Ισοσταθμιστής ήχου για όλες τις εφαρμογές μουσικής στο iPhone σας [Jailbreak]


Οι ίδιες ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή που κάνουν την ποπ μουσική να ακούγεται καλό δεν θα λειτουργήσουν ποτέ για την κλασική μουσική, αλλά για κάποιο λόγο ο ισοσταθμιστής στο iPhone σας όχι μόνο είναι δύσκολο να προσπελαστεί και δεν μπορεί να προσπελαστεί από την ίδια την εφαρμογή Μουσική. Αντίθετα, πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και να επιλέξετε τι είδους ισοσταθμιστή θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Τώρα, αν δεν είστε πολύ λάτρεις της μουσικής, αυτό μπορεί να μην σας ενοχλεί, αλλά στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να αξιοποιούν το καλύτερο από τη μουσική τους βιβλιοθήκη. Το EqualizerEverywhere είναι ένα tweak της Cydia που διατίθεται στο αποθετήριο BigBoss και Insanelyi που κάνει τον ισοσταθμιστή προσβάσιμο από οποιαδήποτε οθόνη. Επιπλέον, αυτός ο ισοσταθμιστής λειτουργεί για κάθε εφαρμογή μουσικής στη συσκευή σας και όχι μόνο για την προεπιλεγμένη εφαρμογή Μουσική.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις Siri στο iPhone 6/6 Plus [No Jailbreak]

Μόλις εγκατασταθεί, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις όπου θα έχει προστεθεί η προτίμηση EqualizerEverywhere. Ενεργοποιήστε το καθώς και την επιλογή πρόσβασης στον ισοσταθμιστή από το κέντρο ελέγχου. Όπως κάθε Equalizer, αυτό το tweak συνοδεύεται από προεπιλογές, αλλά μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε ελεύθερα για να ταιριάζει στα αυτιά σας.

Για πρόσβαση στις προεπιλογές, πατήστε την επιλογή «Προεπιλογή» και επιλέξτε μία από αυτές που αναφέρονται. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει επίσης ένα κουμπί Αποθήκευση εδώ. Αυτό είναι για να αποθηκεύσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ισοσταθμιστή και να μπορείτε να μεταβείτε σε αυτές τόσο εύκολα όσο θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη προεπιλογή. Για να αποθηκεύσετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ισοσταθμιστή, ορίστε τα επίπεδα στην κύρια οθόνη προτιμήσεων και, στη συνέχεια, πατήστε Προεπιλογές και μετά το κουμπί Αποθήκευση. Δώστε ένα όνομα στην προεπιλογή σας και τελειώσατε. Οι προεπιλογές εμφανίζονται με τη σειρά που προστίθενται και όχι αλφαβητικά.

  Πώς να μετακινήσετε καρτέλες Safari μεταξύ iPhone, iPad και Mac

Στο Κέντρο Ελέγχου, μπορείτε να εμφανίσετε τον ισοσταθμιστή σύροντας τα χειριστήρια μουσικής προς τα αριστερά. Κάθε επίπεδο μπορεί να διαχειρίζεται ανεξάρτητα ή το επίπεδο Pre μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανεβάσει το επίπεδο του καθενός, εξίσου.

Το tweak λειτουργεί εξαιρετικά και μπορείτε να ακούσετε τον αντίκτυπο ζωντανά καθώς παίζετε μουσική και προσαρμόζετε τα επίπεδα. Ο προγραμματιστής έχει προειδοποιήσει ότι δεν είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά στα ηχεία σας, γι’ αυτό προσέξτε σε τι ένταση παίζετε τη μουσική σας μετά την αναπαραγωγή με το tweak. Το μόνο χαρακτηριστικό που μένει να θέλω είναι να μπορώ να αποκλείσω ορισμένες εφαρμογές από το να επηρεάζονται από τον ισοσταθμιστή. Το tweak δεν θα επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας ούτε θα προκαλέσει καθυστέρηση, σύροντας προς τα κάτω τη CPU ή τη μνήμη RAM. Για τους λάτρεις της μουσικής, αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο tweak.

  Προεπιλεγμένη διαχείριση διεύθυνσης IP και κωδικών πρόσβασης δρομολογητή