Γρήγορη απάντηση σε μηνύματα Skype από ένα αναδυόμενο παράθυρο [Jailbreak]


Το Skype είναι μία από αυτές τις εφαρμογές που πρέπει να έχουν όλοι όσοι διαθέτουν smartphone έχουν εγκαταστήσει. Όσο υπέροχη κι αν είναι η εφαρμογή, είναι λίγο αργή. Αυτό είναι κατανοητό, καθώς η εφαρμογή δεν προορίζεται μόνο για την αποστολή μηνυμάτων κειμένου, αλλά και για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και φωνητικών κλήσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν για να στείλουν ένα γρήγορο μήνυμα και όταν λαμβάνετε ένα άμεσο μήνυμα στο Skype, είναι κάπως μια αναμονή πριν ξεκινήσει η εφαρμογή και μπορείτε πραγματικά να απαντήσετε σε αυτήν. Επιπλέον, πρέπει να εγκαταλείψετε την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Το QuickReplyer For Skype είναι ένα tweak της Cydia αξίας 2,99 $ στο αποθετήριο BigBoss που προσθέτει μια επιλογή γρήγορης απάντησης για το Skype. Η επιλογή εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος, στο Κέντρο ειδοποιήσεων και όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή. Ως προαπαιτούμενο πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Couria στη συσκευή σας.

  Ένα νέο ασύρματο πρότυπο: Τι είναι το Amazon Sidewalk;

Μόλις εγκατασταθεί, μεταβείτε στις ρυθμίσεις της Couria και πατήστε Skype εκεί για να ενεργοποιήσετε το QuickReplyer For Skype. Μπορείτε να κλειδώσετε το tweak πίσω από τον κωδικό πρόσβασης (αν είναι ενεργοποιημένο). Το tweak θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον κωδικό εάν η συσκευή σας είναι κλειδωμένη ή ξεκλειδωμένη.

Πατήστε Άλλες προτιμήσεις όπου μπορείτε να προσθέσετε μια ένδειξη G για να επισημάνετε ένα ομαδικό μήνυμα και επίσης να επιλέξετε πόσο παλιό θα πρέπει να είναι το ιστορικό μηνυμάτων που εμφανίζεται στο αναδυόμενο παράθυρο. Εκτός από την απάντηση με ένα μήνυμα κειμένου, μπορείτε επίσης να απαντήσετε με μια εικόνα από το αναδυόμενο παράθυρο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία εκμάθησης του Microsoft Word

Το tweak λειτουργεί καλά, αλλά για 2,99 $ οι χρήστες μπορεί να περιμένουν λίγο περισσότερο, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε μια αρκετά αξιοπρεπή εφαρμογή στο App Store για την ίδια τιμή. Λοιπόν, ποια χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να κάνουν την εφαρμογή να αξίζει περισσότερο; Ένα φίλτρο ίσως που επιτρέπει να περάσουν μόνο τα πιο σημαντικά μηνύματα, καθώς αυτό δεν είναι κάτι που υποστηρίζει η προεπιλεγμένη εφαρμογή Skype.

Ήμουν επίσης ελαφρώς απογοητευμένος με το πώς λειτουργεί το tweak από την οθόνη κλειδώματος και το Κέντρο ειδοποιήσεων. Νόμιζα ότι θα ήταν πιο κοντά στη λειτουργία με το πώς οι χρήστες θα μπορούν να απαντούν σε μηνύματα στο iOS 8, αλλά δεν είναι. Δεν μπορείτε να απαντήσετε απευθείας από αυτό. Πατείται και εμφανίζεται το αναδυόμενο παράθυρο, που σημαίνει ότι ενώ δεν μεταβαίνετε στην ίδια την εφαρμογή, δεν απαντάτε ακριβώς στο μήνυμα απευθείας από το Κέντρο Ειδοποιήσεων. Εξακολουθεί να ξεπερνά τη μετάβαση στην ίδια την εφαρμογή και δεν αφήνετε πλέον την τρέχουσα εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε το Skype, επομένως, ανάλογα με το πόσο τη χρησιμοποιείτε αρχικά, η προσαρμογή μπορεί να αξίζει τον κόπο ως έχει.

  Τρόπος πρόσβασης στην τοποθεσία Microsoft Teams SharePoint για μια ομάδα