Ευφυής Αυτοματισμός Διαδικασιών (IPA): Γιατί είναι σημαντικός;

Η ταχεία έκρηξη του ψηφιακού μετασχηματισμού οδήγησε σε πολλές τεχνολογίες, και μία από αυτές είναι η ευφυής αυτοματοποίηση διεργασιών (IPA).

Γεννήθηκε από την τρομερή ανάγκη των επιχειρήσεων να αντιμετωπίσουν τη μακροοικονομική ρύθμιση, η οποία εμπόδιζε τα κέρδη σε διαφορετικούς τομείς.

Πολλές επιχειρήσεις αναζητούσαν μια ισχυρή τεχνολογία που μπορεί να τις βοηθήσει να βελτιστοποιήσουν και να επιταχύνουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες.

Εκεί βοηθάει το IPA. Οι δυνατότητες αυτοματοποίησής του το έχουν καταστήσει ζωτικό μέρος των μοντέλων λειτουργίας και των εργασιών πολλών οργανισμών.

Εκτός από την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών, το IPA μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του χρόνου επεξεργασίας και στην αύξηση της απόδοσης της επένδυσης.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσω για το IPA και θα κατανοήσω τη σημασία του για τις επιχειρήσεις.

Τι είναι το IPA;

Η ευφυής αυτοματοποίηση διεργασιών (IPA) είναι μια σύγκλιση σύγχρονων τεχνολογιών που συνεργάζονται για να παράγουν δυνατότητες αυτοματισμού για την αυτοματοποίηση διαφορετικών ψηφιακών διαδικασιών.

Καθώς η αυτοματοποίηση αναλαμβάνει πολλές επιχειρηματικές διαδικασίες, το IPA έχει γίνει μια σημαντική πτυχή του ταχέως μεταβαλλόμενου σύγχρονου κόσμου. Στην ουσία, το IPA είναι ένα σύνολο τεχνολογιών και εφαρμογών που εφαρμόζονται σε επιχειρηματικές διαδικασίες για τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, της επιχειρηματικής αξίας και της απόκρισης ερωτημάτων.

Συνδυάζει τεχνολογίες όπως η ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών (RPA), η μηχανική μάθηση (ML), η ψηφιακή αυτοματοποίηση διεργασιών (DPA), η όραση υπολογιστή, ο γνωστικός αυτοματισμός και η τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Συνδυάζοντας την ML και την τεχνητή νοημοσύνη με άλλες τεχνολογίες, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα εργαλείο ή λογισμικό IPA για να δημιουργήσουν μια έξυπνη επιχειρηματική διαδικασία που μπορεί να σκέφτεται, να μαθαίνει και να προσαρμόζεται αυτόματα για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Εξελίσσεται συνεχώς με το χρόνο, έτσι ώστε η αυτοματοποίηση να μπορεί να ανυψωθεί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Αυτή η συγχώνευση τεχνολογίας έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ανθρώπους να αυτοματοποιούν καθημερινές και επαναλαμβανόμενες εργασίες και να δημιουργούν ένα αποτελεσματικό περιβάλλον λειτουργίας. Επιπλέον, χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, απλοποιώντας τη διαδικασία αλληλεπίδρασης και δημιουργώντας αποτελεσματικές λύσεις σε συντομότερο χρόνο.

Σήμερα, το IPA έχει ανοίξει το δρόμο του σε διάφορες βιομηχανίες με διάφορες μορφές, και μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές είναι τα chatbots για την αλληλεπίδραση με τους πελάτες.

Οφέλη από τη χρήση του IPA

Ο έξυπνος αυτοματισμός διεργασιών (IPA), όταν χρησιμοποιείται σε σύγχρονες επιχειρήσεις, μπορεί να τους ωφελήσει με διάφορους τρόπους. Κάποιοι από αυτούς είναι:

Μειωμένος Χρόνος Λειτουργίας

Το IPA μπορεί να αυτοματοποιήσει πολλές επαναλαμβανόμενες και απαιτητικές εργασίες στην επιχείρησή σας, γεγονός που βοηθά στη μείωση του χρόνου επεξεργασίας. Σύμφωνα με τη McKinsey’s, η εφαρμογή του IPA όχι μόνο βοήθησε τους οργανισμούς να μειώσουν το χρόνο της διαδικασίας κατά 50%, αλλά και πάνω από τις μισές από τις μη αυτόματες εργασίες.

