Επεξεργαστείτε τους πόρους για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα θέματα με βάση την εφαρμογή [Android]

Οι χρήστες Android μπορούν να κάνουν τις συσκευές τους να φαίνονται εκπληκτικές. Μπορούν να καταστρέψουν τα πράγματα για να αποκτήσουν μια απόλυτα καθαρή και μίνιμαλ εμφάνιση ή μπορούν να εγκαταστήσουν γραφικά στοιχεία, εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο, για να επωφεληθούν περισσότερο από αυτό. Η προσθήκη θεμάτων είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να κάνετε τη συσκευή σας να φαίνεται μοναδική και αν σας αρέσει να παίζετε με θέματα στη συσκευή σας, τότε το Resflux είναι μια μονάδα Xposed που θα λατρέψετε. Θα χρειαστείτε μια ριζωμένη συσκευή και εγκατεστημένο το πλαίσιο Xposed για να λειτουργήσει το Resflux. Η μονάδα σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα πάντα, από τα εικονίδια και τα κουμπιά μιας εφαρμογής, τις τιμές συμβολοσειρών, τον συνδυασμό χρωμάτων και πολλά άλλα. Κάθε εφαρμογή μπορεί να έχει το δικό της ξεχωριστό θέμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ωραίο σκούρο θέμα για την εφαρμογή Gmail και ένα ωραίο ανοιχτό θέμα για την εφαρμογή Ρολόι.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Smart Compose του Gmail στο Android

Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το Resflux. Πατήστε Εργαστήριο για να ξεκινήσετε τη δημιουργία θεμάτων για τις εφαρμογές σας και να επεξεργαστείτε τους άλλους πόρους του. Τα κουμπιά Εισαγωγή και Εξαγωγή δεν θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα εάν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε αυτήν την ενότητα. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το πακέτο προορισμού από μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο σύστημά σας. Αυτές θα περιλαμβάνουν εφαρμογές τρίτων, εφαρμογές μετοχών, καθώς και εφαρμογές συστήματος. Επιλέξτε οποιοδήποτε για προσαρμογή.

Το επόμενο βήμα θα είναι χρονοβόρο. περιμένετε όσο η ενότητα αντιστοιχίζει τους πόρους της εφαρμογής που επιλέξατε. Αυτό θα πάρει χρόνο την πρώτη φορά που θα το κάνετε για μια εφαρμογή και το Resflux σας λέει ακριβώς αυτό. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν είναι αστείο. σίγουρα θα πάρει πολύ χρόνο. Μόλις ολοκληρωθεί η αντιστοίχιση, θα δείτε μια οθόνη όπως αυτή στο στιγμιότυπο οθόνης στα δεξιά.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirDrop σε υπολογιστή με Windows ή τηλέφωνο Android;

Θα δείτε πέντε κουμπιά στην κορυφή. Από αριστερά προς τα δεξιά, το κουμπί με δυνατότητα σχεδίασης σάς επιτρέπει να προβάλετε και να αντικαταστήσετε εικονίδια και κουμπιά που χρησιμοποιούνται σε μια εφαρμογή με εικόνες στη συσκευή σας. Το κουμπί String σάς επιτρέπει να προβάλετε την τρέχουσα τιμή για τους πόρους συμβολοσειράς και να τους επεξεργαστείτε. Η καρτέλα Χρώμα σάς επιτρέπει να προβάλλετε και να επεξεργάζεστε χρώματα για διαφορετικά στοιχεία της εφαρμογής. Η καρτέλα Boolean σάς επιτρέπει να προβάλετε και να επεξεργαστείτε τη boolean τιμή ενός πακέτου. Και τέλος, η καρτέλα Ακέραιος σάς επιτρέπει να προβάλλετε και να επεξεργάζεστε χρόνο για συμβάντα και ενέργειες.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις εφαρμογών στο Android 7

Κάθε επεξεργάσιμο στοιχείο έχει ένα κουμπί επαναφοράς ώστε να μπορείτε εύκολα να το επαναφέρετε στην προεπιλεγμένη τιμή του. Επιστρέφοντας στην κύρια οθόνη της εφαρμογής, το κουμπί Εξαγωγή σάς επιτρέπει να εξάγετε μια εφαρμογή με την προσαρμογή που έχετε κάνει σε αυτήν, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ή να τη δημοσιεύσετε προς όφελος άλλων. Ομοίως, η καρτέλα Εισαγωγή σάς επιτρέπει να εισάγετε αυτά τα πακέτα.

Κατεβάστε το Resflux

μέσω XDA