Λάβετε οπτική και απτική ανατροφοδότηση από το τηλέφωνό σας όταν κάνετε ένα τυπογραφικό λάθος [Android]

Η αυτόματη διόρθωση μπορεί να έχει διασφαλίσει ότι κάνουμε λιγότερα λάθη κατά τη σύνταξη μιας αναφοράς ή τη σύνταξη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά έχει επηρεάσει το πόσο καλά μπορούμε να συλλάβουμε την ορθογραφία και, σε κάποιο βαθμό, έχει επίσης αντίκτυπο στο πόσο κοντόφθαλμοι έχουμε γίνει κατά την πληκτρολόγηση και τη διόρθωση. Αναμένουμε από την αυτόματη διόρθωση όχι μόνο να διορθώσει τις λέξεις που έχουν γραφτεί σωστά, αλλά και να συμπληρώσει αυτές που χάσαμε και γενικά να ξέρουμε ποια λέξη πρόκειται να πληκτρολογήσουμε. Λειτουργεί τέλεια με την ορθογραφία, όχι τόσο καλά με τη γραμματική και καθόλου όταν κάνουμε τυπογραφικό λάθος. Το Tipo είναι ένα δωρεάν πληκτρολόγιο Android που προσδιορίζει πότε έχετε κάνει τυπογραφικό λάθος. Το πληκτρολόγιο αναβοσβήνει κόκκινο και λαμβάνετε απτική ανατροφοδότηση από τη συσκευή σας όταν έχει γίνει ένα σφάλμα και η αυτόματη διόρθωση απέτυχε να το διορθώσει. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά προσφέρει αναβάθμιση 0,99 $ που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ορθογραφία σας.

  20 καλύτερες εφαρμογές Android και συμβουλές του 2016

Αφού εγκαταστήσετε το Tipo, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να το ενεργοποιήσετε και να το ορίσετε ως το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Hangouts και συντάξτε ένα μήνυμα. Όταν τελικά κάνετε ένα τυπογραφικό λάθος, το πληκτρολόγιο θα γίνει κόκκινο για το συντομότερο των δευτερολέπτων και, εάν είναι ενεργοποιημένο, θα λαμβάνετε απτική ανατροφοδότηση από τη συσκευή σας.

Ας αναδείξουμε πρώτα τα πλεονεκτήματα αυτής της εφαρμογής προτού αρχίσουμε να την επικρίνουμε και να απαριθμούμε τα πράγματα που θα την έκαναν καλύτερη. Η απτική ανατροφοδότηση είναι εξαιρετική. Κανονικά, όταν πληκτρολογώ, δεν κοιτάζω το πληκτρολόγιο (κάτι που θα εξηγούσε τα τυπογραφικά λάθη) οπότε να μου πει η συσκευή ότι η χρήση απτικής ανάδρασης είναι πολύ καλύτερη και δεν πιάνει χώρο στην οθόνη. Δεύτερον, και αυτό το κομμάτι που μου αρέσει, μπορείτε να ενεργοποιήσετε προτάσεις για προσβλητικές λέξεις από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Μου αρέσει αυτό γιατί σπάνια χρειάζεται να πληκτρολογήσω «πάπια», αλλά το Android και το iOS πιστεύουν διαφορετικά.

  Εγγράψτε το Screencast στο τηλέφωνό σας Android χωρίς να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας

Στα μειονεκτήματα αυτής της εφαρμογής. η ανάδραση στην οθόνη θα πρέπει να διαρκέσει λίγο περισσότερο ή οι χρήστες θα πρέπει να έχουν την επιλογή να ορίσουν τη διάρκειά της. Προς το παρόν, μπορείτε να αναβοσβήσετε και να το χάσετε. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει κάποια βελτίωση.

Η αγορά εντός εφαρμογής του Tipo ισχυρίζεται ότι σας κάνει καλύτερο ορθογραφικό. Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά η εφαρμογή θα σας ζητήσει να γράψετε σωστά τις λέξεις αντί απλώς να τις διορθώσετε. Είναι ωραίο, σαν να επιστρέφω στο σχολείο, αλλά θα καθυστερήσει την πληκτρολόγηση. Είναι ένας συμβιβασμός μεταξύ της βελτίωσης μιας δεξιότητας (ορθογραφίας) και του να είσαι λιγότερο αποτελεσματικός σε βάρος της.

  Ένα νέο Stlye Of App Launcher In The Making, συνοδεύεται από API [Android]

Εγκαταστήστε το Tipo από το Google Play Store