Περισσότερη δέσμευση εργαζομένων

Οι επαναλαμβανόμενες εργασίες στους περισσότερους οργανισμούς προκαλούν πλήξη στους υπαλλήλους και τελικά οδηγεί σε μικρότερη δέσμευση. Χρησιμοποιώντας εργαλεία IPA που μπορούν εύκολα να αυτοματοποιήσουν πολλές εργασίες, η αφοσίωση των εργαζομένων αυξάνεται. Ο λόγος είναι ότι αντί να ξοδεύουν χρόνο σε βαρετή δουλειά, μπορούν να μετατοπίσουν την εστίασή τους σε πιο βασικές, συναρπαστικές εργασίες.

Χαμηλότερα ποσοστά σφάλματος

Δεν θα το πιστεύετε, αλλά υπάρχουν περίπου 1-5% των ποσοστών σφαλμάτων στα επιχειρηματικά δεδομένα για τους περισσότερους οργανισμούς, εκτός εάν καταβάλουν κάποια εξαιρετική προσπάθεια.

  Τι είναι το WPA3 WiFi Security Standard;

Επίσης, είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπιστούν επειδή οι εργαζόμενοι πρέπει να εισάγουν πολλά δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο. Η εφαρμογή του IPA συμβάλλει στην αύξηση της ακρίβειας των δεδομένων και στη μείωση του ποσοστού λανθασμένης λήψης αποφάσεων και χαμένων ευκαιριών.

Βαθύτερες πληροφορίες διαδικασίας

Τα εργαλεία IPA σάς δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε διάφορες διαδικασίες με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα παρέχοντας βαθύτερες πληροφορίες για τις διαδικασίες. Θα λάβετε αναφορές και πολύτιμα δεδομένα για να εντοπίσετε τυχόν σημεία συμφόρησης και να εργαστείτε αμέσως σε αυτά.

Βελτιωμένη εμπειρία πελάτη

Με την εφαρμογή εργαλείων IPA στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, μπορείτε να παρακολουθήσετε βελτιωμένη εμπειρία πελατών. Αυτοματοποιεί τις εργασίες έτσι ώστε τα ερωτήματα των πελατών των πελατών να επιλύονται γρήγορα και με ακρίβεια. Δεδομένου ότι οι περισσότερες συναλλαγές πελατών είναι αυτοματοποιημένες, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναμένουν αύξηση της αφοσίωσης και της αφοσίωσης των πελατών.

Αυξημένη εστίαση

Καθώς τα εργαλεία IPA χειρίζονται τις περισσότερες καθημερινές και επαναλαμβανόμενες εργασίες, οι εργαζόμενοι θα έχουν περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθούν σε σημαντικές εργασίες, καθιστώντας τους πιο παραγωγικούς. Αυτό ενισχύει τελικά τη λειτουργική αποτελεσματικότητα μιας επιχείρησης και οδηγεί σε καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI).

Χρήση AI και ML στο IPA

Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο IPA, βοηθώντας το να επεκτείνει τις ικανότητές του στον αυτοματισμό πέρα ​​από τις κανονικές εργασίες γραφείου. Τόσο το AI όσο και το ML χρησιμεύουν ως σημαντικοί πυλώνες των σύγχρονων πλατφορμών IPA.

Οι πλατφόρμες IPA, όταν ενσωματώνονται σε μια διαδικασία, χρησιμοποιούν αλγόριθμους ML για την ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και ιστορικού. Τα εργαλεία IPA μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία για καλύτερη αποτελεσματικότητα και αποτέλεσμα. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να αξιοποιήσουν το ML για την αυτόματη εκχώρηση ροών εργασίας με βάση τον ρόλο και τις απαιτήσεις του έργου.

