Η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει το iPhone 15. Τα 3D Avatars θα είναι μέρος των ομάδων

Γεια! 🙋 Σας μεταφέρουμε τα trending νέα της ημέρας!

Η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει το iPhone 15 με την πιο λεπτή οθόνη στον κόσμο

Η πολυαναμενόμενη σειρά iPhone 15 θα κυκλοφορήσει από την Apple στα τέλη του 2023, σύμφωνα με την έκθεση, και το Διαδίκτυο βουίζει με φήμες που οδηγούν σε αυτό. Ο τεχνολογικός τιτάνας από την Καλιφόρνια θα τραβήξει την προσοχή κατασκευάζοντας τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max με τα λεπτότερα πλαίσια όλων των εποχών.

Η Apple θα κυκλοφορήσει τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max μέσα στους επόμενους έξι μήνες, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές. Νέα τεχνολογία κάμερας περισκοπίου, ένταση ήχου στερεάς κατάστασης, κουμπιά λειτουργίας, USB-C στη θέση του Lightning, επεξεργαστές A17 και άλλα χαρακτηριστικά αναμένονται για τις παραλλαγές του iPhone 15 Pro.

Το Dynamic Island και η αλλαγή από Lightning σε USB-C θα υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα iPhone 15, αλλά η σειρά iPhone 15 Pro θα έχει επίσης βελτιωμένη σύνδεση USB-C με ταχύτητες μεταφοράς USB 3.2 ή Thunderbolt 3.

  Πώς να κάνετε το KDE Plasma 5 να μοιάζει με το Ubuntu Unity

Τα iPhone 15 Pro και Pro Max αναμένεται να περιλαμβάνουν οθόνες OLED 6,1 και 6,7 ιντσών με διακοπή Dynamic Island για την κάμερα και την τεχνολογία Face ID, αντίστοιχα, πανομοιότυπα με τα iPhone 14 Pro και Pro Max.

Τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα είναι οι μόνες συσκευές που θα χρησιμοποιούν το νανομετρικό τσιπ A17. όλα τα άλλα μοντέλα iPhone 15 θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το τσιπ A16 που βρίσκεται στα iPhone 14 Pro και Pro Max. Ο επεξεργαστής A17 αναμένεται να έχει περισσότερη μνήμη RAM, ενώ όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα χρησιμοποιούν το ίδιο τσιπ μόντεμ 5G Qualcomm για συνδεσιμότητα.

Εκτός από έναν κύριο διαφορετικό φακό τηλεφακού κάμερας—το iPhone 15 Pro και το Pro Max θα διατηρούν ως επί το πλείστον τα ίδια χαρακτηριστικά. Το iPhone 15 Pro Max θα περιέχει έναν φακό περισκοπίου που θα επιτρέπει το οπτικό ζουμ 6x, μια σημαντική πρόοδο πάνω από το ζουμ 3x στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

Το Github Copilot χρησιμοποιεί μια ανοιχτή μηχανή με τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει κώδικα

Το GitHub είναι τεράστιο, με 100 εκατομμύρια προγραμματιστές, 330 εκατομμύρια αποθετήρια κώδικα και 4 εκατομμύρια οργανισμούς που το χρησιμοποιούν, συμπεριλαμβανομένου του 90% του Fortune 100.

Το GitHub Copilot είναι ένας προγραμματιστής ζεύγους τεχνητής νοημοσύνης (AI) που λειτουργεί απευθείας από τον επεξεργαστή σας για να προτείνει κώδικα και ολόκληρες λειτουργίες. Χρησιμοποιεί το πρότυπο OpenAI Codex που αναπτύχθηκε από την OpenAI. Ο κώδικας μπορεί να γραφτεί πιο γρήγορα και με λιγότερη προσπάθεια.

  15 Λογισμικό παρακολούθησης χρόνου για ομάδες

Προτείνει γρήγορα συγκεκριμένες γραμμές κώδικα και πλήρεις λειτουργίες με βάση σχόλια και άλλο πλαίσιο κώδικα. Παρέχεται ως πρόσθετο για τα ολοκληρωμένα περιβάλλοντα ανάπτυξης (IDE) από την οικογένεια JetBrains, συμπεριλαμβανομένων των Visual Studio Code, Visual Studio, Neovim και άλλων (IDEs).

