Πώς να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις Siri στο iPhone 6/6 Plus [No Jailbreak]

Τις ημέρες που προηγήθηκαν της εκδήλωσης Apple iPhone φέτος, ορισμένα ειδησεογραφικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι οι συντομεύσεις Siri, μια από τις βασικές λειτουργίες του iOS 12, δεν θα λειτουργήσουν στα iPhone 6 και 6 Plus. Αυτό βασίστηκε σε ένα ανταλλαγή email μεταξύ ενός προγραμματιστή και του Craig Federighi που δημοσιεύτηκε στο Reddit. Αν και η ανταλλαγή email είναι αυθεντική, αυτό που οι άνθρωποι αφαίρεσαν από αυτήν ελλείψει πλαισίου είναι εσφαλμένες πληροφορίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις Siri στο iPhone 6/6 Plus χωρίς να χρειάζεται να κάνετε jailbreak στη συσκευή σας ή οτιδήποτε άλλο. Η δυνατότητα λειτουργεί, αλλά είναι περιορισμένη σε αυτές τις δύο συσκευές. Ορισμένες συντομεύσεις θα λειτουργήσουν, άλλες ίσως όχι. Το επιβεβαιώσαμε τώρα που η εφαρμογή Siri Shortcuts είναι ζωντανή στο App Store, αλλά έχει επίσης επιβεβαιώθηκε από το VentrueBeat.

  Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον προεπιλεγμένο διακομιστή DNS του ISP σας

Συντομεύσεις Siri στο iPhone 6/6 Plus

Το iOS 12 κυκλοφόρησε επίσημα, οπότε αν δεν έχετε αναβαθμίσει το iPhone σας σε αυτό, μπορείτε να το κάνετε μέσω μιας ενημέρωσης OTA ή μέσω του iTunes.

Το Siri Shortcuts είναι μια εφαρμογή που μπορείτε λήψη από το App Store. Παραδόξως, αν και αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το γεγονός ότι η συσκευή που δοκιμάσαμε εκτελούσε την έκδοση beta του iOS 12, η ​​εφαρμογή δεν εμφανίζεται στην αρχική οθόνη σας. Μπορούσαμε να το εκκινήσουμε από τη σελίδα του στο App Store μόνο πατώντας στο κουμπί Άνοιγμα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις έξυπνες απαντήσεις στο Gmail

Η εφαρμογή είναι μια αυτόνομη εφαρμογή και προσφέρει επιλογές που δεν υπάρχουν στις προτιμήσεις Siri & Shortcuts στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ανοίξτε την. Στην καρτέλα Βιβλιοθήκη, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας συντομεύσεις ή μπορείτε να μεταβείτε στη Συλλογή και να προσθέσετε συντομεύσεις που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες.

Εδώ θα πρέπει να συμβιβαστείτε με το γεγονός ότι δεν θα λειτουργήσουν όλες οι συντομεύσεις. Μερικές συντομεύσεις που είναι πραγματικά χρήσιμες, π.χ., μια συντόμευση για την κοινή χρήση της τοποθεσίας σας δεν θα λειτουργήσει, αλλά μια συντόμευση που μπορεί να δημιουργήσει ένα κενό ASCII Bunny με πλαίσιο κειμένου που μπορείτε να συμπληρώσετε, να αντιγράψετε στο πρόχειρό σας και να στείλετε σε οποιονδήποτε μέσω email ή μήνυμα, λειτουργεί.

  Πώς να αλλάξετε την πολιτική εκτέλεσης του PowerShell

Οι μόνες συσκευές παλαιότερες από το iPhone 6/6 Plus που υποστηρίζουν iOS 12 είναι το iPhone SE και το iPhone 5S. Δεν μπορούμε να πούμε αν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις Siri σε αυτές τις συσκευές. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες, όχι όλες, συντομεύσεις σε αυτές τις παλαιότερες συσκευές μόνο εάν η εφαρμογή λειτουργεί σε αυτές.