Ομοίως, η τεχνητή νοημοσύνη εξουσιοδοτεί τις πλατφόρμες IPA να εργάζονται σε μεγάλα σύνολα μη δομημένων και δομημένων δεδομένων και να τα αξιολογούν για να βρουν πολλά βασικά κομμάτια πληροφοριών. Τα εργαλεία IPA χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για την ανίχνευση πρόθεσης, την εύρεση ανωμαλιών στην υποδομή, την επεξεργασία φυσικής γλώσσας και άλλες διαδικασίες.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας όλους αυτούς τους πόρους, το IPA μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε chatbot για να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες, να μάθετε την πρόθεσή τους και να ανταποκριθείτε ανάλογα. Χρησιμοποιώντας το διαθέσιμο σύνολο μοντέλων, η τεχνητή νοημοσύνη βοηθά επίσης τα εργαλεία IPA στην επίλυση προβλημάτων των πελατών χωρίς να απαιτείται ανθρώπινη παρέμβαση.

Η ML και η τεχνητή νοημοσύνη έχουν βοηθήσει το IPA να προχωρήσει πέρα ​​από την απλή αυτοματοποίηση των υπαρχόντων εργασιών και να συνδυάσει σύγχρονες τεχνολογίες όπως η βαθιά μάθηση για τη δημιουργία νέων διαδικασιών. Αυτό βοηθά στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, στη βελτίωση της επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας και στην απόδοση καλύτερης απόδοσης επένδυσης (ROI).

Τεχνολογίες που εμπλέκονται στο IPA

Η ευφυής αυτοματοποίηση διαδικασιών (IPA) χρησιμοποιεί πολλές τεχνολογίες για την αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών. Αυτά είναι:

  • Τεχνητή νοημοσύνη (AI): Ένα από τα πιο ζωτικά στοιχεία του IPA είναι η τεχνητή νοημοσύνη. Βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν μια βάση γνώσεων και να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Για το IPA, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως ο κεντρικός εγκέφαλος πίσω από τη λήψη αποφάσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν τις διαδικασίες και να επιτυγχάνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
  • Ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών (RPA): Μαζί με την τεχνητή νοημοσύνη, το RPA χρησιμεύει επίσης ως ουσιαστικό μέρος του IPA που βοηθά στην καταγραφή και την εκτέλεση επαναλαμβανόμενων διαδικασιών σε επιχειρηματικές λειτουργίες χρησιμοποιώντας ρομπότ λογισμικού. Είναι επίσης γνωστό ως ρομποτική λογισμικού που βοηθά στην εκτέλεση εργασιών που βασίζονται σε κανόνες αξιοποιώντας τη δύναμη του AI και της ML.