Το GitHub Copilot μετατρέπει τις προτροπές φυσικής γλώσσας σε προτάσεις κωδικοποίησης σε δεκάδες γλώσσες αφού έχει εκπαιδευτεί σε δισεκατομμύρια γραμμές κώδικα.

Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν το GitHub Copilot για να δημιουργήσουν πιο γρήγορα, να επικεντρωθούν στην επιχειρηματική λογική αντί στον κώδικα boilerplate και να βελτιώσουν τις βασικές τους ικανότητες στη δημιουργία λογισμικού κορυφαίας ποιότητας.

Βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου αποφεύγοντας το boilerplate και την επανάληψη μοτίβων κώδικα. Απλώς περιγράψτε την επιθυμητή λογική σε ένα σχόλιο και το GitHub Copilot θα προσφέρει γρήγορα κώδικα για την εφαρμογή του.

Το GitHub Copilot μπορεί να σας καθοδηγήσει είτε μαθαίνετε να κωδικοποιείτε, εργάζεστε σε μια νέα γλώσσα ή πλαίσιο ή και τα δύο. Εξαλείψτε την ανάγκη να αφιερώνετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σκάβοντας τεκμηρίωση ή πραγματοποιώντας διαδικτυακές αναζητήσεις για να λύσετε ένα πρόβλημα ή μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε ένα νέο πλαίσιο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά της, το 74% των ανθρώπων εργάζεται σε πιο ικανοποιητικές εργασίες, το 88% αισθάνεται πιο παραγωγικό και το 96% κινείται πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας το Github Copilot.

  HDMI 2.1: Τι νέο υπάρχει και χρειάζεστε αναβάθμιση;

Τα 3D Avatars θα είναι διαθέσιμα στο Microsoft Teams για όσους δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις κάμερες web τους

Όταν συμμετέχετε σε μια συνάντηση Zoom ή Teams, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να απενεργοποιήσετε την κάμερά σας. Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη 365 της Microsoft, τα avatars για το Microsoft Teams θα είναι τελικά διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες τον Μάιο του 2023, ο οποίος ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2021.

Τα avatar του Microsoft Teams έχουν κατασκευαστεί για να επιτρέπουν στους χρήστες να αποφεύγουν να τους βλέπουν στην κάμερα ενώ βρίσκονται σε συσκέψεις. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε βίντεο ή εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από συνεχείς κλήσεις, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα 3D avatar που θα κινείται ανάλογα με τις φωνητικές σας εντολές.

Η Microsoft προέβλεψε στα τέλη του 2021 ότι οι πρώτες επαναλήψεις αυτών των avatar θα κινούνταν μόνο όταν μιλούσαν οι χρήστες, αλλά σύντομα η εταιρεία αναμένει ότι θα είναι σε θέση να αναπαράγουν τις πραγματικές εκφράσεις του προσώπου και τις κινήσεις του σώματος των χρηστών όπως φαίνονται στις κάμερές τους.

Αν και μια πλήρης λίστα δυνατοτήτων δεν περιλαμβάνεται στην ενημέρωση του οδικού χάρτη, το Mesh for Teams είχε προηγουμένως κάνει ανακοινώσεις που περιελάμβαναν avatar με ρυθμιζόμενους τύπους σώματος, τόνους δέρματος, χρώματα μαλλιών, κουρέματα, ρούχα και χαρακτηριστικά προσώπου.

Το Microsoft Mesh θα προσφέρει επίσης εικονικούς χώρους εργασίας στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω VR, εκτός από τα avatars του 3D Teams, δίνοντας στους απομακρυσμένους εργαζόμενους την εντύπωση ότι βρίσκονται σε μια αίθουσα συσκέψεων καθώς κάποιος μιλάει μπροστά σε ένα κατάστρωμα PowerPoint.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.