Τι συνέβη με το LimeTorrents;

Ένας πολύ δημοφιλής και αξιόπιστος ιστότοπος torrent, το Limetorrents, είναι ένας επαληθευμένος πάροχος torrent με ευρείες κατηγορίες ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, εφαρμογών, παιχνιδιών, αρχείων ήχου, ηλεκτρονικών βιβλίων και πολλά άλλα. Έχει μια συλλογή τόσο premium πειρατικού περιεχομένου όσο και δωρεάν νομικού περιεχομένου, γι’ αυτό ορισμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία και η Ινδία, έχουν απαγορεύσει τη χρήση του Limetorrents λόγω ζητημάτων παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι, πολλοί χρήστες έχουν μπερδευτεί σχετικά με το τι συνέβη με το Limetorrents και θέλουν να μάθουν την εναλλακτική του Limetorrents. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα για το ίδιο.

Τι συνέβη με το LimeTorrents;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν προστατεύεται όλο το περιεχόμενο στο Limetorrent. Το μεγαλύτερο μέρος του διανέμεται νόμιμα και είναι ασφαλές για λήψη, αλλά ορισμένα ενδέχεται να έχουν προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι, χρήστες από διάφορες χώρες απολαμβάνουν αυτές τις υπηρεσίες torrent επειδή οι χώρες τους δεν έχουν απαγορεύσει το LimeTorrent. Ωστόσο, ακόμα κι αν η χώρα σας έχει απαγορεύσει το LimeTorrent, μπορείτε να το ξεμπλοκάρετε και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του. Η χρήση λογισμικού VPN ή ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου θα λύσει το πρόβλημα του αποκλεισμένου LimeTorrent. Ως εκ τούτου, καθιστώντας το προσβάσιμο σε όλους.

Τι είναι ένα VPN;

Ένα VPN ή ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο είναι ένας διακομιστής ή μια ομάδα διακομιστών σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία που μπορείτε να συνδεθείτε μέσω ενός πελάτη. Στη συνέχεια, το VPN κρύβει από μόνο του τη διεύθυνση IP που είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο. Για παράδειγμα, εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN που βρίσκεται στη Γερμανία, τότε η διεύθυνση IP σας θα αντικατοπτρίζει το ίδιο. Έτσι, το VPN θα:

  • Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους που περιορίζονται σε περιοχές
  • Προστατέψτε σας από την παρακολούθηση
  • Θωρακίστε τις δραστηριότητες περιήγησής σας
  • Φιλτράρετε την κίνηση στο διαδίκτυο μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας του
  • Προστατέψτε την πρόσβασή σας στο διαδίκτυο
  PSA: Προσέξτε για αυτή τη νέα απάτη παράδοσης πακέτου μηνυμάτων κειμένου

Η σύνδεση από τον υπολογιστή σας στον διακομιστή VPN μέσω του πελάτη είναι συνήθως ασφαλής σε επίπεδα κρυπτογράφησης 256-bit, αλλά εξαρτάται από την εταιρεία VPN που φιλοξενεί την υπηρεσία. Επιπλέον, τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα διαθέτουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε VPN μέσω των ρυθμίσεων δικτύου τους. Έτσι, εάν έχετε τα στοιχεία δικτύου και σύνδεσης ενός VPN, τότε μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτό χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες επιλογές των Windows 10, Linux ή MacOS.

Τώρα, δίνεται μια λίστα μεθόδων παρακάτω που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στα αποκλεισμένα Limetorrents. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες.

Μέθοδος 1: Χρήση τοποθεσιών διακομιστή μεσολάβησης

Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στον ξεμπλοκαρισμένο ιστότοπο LimeTorrents χρησιμοποιώντας τους ιστότοπους μεσολάβησης που χρησιμοποιούν έναν άλλο μη αποκλεισμένο τομέα για να παρέχουν πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο του LimeTorrents.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος δεν χρησιμοποιεί VPN. Ωστόσο, δεν είναι ασφαλές να κάνετε λήψη οποιουδήποτε περιεχομένου από οποιονδήποτε ιστότοπο torrent χωρίς VPN, επειδή ενέχει πάντα κάποιο κίνδυνο ζητημάτων πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι, μπορεί να αποκαλύψει την πραγματική τοποθεσία σας μέσω της διεύθυνσης IP σας. Επομένως, συνιστάται η χρήση μιας αξιόπιστης υπηρεσίας VPN για πρόσβαση σε ιστότοπους torrent.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας και πληκτρολογήστε Limetorrents και ανοίξτε τον πρώτο σύνδεσμο.

2. Θα ανοίξει η αρχική τοποθεσία του LimeTorrents από όπου μπορείτε να κάνετε λήψη του περιεχομένου που θέλετε.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πιθανώς η καλύτερη, δωρεάν και βολική επιλογή για πρόσβαση στον αποκλεισμένο ιστότοπο Limetorrent είναι η χρήση του Opera Web Browser που συνοδεύεται από ένα ενσωματωμένο VPN με πολλές επιλογές τοποθεσίας για να διαλέξετε. Ως εκ τούτου, σας επιτρέπει τελικά να έχετε πρόσβαση στο LimeTorrents και δίνοντάς σας μια λύση για το τι συνέβη με το LimeTorrents.

