Πώς να ενημερώσετε το Apple Watch σας

Η Apple κυκλοφορεί τακτικά ενημερώσεις του watchOS με νέες δυνατότητες και προσόψεις ρολογιών. Το watchOS 6, για παράδειγμα, έρχεται με μια νέα εφαρμογή App Store και εκπληκτικά νέα αναλογικά ρολόγια. Δείτε πώς μπορείτε να ενημερώσετε το Apple Watch σας.

Πώς να ενημερώσετε το Apple Watch σας χρησιμοποιώντας το iPhone

Οι ενημερώσεις του Apple Watch συνδέονται με το iPhone. Για παράδειγμα, για ενημέρωση στο watchOS 6 στο Apple Watch σας, πρέπει πρώτα να ενημερώσετε το iPhone σας σε iOS 13.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο iPhone σας και μεταβείτε στην ενότητα “Γενικά”.

Τώρα πατήστε στην επιλογή «Ενημέρωση λογισμικού».

  Τρόπος διόρθωσης του σφάλματος εγκατάστασης "Ένα άλλο πρόγραμμα που εγκαθίσταται" στα Windows 10

Εδώ, εάν δεν εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS, πατήστε “Λήψη και εγκατάσταση”. Εάν η ενημέρωση έχει ήδη ληφθεί, θα δείτε το κουμπί “Εγκατάσταση τώρα”.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Μόλις το iPhone ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση, ανοίξτε την εφαρμογή Watch στο iPhone σας. Από την καρτέλα “Το ρολόι μου”, μεταβείτε στην ενότητα “Γενικά”.

Εδώ, πατήστε στην επιλογή «Ενημέρωση λογισμικού».

Ελέγξτε για διαθέσιμες ενημερώσεις και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Λήψη και εγκατάσταση”.

Από την επόμενη οθόνη, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας. Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει τώρα.

Βεβαιωθείτε ότι το Apple Watch βρίσκεται στο φορτιστή του και στην εμβέλεια του iPhone σας συνδεδεμένο σε Wi-Fi. Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει μόνο όταν το Apple Watch φορτιστεί τουλάχιστον στο 50 τοις εκατό.

  Πώς να αναζητήσετε την εξωτερική σας διεύθυνση IP από τη γραμμή εντολών στα Windows 10

Πώς να ενημερώσετε το λογισμικό από το Apple Watch

Με το watchOS 6, το Apple Watch αρχίζει να γίνεται πιο ανεξάρτητο από το iPhone. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το νέο App Store, το οποίο σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να ενημερώνετε εφαρμογές απευθείας από τον καρπό σας.

Μόλις κάνετε ενημέρωση στο watchOS 6, όλες οι επόμενες ενημερώσεις μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας από το Apple Watch, χωρίς να αγγίξετε το iPhone.

Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το “Digital Crown” στο Apple Watch για να ανοίξετε την οθόνη εφαρμογών κηρήθρας.

Εδώ, πατήστε «Ρυθμίσεις» και επιλέξτε «Γενικά».

  Τι είναι το αρχείο NTUSER.DAT στα Windows;

Τώρα, πατήστε «Ενημέρωση λογισμικού».

Εφόσον το Apple Watch είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi ή σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, θα βλέπετε τη διαθέσιμη ενημέρωση. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μετά πατήστε «Λήψη και εγκατάσταση».

Τώρα βάλτε το Apple Watch στο φορτιστή του και βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο στο Wi-Fi. Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει αφού το Apple Watch έχει τουλάχιστον 50 τοις εκατό φόρτιση.

Μόλις κάνετε αναβάθμιση στο watchOS 6, ρίξτε μια ματιά στη νέα εφαρμογή App Store που σας επιτρέπει να κατεβάζετε εφαρμογές ενημέρωσης απευθείας από τον καρπό σας.