Εφαρμογή λήψης σημειώσεων βάσει χειρονομιών με κείμενο, φωτογραφία, φωνητικό σημείωμα και υπενθύμιση

Οι εφαρμογές λήψης σημειώσεων είναι σαν τις εφαρμογές καιρού. υπάρχουν πολλά και τα δύο. Δεν βρήκα μια εφαρμογή που να κρατά σημειώσεις και να σας ενημερώνει για τον καιρό, αλλά βρήκα μια προσεγμένη εφαρμογή λήψης σημειώσεων που βασίζεται σε χειρονομίες, καλύπτει όλες τις βάσεις που θα θέλατε σε μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων, συμπεριλαμβανομένων σημειώσεων φωνής και φωτογραφιών, και συγχρονίζεται με το Dropbox. Το QwickNote είναι μια δωρεάν εφαρμογή που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και σας επιτρέπει να κρατάτε σημειώσεις. Για μια έκδοση χωρίς διαφημίσεις, κατεβάστε την επαγγελματική έκδοση της εφαρμογής. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να δημιουργείτε σημειώσεις με βάση κείμενο, φωτογραφίες και φωνή, σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε λίστες, να ορίζετε υπενθυμίσεις για τις σημειώσεις σας, να προσθέτετε πλαίσια ελέγχου στις λίστες σας, να επεξεργάζεστε το μέγεθος του κειμένου και πολλά άλλα.

  Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα Sweet GTK

Ξεκινάτε με ένα σωρό σημειώσεις που είναι εκπαιδευτικές και σας διδάσκουν πώς να προσθέσετε μια νέα σημείωση και πώς να τη διαγράψετε. Σύρετε προς τα δεξιά για να εμφανιστούν οι επιλογές. Πατήστε το κουμπί συν για μια απλή σημείωση με βάση το κείμενο, το κουμπί της κάμερας για τη χρήση φωτογραφίας, το κουμπί λίστας για τη δημιουργία λίστας και το μικρόφωνο για εγγραφή και αποθήκευση φωνητικού σημειώματος. Οι σημειώσεις μπορούν να ταξινομηθούν σε φακέλους. σύρετε προς τα αριστερά για να δημιουργήσετε νέους φακέλους ή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους.

Όταν πατάτε, κρατάτε και σύρετε μια σημείωση προς τα δεξιά, εμφανίζονται επιλογές για την αντιγραφή του κειμένου, την επισήμανσή του ως αγαπημένο και τη ρύθμιση μιας υπενθύμισης για τη σημείωση. Μπορείτε να μετακινήσετε μια σημείωση σε έναν φάκελο, να την μοιραστείτε με άλλους και να επισυνάψετε αρχεία στη συσκευή σας σε αυτόν.

  Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε ένα νέο Mac;

Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής είναι προσβάσιμες από το κουμπί με τα γρανάζια στην αριστερή γραμμή επιλογών. Εδώ μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση των σημειώσεων στο μέγεθος και το χρώμα του κειμένου και μπορείτε να ρυθμίσετε το συγχρονισμό. Το QwickNote σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε σημειώσεις με το Dropbox και επίσης με το Google Tasks. Οι σημειώσεις μπορούν να ταξινομηθούν κατά ημερομηνία και η εφαρμογή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανοίγει μια νέα σημείωση για επεξεργασία κάθε φορά που εκκινείτε την εφαρμογή. Το QwickNote υποστηρίζει κατακόρυφο και οριζόντιο προσανατολισμό, αλλά μπορείτε να το κλειδώσετε έτσι ώστε να παρακάμψει τις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

  Πώς να εκτελέσετε το Mac OS Monterey στο Ubuntu

Η εφαρμογή κωδικοποιεί τις σημειώσεις που έχετε επισημάνει ως σημαντικές και διαθέτει επίσης έναν κάδο ανακύκλωσης που αποθηκεύει τις διαγραμμένες σημειώσεις. Οι σημειώσεις μπορούν να αποκατασταθούν ή να διαγραφούν οριστικά. Ο Κάδος Ανακύκλωσης και όλα τα στοιχεία σε αυτόν είναι προσβάσιμα από την αντίστοιχη επιλογή στην οθόνη Ρυθμίσεις. Υποστηρίζει αγγλικά, ολλανδικά και ισπανικά. Η διεπαφή είναι ωραία και προσεγμένη, έτσι όπως είπαμε, οι βάσεις είναι πράγματι καλυμμένες. Δεν υπάρχουν σφάλματα και τίποτα δεν μένει ανυπόφορο.

Εγκαταστήστε το QwickNote από το Google Play Store

Εγκαταστήστε το QwickNote Pro από το Google Play Store