  • Machine Learning (ML): Το IPA χρησιμοποιεί αλγόριθμους ML για να αναλύσει παλιά και τρέχοντα σύνολα δεδομένων για να προβλέψει νέες τιμές εξόδου και να κάνει προσαρμογές ανάλογα. Έτσι, οι μηχανές μπορούν να μάθουν από παλιές επιχειρηματικές διαδικασίες και να προσαρμοστούν στα τρέχοντα βιομηχανικά πρότυπα για να παράγουν καλύτερα αποτελέσματα.
  • NLP: Η επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) είναι επίσης ένα μέρος της τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί το IPA για την κατανόηση γλωσσών, την ερμηνεία τους και την αναπαράστασή τους με τη μορφή κειμένου. Με τις ερμηνευμένες πληροφορίες, το NLP βοηθά στην αλληλεπίδραση χρησιμοποιώντας chatbots, τη δημιουργία email και κάνοντας πολλά περισσότερα
  • Ψηφιακή αυτοματοποίηση διεργασιών (DPA): Η ψηφιακή αυτοματοποίηση διεργασιών περιλαμβάνει διαφορετικά ισχυρά εργαλεία που ενισχύουν το IPA βοηθώντας το να αυτοματοποιεί ή ημι-αυτοματοποιεί εργασίες. Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη βελτιστοποίηση της ροής εργασιών και στη βελτίωση της διαχείρισης δεδομένων. Οι εφαρμογές κρατήσεων και αγορών αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα DPA.
  • Διαχείριση επιχειρηματικών διαδικασιών (BPM): Η BPM είναι μια άλλη τεχνολογία που σχετίζεται με το IPA που βοηθά στην αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών ροών εργασίας για τη βελτίωση της συνέπειας και της ευελιξίας. Συνέβαλε καθοριστικά στη βελτίωση της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες και στον εξορθολογισμό των επιχειρηματικών διαδικασιών για καλύτερη αποτελεσματικότητα.
  • Computer Vision: Το Computer Vision, ως συστατικό του IPA, επιτρέπει στους χρήστες να αναλύουν και να ερμηνεύουν εικόνες για να αποκτήσουν πληροφορίες για τα δεδομένα. Το IPA χρησιμοποιεί ενεργά τους υπολογιστές όχι μόνο για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση της επιχειρηματικής διαδικασίας αλλά και για την κατανόηση των ανωμαλιών στις ρυθμίσεις ασφαλείας.
  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο CBS All Access

IPA εναντίον RPA

Ενώ η έξυπνη αυτοματοποίηση διεργασιών και η ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών μοιάζουν, διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους από πολλές απόψεις. Πολλοί άνθρωποι συχνά συγχέουν το IPA και το RPA, αλλά το τελευταίο χρησιμεύει ως στοιχείο μιας σουίτας εργαλείων IPA.

Ας συγκρίνουμε το IPA και το RPA.

Intelligent Process Automation (IPA) Robotic Process Automation (RPA) Ο έξυπνος αυτοματισμός διεργασιών είναι ένας συνδυασμός διαφόρων τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένου του RPA που βοηθά στη διαχείριση και αυτοματοποίηση πολύπλοκων επιχειρηματικών διαδικασιών. , επαναλαμβανόμενες εργασίες και εργασίες ρουτίνας σε επιχειρήσεις. Το IPA χρησιμοποιείται κυρίως για τη βελτιστοποίηση και τη δημιουργία νέων διαδικασιών που ενισχύουν την απόδοση επένδυσης (ROI) και την αποτελεσματικότητα μιας επιχείρησης. Το RPA, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιείται κυρίως για την εκτέλεση εργασιών που βασίζονται σε κανόνες. Το IPA είναι ικανό να χειρίζεται πολύπλοκες λειτουργίες και λειτουργίες λήψης αποφάσεων. Το RPA μπορεί να χειριστεί μόνο εργασίες που καθορίζονται από τον χρήστη και δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις μαθαίνοντας από δεδομένα. Περιλαμβάνει πολλές νέες καινοτόμες τεχνολογίες όπως NLP, όραση υπολογιστή, BPM, εξαγωγή δεδομένων κ.λπ. Έχει εξελιχθεί από τρεις κορυφαίες τεχνολογίες – AI, αυτοματοποίηση ροής εργασιών , και το ξύσιμο οθόνης.Το IPA περιλαμβάνει πολλές δεξιότητες προγραμματισμού και απαιτεί πολλές εκ των προτέρων επενδύσεις. Το RPA μπορεί να εφαρμοστεί με λίγο προγραμματισμό και επένδυση. Έχει την ικανότητα να χειρίζεται διαφορετικούς τύπους μορφών δεδομένων. Περιορίζεται από συγκεκριμένα δεδομένα μορφές.

