Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο CBS All Access

Το CBS φιλοξενεί μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην τηλεόραση και ο ευκολότερος τρόπος για να τις μεταδώσετε στο σπίτι είναι με μια συνδρομή All Access. Εάν δεν σας ενδιαφέρει πλέον να πληρώνετε 6 $ ή περισσότερα το μήνα, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο CBS All Access.

Το σημείο που ακυρώνετε τη συνδρομή All Access εξαρτάται από το σημείο όπου εγγραφήκατε για πρώτη φορά. Εάν πληρώνετε απευθείας στο CBS, θα πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από τον ιστότοπο της εταιρείας. Οι συνδρομές που πραγματοποιούνται μέσω του Apple App Store ή του Google Play Store πρέπει να ακυρωθούν χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας iPhone, iPad ή Android, αντίστοιχα.

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στον ιστότοπο του CBS

Ξεκινήστε ανοίγοντας το Ιστοσελίδα CBS στο πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας. Από εκεί, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο όνομα του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

  Πώς να διαγράψετε όλα τα Like σας στο Twitter

Επιλέξτε την επιλογή «Λογαριασμός» από το αναπτυσσόμενο μενού.

Επίλεξε το

Εντοπίστε την ενότητα “Συνδρομή & Χρέωση” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Ακύρωση Συνδρομής”.

Κάντε κλικ στο

Θα πρέπει τώρα να ελέγξετε το πλαίσιο στην οθόνη συμφωνώντας με τους όρους ακύρωσης. Μετά, κάντε κλικ στο κουμπί «Ναι, Ακύρωση».

Επιλέξτε το πλαίσιο συμφωνώντας ότι συμφωνείτε με τους όρους ακύρωσης και, στη συνέχεια, επιλέξτε το

Δώστε στο CBS έναν λόγο για τον οποίο αποχωρείτε από την All Access και, στη συνέχεια, επιλέξτε το μπλε κουμπί “Ολοκλήρωση ακύρωσης”.

Επιλέξτε έναν λόγο για την ακύρωση και, στη συνέχεια, επιλέξτε το

Η συνδρομή σας στο CBS All Access έχει πλέον ακυρωθεί. Μπορείτε να συνεχίσετε τη ροή των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών μέχρι το τέλος του κύκλου χρέωσής σας.

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και να συνεχίσετε τη συνδρομή σας εάν τη χάσετε ποτέ.

Η συνδρομή σας ακυρώθηκε.  Κάντε κλικ στο

Ακυρώστε τη συνδρομή σας σε iPhone ή iPad

Οι συνδρομές CBS All Access που ξεκίνησαν στο iPhone ή το iPad σας πρέπει να ακυρωθούν μέσω του Apple App Store. Έτσι, για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το “App Store”. Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη λειτουργία Spotlight Search της Apple εάν δεν μπορείτε να τη βρείτε στην αρχική σας οθόνη.

  Ο παλιός σας δρομολογητής εξακολουθεί να λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας;

Στη συνέχεια, πατήστε στο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής.

Από εκεί, επιλέξτε την επιλογή “Συνδρομές”.

Επίλεξε το

Κάντε κύλιση στη λίστα με τις τρέχουσες και τις συνδρομές που λήγουν και πατήστε “CBS”.

Κάτω από τις διάφορες επιλογές συνδρομής, επιλέξτε το κουμπί “Ακύρωση δωρεάν δοκιμής”.

Πατήστε το

Ευτυχώς, η ακύρωση μέσω του App Store του iPhone ή του iPad σας δεν απαιτεί από εσάς να περάσετε από κανένα στεφάνι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί “Επιβεβαίωση” για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας All Access.

Επίλεξε το

Όπως και με τον τερματισμό της συνδρομής σας στο διαδίκτυο, θα διατηρήσετε την πρόσβαση στο περιεχόμενο ροής του CBS μέχρι το τέλος του κύκλου χρέωσής σας.

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Android

Οι πελάτες CBS που έχουν εγγραφεί στο All Access στις συσκευές τους Android πρέπει να ακυρώσουν τη συνδρομή τους μέσω του Google Play Store.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες Instagram

Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι εκκινώντας την εφαρμογή «Play Store» στο smartphone ή το tablet Android τους.

Από την αρχική σελίδα, πατήστε στο εικονίδιο του μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής.

Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Συνδρομές” που βρίσκεται στη μέση της λίστας.

Επίλεξε το

Κάντε κύλιση σε οποιαδήποτε από τις τρέχουσες συνδρομές σας και, στη συνέχεια, πατήστε “CBS”.

Εντοπίστε και επιλέξτε τον σύνδεσμο «Ακύρωση συνδρομής» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επίλεξε το

Θα σας ζητηθεί να δώσετε έναν λόγο για το τι σας κάνει να ακυρώσετε. Εάν δεν θέλετε να αναφέρετε έναν λόγο, επιλέξτε την επιλογή «Απάντηση» και μετά επιλέξτε το πράσινο κουμπί «Συνέχεια».

Δώστε έναν λόγο για να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, πατήστε το

Τέλος, για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο CBS All Access, πατήστε το κουμπί «Ακύρωση συνδρομής».

Επίλεξε το

Δεν θα χρεώνεστε πλέον μηνιαία για μια συνδρομή CBS All Access. Μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μέχρι το τέλος της περιόδου χρέωσής σας.