο για καλύτερα έσοδα και απόδοση, καθώς σας επιτρέπει να εκτελείτε εργασίες όπως κλήσεις με ένα κλικ, διαχείριση συμβάσεων, ηλεκτρονική υπογραφή εγγράφων, πρόβλεψη εσόδων και βελτιωμένη αναφορά. Θα σας κοστίσει 49,90 $ ανά χρήστη ανά μήνα.

Επιχείρηση

Σας προσφέρει απεριόριστη προσαρμογή και υποστήριξη. Το πρόγραμμα Enterprise προσφέρει απεριόριστη χρήση λειτουργιών, αυξημένες προτιμήσεις ασφαλείας, απεριόριστη άδεια χρήστη και πολλά άλλα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας κοστίσει 74,90 $ ανά χρήστη ανά μήνα.

Εναλλακτικές λύσεις Pipedrive

Εάν θέλετε να συγκρίνετε τις καμπάνιες Pipedrive με άλλα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν πραγματοποιήσετε την τελική κλήση, ακολουθούν μερικά κορυφαία ονόματα.

Omnisend

Το Omnisend είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπει να στέλνετε ώθηση πωλήσεων με λειτουργίες όπως τμηματοποίηση και αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με αυτό, οι επιχειρήσεις μπορούν να εκτελέσουν ενσωματωμένες καμπάνιες email και SMS για να προσφέρουν μια εξατομικευμένη και συνεπή εμπειρία στο κοινό.

Τα ενσωματωμένα και προσαρμόσιμα πρότυπά του σας εξοικονομούν χρόνο και προσπάθεια. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε δοκιμές A/B και να στοχεύσετε τα σωστά άτομα για καλύτερα αποτελέσματα.

Sendinblue

Το Sendinblue, λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι μια εξαιρετική επιλογή για εταιρείες με όλους τους προϋπολογισμούς. Σας επιτρέπει ακόμη να στέλνετε 300 email δωρεάν κάθε μέρα και να έχετε απεριόριστο αριθμό ατόμων στην επαφή σας.

Παρακολουθεί ενεργά τον διακομιστή για να εξασφαλίσει τα καλύτερα ποσοστά παράδοσης για τα email σας. Αυτή η πλατφόρμα αποκλείει επίσης αυτόματα τις επαφές με σκληρή αναπήδηση για να προστατεύσει τη φήμη σας.

Ανακεφαλαίωση

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού-στόχου σας ή ένας έμπορος που εργάζεται με την ίδια πρόθεση για τους πελάτες, το μάρκετινγκ μέσω email μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Αυτή η οικονομικά αποδοτική στρατηγική μάρκετινγκ είναι χρήσιμη για τις περισσότερες βιομηχανίες. Ωστόσο, θα βοηθούσε εάν είχατε τα σωστά εργαλεία και προσεγγίσεις δοκιμών email για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις του.

Το λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Pipedrive κάνει το στοχευμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα αεράκι για τον οργανισμό σας. Αυτή η πλατφόρμα έχει μια επίπεδη καμπύλη εκμάθησης και λειτουργίες που λειτουργούν για όλους. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα στέλνει στους σωστούς συνδρομητές και σας δείχνει δεδομένα σχετικά με την αφοσίωση των χρηστών.

Καθώς συζητήσαμε τα κορυφαία εργαλεία και δυνατότητες που προσφέρει αυτή η εφαρμογή, μπορείτε τώρα να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για τον οργανισμό σας.