Προκλήσεις του IPA

Όπως και άλλοι, η εφαρμογή έξυπνης αυτοματοποίησης διεργασιών περιλαμβάνει επίσης ορισμένες προκλήσεις, όπως:

  • Αδυναμία χρήσης του IPA: Παρόλο που ο κόσμος του αυτοματισμού εξελίσσεται ταχέως, δεν γνωρίζουν όλες οι εταιρείες πώς να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του έξυπνου αυτοματισμού διεργασιών. Πολλοί οργανισμοί δεν γνωρίζουν πώς μπορούν να το ενσωματώσουν στην επιχείρησή τους.
  • Περιορισμένη Γνωσιακή Βάση: Η έξυπνη αυτοματοποίηση διεργασιών απαιτεί πολλές γλώσσες προγραμματισμού για να εφαρμοστούν σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο. Εάν οι υπάλληλοί σας δεν έχουν αυτό το είδος γνώσης, τότε θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες σας ή να τις διαχειριστείτε.
  • Χρονοβόρα: Τα έργα αυτοματισμού ευφυών διαδικασιών είναι αρκετά τρομακτικά στην εφαρμογή τους, καθώς είναι χρονοβόρο, εκτός από το ότι απαιτείται μια καλή βάση γνώσεων για τη σωστή ενσωμάτωσή τους. Θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σας και επίσης να εκτελέσετε πολλές δοκιμές πριν βελτιστοποιήσετε τέλεια τη διαδικασία.
  • Αντίσταση στην αλλαγή: Ένα μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού σε διαφορετικούς οργανισμούς είναι ανθεκτικό στην εφαρμογή του IPA στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αν και τα στελέχη της εταιρείας και τα ηγετικά πάνελ υποστηρίζουν την αυτοκινητοβιομηχανία, οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους δεν εγκρίνουν την ενσωμάτωση του IPA. Εξακολουθούν να προτιμούν τους παλιούς τρόπους και συστήματα.
  • Κόστος υλοποίησης: Η εφαρμογή του ΜΠΒ σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο είναι δαπανηρή και καθένα από τα στοιχεία του ΜΠΒ απαιτεί υψηλή επένδυση. Είτε πρόκειται για εξαρτήματα υλικού, παρακολούθηση, διακυβέρνηση, λογισμικό ή εκπαίδευση εργαζομένων, καθεμία από αυτές τις πτυχές θα απαιτούσε μεγάλη αρχική επένδυση. Όσο περισσότερη αποτελεσματικότητα προσπαθείτε να επιτύχετε με την επιχειρηματική σας διαδικασία, τόσο πιο δαπανηρή θα είναι η λειτουργία τους.
  Τι συνέβη με το LimeTorrents;

Μελλοντικά πεδία του ΜΠΒ

Το μέλλον της έξυπνης αυτοματοποίησης διαδικασιών είναι αναμφισβήτητα λαμπρό και όλο και περισσότεροι οργανισμοί πρόκειται να υιοθετήσουν το IPA στο σύστημά τους. Όλες οι τεχνολογίες εξελίσσονται με άλματα και αναπηδήσεις, και διευκολύνει επίσης τη μετέπειτα εξέλιξη του IPA, κάτι που θα τον βοηθήσει τελικά να παρέχει καλύτερα αποτελέσματα και αποτελεσματικότητα.

Επιπλέον, η συσχέτιση μεταξύ επιχειρήσεων και πληροφορικής πολλαπλασιάζεται καθώς οι οργανισμοί επωφελούνται πολύ από αυτή την ανάπτυξη και είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τους πόρους τους για άλλες γνωστικές εργασίες. Το πιο σημαντικό, οι σχέσεις με τους πελάτες βελτιώνονται επίσης με την αυτοματοποίηση, επειδή οι πελάτες αισθάνονται άνετα με τα chatbot που λύνουν γρήγορα και αποτελεσματικά τις απορίες τους.

Αν και το IPA εξακολουθεί να είναι μια δαπανηρή και χρονοβόρα εφαρμογή, η μαζική υιοθέτηση αυτών των τεχνολογιών και οι προσιτές εναλλακτικές λύσεις σίγουρα θα μειώσουν την αρχική επένδυση στο μέλλον.

