Η επίσημη εφαρμογή αρχειοθέτησης RAR είναι τώρα διαθέσιμη για Android

Για τους μη μυημένους, τα βοηθητικά προγράμματα συμπίεσης αρχείων μπορεί να είναι αρκετά μπερδεμένα λόγω του μπερδεμένου αριθμού μορφών αρχείων εκεί έξω, πολλές από τις οποίες υποστηρίζονται μόνο από συγκεκριμένες εφαρμογές. Για τους δυναμικούς χρήστες ανάμεσά μας, ένα εργαλείο συμπίεσης πρέπει επίσης να φέρει προηγμένες ρυθμίσεις για να τροποποιήσει κάθε μικρή λεπτομέρεια. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν εργαλεία συμπίεσης αρχείων σε υπολογιστές, αλλά από την εμφάνιση των ισχυρών smartphones, η εργασία έχει γίνει κοινή και στις κινητές συσκευές. Ωστόσο, η εύρεση μιας καλής εφαρμογής συμπίεσης αρχείων μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, εκτός εάν η εφαρμογή προέρχεται από έναν έγκυρο προγραμματιστή. Το δωρεάν RAR για Android από την RARLAB – την ομάδα πίσω από το WinRAR – στοχεύει να βοηθήσει.

  Επεξεργαστείτε τους πόρους για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα θέματα με βάση την εφαρμογή [Android]

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να δημιουργείτε αρχεία RAR και ZIP – δύο από τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχειοθέτησης – εκτός από την επιδιόρθωση κατεστραμμένων αντικειμένων. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε υπάρχοντα αρχεία RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO, ARJ. Το RAR για Android έχει επίσης σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί πολλαπλούς πυρήνες CPU σύγχρονων συσκευών για να επιταχύνει τα πράγματα.

Η απλή και λειτουργική διεπαφή της εφαρμογής την καθιστά διαισθητική τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Ο ενσωματωμένος εξερευνητής αρχείων εμφανίζει τη λίστα των στοιχείων που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό ή τον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας και σας επιτρέπει να εξαγάγετε αρχεία σε μια στιγμή. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα και να τα εξαγάγετε στην ίδια θέση, σε έναν συγκεκριμένο κατάλογο ή σε έναν νέο φάκελο, να τα διαγράψετε, να τα αντιγράψετε και να τα επικολλήσετε. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξάγουν και να αρχειοθετούν αρχεία ομαδικά για να εξοικονομήσουν χρόνο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εφέ Instagram σε iPhone και Android

Όσον αφορά τις επιλογές αρχειοθέτησης, η εφαρμογή συνοδεύεται από πολλές βασικές και προηγμένες ρυθμίσεις. Όχι μόνο μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο αρχειοθέτησης, να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης και να δημιουργήσετε συμπαγή αρχεία, αλλά και να καθορίσετε τον τύπο συμπίεσης, πόσα μέρη θα χωρίσετε το αρχείο, καθώς και προσαρμοσμένο μέγεθος του αρχείου. Υπάρχει μια καρτέλα Επιλογές στις Επιλογές αρχειοθέτησης όπου μπορείτε να αλλάξετε μια ποικιλία πρόσθετων παραμέτρων για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, όπως:

Δοκιμή αρχείων αρχειοθέτησης
Δημιουργία ξεχωριστών αρχείων (για κάθε στοιχείο)
Χρησιμοποιήστε το άθροισμα ελέγχου αρχείου BLAKE2
Εμφάνιση ώρας αρχειοθέτησης
Μάσκα ονόματος αρχείου

  3 τρόποι για να βρείτε την έκδοση εφαρμογής για μια εγκατεστημένη εφαρμογή στο Android

Το εργαλείο σάς επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε προεπιλογές προφίλ επιλεγμένων επιλογών αρχειοθέτησης για μελλοντική χρήση.

Για την εξαγωγή αρχείων, μπορείτε να καθορίσετε τη διαδρομή προορισμού και να επιλέξετε εάν θα αντικατασταθούν τα υπάρχοντα στοιχεία κατά την αποσυμπίεση ή την κατάργηση της σειράς των αρχείων.

Ένα άλλο αξιόλογο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε αντικείμενα που χρησιμοποιούνται συχνά στα αγαπημένα για γρήγορη πρόσβαση σε αυτά αργότερα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συρόμενη γραμμή πλοήγησης, την οποία μπορείτε να δείτε σύροντας προς τα μέσα από το αριστερό άκρο της οθόνης.

Συνολικά, ένα καλοφτιαγμένο εργαλείο αρχειοθέτησης με αξιοσέβαστο αριθμό επιλογών προσαρμογής και πρόσθετες δυνατότητες. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Εγκαταστήστε το RAR για Android από το Play Store