Εργαλεία για εύκολη επικοινωνία και διατήρηση της συμβατότητας των επιχειρήσεων

Γειά σου! 🙋 Έχουμε τις ακόλουθες ενημερώσεις προϊόντων για εσάς σήμερα! 📣

Πίνακας περιεχομένων

Forecastr

Μία από τις πολύπλοκες και χρονοβόρες εργασίες για τις νεοφυείς επιχειρήσεις είναι η πρόβλεψη εσόδων, ο προϋπολογισμός, η πρόσληψη, η αναφορά κ.λπ. Η Forecastr διευκολύνει αυτές τις δραστηριότητες από την ενιαία ενοποιημένη κονσόλα της. Η πλατφόρμα βγάζει τις εικασίες και κάνει τις κατάλληλες προβολές.

Το Forecastr βοηθά την startup να δημιουργήσει λεπτομερή οικονομικά μοντέλα. Η αφοσιωμένη ομάδα της Forecastr συνεργάζεται με τον Ιδρυτή ή την ενδιαφερόμενη ομάδα των startups για να δημιουργήσει ένα μοντέλο που είναι προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες της εκκίνησης. Το Forecastr σάς βοηθά να παρακολουθείτε και να μοιράζεστε βασικές μετρήσεις για να έχετε καλύτερες πληροφορίες και να λαμβάνετε καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Βοηθά τις νεοφυείς επιχειρήσεις να παρουσιάσουν το τρέχον οικονομικό μοντέλο σε πιθανούς επενδυτές, συμβούλους και μέλη διοικητικών συμβουλίων και να λάβουν βασικές επιχειρηματικές αποφάσεις. Η πλατφόρμα είναι οξυδερκής και ενημερωτική που βοηθά τις νεοφυείς επιχειρήσεις να εντυπωσιάσουν τους επενδυτές και, να κλείσουν τους κύκλους χρηματοδότησης, να προετοιμαστούν να κλιμακώσουν την εταιρεία γνωρίζοντας το μέσα και έξω από το οικονομικό μοντέλο.

Παράγει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ημέρες που διαφορετικά θα χρειάζονταν εβδομάδες ή μήνες. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι παρέχει σε αφοσιωμένους οικονομικούς αναλυτές για να κατανοήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες λύσεις που βοηθούν στην παρακολούθηση κάθε εικόνας του χρηματοοικονομικού σας μοντέλου.

  Το Alexa Together εξηγείται σε 5 λεπτά ή λιγότερο

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την πρόβλεψη εσόδων, τον προϋπολογισμό Εξόδων, τη διαχείριση διαδρομών, την αναφορά επενδυτών, τις ενσωματώσεις δεδομένων, τα σχέδια προσλήψεων κ.λπ.

Ασφαλές πλαίσιο

Το Secureframe είναι μια πλατφόρμα αυτοματισμού συμμόρφωσης που βοηθά τις εταιρείες να είναι έτοιμες για τις επιχειρήσεις, βελτιστοποιώντας τη διακυβέρνηση, τον κίνδυνο και τη συμμόρφωση.

Η συμμόρφωση είναι ένα από τα πιο κρίσιμα καθήκοντα των εταιρειών. Το Secureframe είναι μια λύση για την επίτευξη και τη διατήρηση πιστοποιήσεων συμμόρφωσης με την ασφάλεια και το απόρρητο, όπως τα SOC 2, ISO 27001, PCI DSS, HIPAA, GDPR, CCPA και άλλα.

Η εταιρεία έχει βραβευτεί με το Νο. 1 Προϊόν της Χρονιάς με επίκεντρο το απόρρητο. Υιοθετείται από κορυφαίες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Anglelist, Generali, Smartcar, Coda, Lyra κ.λπ. Επιτρέπει στις εταιρείες να συμμορφώνονται εντός εβδομάδων και όχι μηνών και παρακολουθεί 40+ υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των AWS, GCP και Azure.