Διαδικτυακοί πόροι μάθησης στο IPA

Ακολουθούν μερικά βιβλία και μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε βαθύτερη γνώση σχετικά με το IPA.

#1. Ευφυής Αυτοματισμός Διαδικασιών

Το βιβλίο «Intelligent Process Automation A Complete Guide» του Gerardus Blokdyk είναι ένας οδηγός με υψηλή βαθμολογία που λέει σχεδόν όλα όσα θέλετε να μάθετε για το IPA. Είναι ένας εκτενής οδηγός 314 σελίδων που σας βοηθά να ανακαλύψετε πολλά πράγματα εάν εργάζεστε στο IPA.

Από την εκμάθηση για τη βασική αυτοματοποίηση, τη μεθοδολογία RPA και το ταξίδι του IPA έως την εμβάθυνση στη λειτουργία των εργαλείων IPA, θα έχετε πλήρη κάλυψη. Σε αντίθεση με τα τυπικά εγχειρίδια, επισημαίνει πολλά βασικά στοιχεία για το IPA μαζί με τις προκλήσεις και τις λύσεις σε αυτές τις προκλήσεις.

#2. Ευφυής Αυτοματισμός Απλοποιημένος

Συντάκτης της Debanjana Dasgupta και διαθέσιμο σε επιλογές Kindle και Paperback, αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε προγραμματιστές και επαγγελματίες της τεχνολογίας. Μέσω αυτού του βιβλίου, ο συγγραφέας θέλει να καθοδηγήσει τους επαγγελματίες να ακολουθήσουν μια απλή και πρακτική προσέγγιση για την ανάπτυξη και τη χρήση έξυπνου αυτοματισμού διαδικασιών.

Είναι επωφελές για τους επαγγελματίες που προσαρμόζουν τα εργαλεία IPA στον οργανισμό τους, επειδή εξηγεί επαρκώς τη βασική έννοια του έξυπνου αυτοματισμού και πώς μπορείτε να τον εφαρμόσετε. Θα μάθετε επίσης για κάθε στάδιο του σχεδιασμού αυτοματισμού και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γνώση για καλή χρήση.

#3. RPA & Έξυπνος Αυτοματισμός με χρήση Python

Δημιουργήθηκε από το SeaportAI, το RPA & ο έξυπνος αυτοματισμός με χρήση Python είναι ένα μάθημα υψηλής βαθμολογίας στο Udemy που έχει ωφελήσει πολλούς επαγγελματίες. Είναι ένα ολοκληρωμένο μάθημα που περιλαμβάνει 3 ώρες βίντεο κατά παραγγελία, 17 πόρους με δυνατότητα λήψης και εργασίες.

Εάν εργάζεστε σε εργαλεία IPA, θα είναι πολύ χρήσιμο για εσάς, επειδή καλύπτει RPA, προγραμματισμό Python, εξαγωγή δεδομένων από έναν πίνακα και πολλές άλλες πτυχές. Πολλοί κορυφαίοι οργανισμοί έχουν εκτιμήσει αυτό το μάθημα και το έχουν προσφέρει στους υπαλλήλους τους.

συμπέρασμα

Η ευφυής αυτοματοποίηση διαδικασιών (IPA) έχει γίνει βασικό μέρος των επιχειρηματικών μοντέλων επόμενης γενιάς. Καθώς οι άνθρωποι κάνουν περισσότερες προόδους στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης, βοηθά το IPA να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητά του.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί κορυφαίοι οργανισμοί το έχουν ήδη υιοθετήσει στους μελλοντικούς αναπτυξιακούς τους στόχους. Συνειδητοποιούν σταδιακά τα οφέλη του IPA στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και πώς θα διαμορφώσει το μέλλον τους. Αν και το IPA έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του, εξακολουθεί να χρησιμεύει ως αποτελεσματική λύση για έξυπνο αυτοματισμό στην επιχείρηση.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα εργαλεία αυτοματισμού ρομποτικής διαδικασίας (RPA).