Η γραφίδα MyScript μετατρέπει τη χειρόγραφη εισαγωγή σε ψηφιακό κείμενο [Android]

Το Android διαθέτει μια δισεκατομμύρια διαφορετικές εφαρμογές στο Play Store, που κυμαίνονται από εφαρμογές για την εύρεση οδηγιών στο δρόμο, έως εφαρμογές για διατήρηση καρτέλας σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ένα σύνολο εφαρμογών που όλοι μας χρησιμοποιούμε πολύ, αλλά δεν φαίνεται πολύ, είναι η εφαρμογή πληκτρολογίου. Το Android έρχεται με ένα από το κουτί, αλλά οι εναλλακτικές λύσεις τρίτων βελτιώνονται περαιτέρω με την προσφορά αποθεμάτων είτε φέρνοντας περισσότερες λειτουργίες και κουμπιά στο τραπέζι είτε προσπαθώντας να φέρουν επανάσταση στη εισαγωγή αλλάζοντας τη μέθοδο εισαγωγής QWERTY. Μια τέτοια νέα εφαρμογή στο μπλοκ είναι το MyScript Stylus. Σε αντίθεση με ένα συμβατικό πληκτρολόγιο, το MyScript αναγνωρίζει την εισαγωγή κειμένου που σχεδιάζεται με το χέρι από τη γραφίδα ή τα δάχτυλα και το μετατρέπει σε ψηφιακό κείμενο.

  Γράψτε σημειώσεις και συγχρονίστε τις στο Dropbox ή στο Google Drive [Android]

Το να ξεκινήσετε με το MyScript Stylus είναι τόσο εύκολο όσο η πίτα. Αφού το κατεβάσετε από το Play Store, πρέπει να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο. Αυτό γίνεται μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις>> Γλώσσα και εισαγωγή και, στη συνέχεια, πατώντας το Stylus Beta για να το ενεργοποιήσετε και να το επιλέξετε ως προεπιλογή. Ευτυχώς, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να τα προσδιορίσετε όλα αυτά όταν την εκκινήσετε για πρώτη φορά.

Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το MyScript σε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, των email, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των επεξεργαστών κειμένου κ.λπ. Ας υποθέσουμε ότι πρόκειται να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου σε έναν φίλο στο Google Hangout. Αφού πατήσετε στο πλαίσιο κειμένου για να ξεκινήσετε την πληκτρολόγηση, θα δείτε ότι η διεπαφή της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι αρκετά διαφορετική από τα πληκτρολόγια που χρησιμοποιείτε συνήθως. Δεν έχει κουμπιά QWERTY esque, αλλά μάλλον λευκό καμβά στον οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε το απαιτούμενο κείμενο.

  Η ShortPaste συντομεύει όλες τις διευθύνσεις URL από το πρόχειρο όταν τις επικολλάτε [Android]

Η εφαρμογή διαθέτει ένα ενσωματωμένο γραμματικό έλεγχο που διασφαλίζει ότι όλα τα τυπογραφικά λάθη και τα λάθη επιλέγονται εκ των προτέρων και σας δίνει τις πλησιέστερες προτάσεις με βάση αυτό, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τη σωστή λέξη από τις επιλογές που σας δίνονται. Το MyScript προσθέτει αυτόματα κενά για εσάς, αλλά μπορείτε επίσης να τα προσθέσετε χειροκίνητα μέσω της ειδικής γραμμής διαστήματος στο κάτω μέρος. Εκτός από το spacebar, φέρει κλειδιά επιστροφής και backspace. Η διεπαφή του διαθέτει επίσης ένα ρυθμιστικό στο κάτω μέρος που σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση μεταξύ γραπτού κειμένου εύκολα. Όταν εισάγετε το κείμενο, μετατρέπεται αυτόματα σε ψηφιακή έκδοση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

  Λάβετε οπτική και απτική ανατροφοδότηση από το τηλέφωνό σας όταν κάνετε ένα τυπογραφικό λάθος [Android]

Το MyScript Stylus, φυσικά, σας επιτρέπει να τροποποιήσετε μερικές ρυθμίσεις σχετικά με αυτό από την οθόνη Ρυθμίσεις, η οποία περιλαμβάνει τον καθορισμό του μεγέθους, του χρώματος και του πάχους του κειμένου, καθώς και την προσθήκη και την αφαίρεση υποστηριζόμενων γλωσσών.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επί του παρόντος 54 γλώσσες αναγνώρισης γραφής, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών, Κινέζων, Γαλλικών, Ολλανδικών, Δανικών και Κινέζων. Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν Android 3.0 ή νεότερη έκδοση.

Εγκαταστήστε το MyScript Stylus από το Play Store