  Πώς να ρυθμίσετε την ταχύτητα των πλήκτρων βέλους του Mac σας

1. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος περιήγησης Web Opera.

2. Στη συνέχεια, εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Opera.

3. Μεταβείτε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

4. Στην περιοχή Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση στις Ρυθμίσεις στην περιοχή Απόρρητο και ασφάλεια.

5. Τώρα, ενεργοποιήστε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε το VPN.

6. Κάντε κλικ στο κουμπί VPN που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

7. Εάν δείτε το VPN Connected, τότε σημαίνει ότι το VPN είναι συνδεδεμένο και η υπηρεσία εκτελείται.

Σημείωση: Αν και η Opera θα συνδεθεί αυτόματα σε μια βέλτιστη τοποθεσία, μπορεί κανείς να επιλέξει τη θέση της επιλογής του επιλέγοντάς την από το αναπτυσσόμενο μενού στην Εικονική τοποθεσία.

8. Τώρα, ανοίξτε μια νέα καρτέλα κάνοντας κλικ στο σύμβολο + και μεταβείτε στο DuckDuckGo.

9. Αναζητήστε το Limetorrents και κάντε κλικ στον πρώτο σύνδεσμο, όπως φαίνεται.

Θα έχετε πλέον πρόσβαση στον ιστότοπο LimeTorrents.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε το Psiphon

Όπως γνωρίζετε τι συνέβη με το LimeTorrents, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Psiphon για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο. Το Psiphon είναι ένα εργαλείο καταστρατήγησης λογοκρισίας. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρόσβαση στο ανοιχτό Διαδίκτυο, παλαιότερους λογοκριτές και τείχη προστασίας. Είναι ανοιχτού κώδικα και αναπτύχθηκε στο Τορόντο του Καναδά.

1. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Psiphon και κάντε κλικ στο Get Psiphon.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Psiphon για Windows για λήψη, όπως φαίνεται παρακάτω.

Θα γίνει λήψη μιας φορητής έκδοσης του Psiphon3.

3. Τώρα, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε για να εκτελέσετε το Psiphon.

  Πώς να διαγράψετε όλες τις ολοκληρωμένες υπενθυμίσεις ταυτόχρονα σε iPhone και iPad

4. Μετά την κυκλοφορία του, θα συνδεθεί αυτόματα με τους διακομιστές με την καλύτερη απόδοση.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την περιοχή διακομιστή με μη αυτόματο τρόπο από το παρακάτω αναπτυσσόμενο μενού.

5. Αν δείχνει ότι το PSIPHON IS CONNECTED σημαίνει ότι είναι συνδεδεμένο στον διακομιστή.

6. Τώρα ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στο DuckDuckGo

7. Εδώ, κάντε αναζήτηση στο LimeTorrents και ανοίξτε τον πρώτο ή τον δεύτερο σύνδεσμο, όπως πριν.

Λίστα εναλλακτικών των LimeTorrents

Όπως γνωρίζετε τι συνέβη με το LimeTorrents, εάν όλες οι παραπάνω μέθοδοι αποτύχουν να ξεμπλοκάρουν το Limetorrents, τότε εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές του ιστότοπου LimeTorrent.

1. The Pirate Bay

Είναι γνωστός ως ο πιο ανθεκτικός ιστότοπος BitTorrent στον κόσμο. Το Pirate Bay είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος torrent που προσφέρει άφθονο δωρεάν περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών, εφαρμογών, ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών ήχου, εικόνων κ.λπ. Προσέξτε όμως πριν κάνετε λήψη οτιδήποτε από αυτόν, γιατί δεν είναι όλα τα αρχεία δωρεάν.

Οι σύνδεσμοι μεσολάβησης του The Pirate Bay είναι:

2. 1337Χ

Το 1337X είναι επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα limetorrents, με μια τεράστια συλλογή. Είναι δημοφιλές μεταξύ των χρηστών του παγκοσμίως λόγω του πιο πρόσφατου περιεχομένου ταινιών που παρέχει.

3. ISO Hunt

Το ISO Hunt είναι ένας άλλος πολύ δημοφιλής και παλιός ιστότοπος torrent. Αν και έχει περιεχόμενο σχεδόν από όλες τις κατηγορίες, είναι περισσότερο επικεντρωμένο σε εφαρμογές και παιχνίδια.

4. RARBG

Το RARGB έχει μικτές κατηγορίες για να διαλέξετε, αλλά είναι πιο δημοφιλές για τις πιο πρόσφατες ταινίες, σειρές ιστού και τηλεοπτικές εκπομπές.

Σημείωση: Σε περίπτωση που κανένας από αυτούς τους ιστότοπους torrent δεν λειτουργεί, μπορείτε να κάνετε λήψη VPN που είναι καλύτερα για torrenting. Διαβάστε 15 καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους για να μάθετε περισσότερα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε και να βρείτε τι συνέβη με το LimeTorrents και την εναλλακτική του limeTorrents. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.