Η πλατφόρμα του Secureframe οργανώνει τις πληροφορίες σε ένα μέρος για εύκολη αξιολόγηση και ιεράρχηση προτεραιοτήτων, ώστε οι εταιρείες να μπορούν να διαχειρίζονται και να μετριάζουν ρυθμιστικούς, νομικούς και οικονομικούς κινδύνους. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να κλιμακώνουν τη συμμόρφωση σε κάθε στάδιο ανάπτυξης, παραμένοντας συγκεντρωμένοι στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν συνεχή παρακολούθηση, αυτοματοποιημένες δοκιμές, διαχείριση αποθέματος περιουσιακών στοιχείων, διαχείριση πωλητών και προσωπικού, αναφορές για έλεγχο, ενσωμάτωση 100+ υπηρεσιών και πολλά άλλα.

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις, ακόμη και οι ήδη εδραιωμένοι οργανισμοί χρειάζονται προσαρμοσμένες εφαρμογές, πίνακες εργαλείων, πίνακες διαχείρισης και άλλα εσωτερικά εργαλεία για την εκτέλεση επιχειρηματικών λειτουργιών. Το Retool βοηθά στην ταχύτερη δημιουργία τέτοιων εργαλείων μέσω της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής του χωρίς γνώσεις προγραμματισμού και κωδικοποίησης.

  11 Καθολικές εφαρμογές λίστας επιθυμιών για προσθήκη προϊόντων από οποιονδήποτε ιστότοπο [2023]

Αντί να δημιουργούν από την αρχή, οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Retool για να δημιουργήσουν ισχυρά εργαλεία και εφαρμογές πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Το Retools είναι εύκολο να ξεκινήσει, καθώς είναι δομικά στοιχεία μεταφοράς και απόθεσης για πίνακες, κουμπιά, φόρμες και γραφήματα, ώστε να μπορείτε να συναρμολογήσετε μια εφαρμογή μέσα σε λίγα λεπτά. Οι προγραμματιστές μπορούν να γράψουν προσαρμοσμένο κώδικα για να συνδεθείτε σε βάσεις δεδομένων και API και να γράφουν ερωτήματα για να αλληλεπιδράσουν με δεδομένα χρησιμοποιώντας SQL και JavaScript για να δημιουργήσουν τα σωστά εργαλεία που απαιτεί η επιχείρησή σας.

Η εξαιρετικά προσαρμόσιμη και διαισθητική πλατφόρμα του το καθιστά ένα πολύ παραγωγικό εργαλείο, ακόμη και για όσους έχουν περιορισμένη εμπειρία κωδικοποίησης. Επιπλέον, η εκτεταμένη βιβλιοθήκη με προκατασκευασμένα στοιχεία και ενσωματώσεις μπορεί να βοηθήσει γρήγορα στη δημιουργία πολύπλοκων εφαρμογών χωρίς να ξεκινήσετε από την αρχή.

Οι πελάτες της ποικίλλουν από διάφορους τομείς όπως οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τα μέσα ενημέρωσης και η ψυχαγωγία, το λιανικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο, καλύπτοντας κορυφαίες εταιρείες όπως Secureframe, Cadana, SensibleWeather, Plaid, Ramp, Brex, FOX και πολλά άλλα χρησιμοποιούν το Retool για να δημιουργήσουν πιο γρήγορα εσωτερικά εργαλεία για ταχύτερες λειτουργίες για καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Use Bubbles

Το UseBubbles είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα που εξαλείφει το 38% των συσκέψεων με γρήγορα βίντεο και έξυπνες υπενθυμίσεις.

  Κλιμάκωση και βελτιστοποίηση CI/CD

Στον γρήγορο ψηφιακό κόσμο, οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών αναζητούν συνεχώς τρόπους να βελτιώσουν το μέσο επικοινωνίας τους για να εξορθολογίσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να ενισχύσουν τη συνεργασία.

Το Bubbles, ένα εργαλείο που αλλάζει το παιχνίδι, παρέχει λύσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις μεγάλες επιχειρήσεις από αυτή την άποψη.

Η πλατφόρμα μεταμορφώνει τον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών παρέχοντας διάφορες μεθόδους για την προσθήκη, την επεξεργασία και τη διαχείριση περιεχομένου και σχολίων. Λειτουργεί όπως η εγγραφή του βίντεό σας με κοινή χρήση οθόνης και ομιλία, η ανάθεση σε ποιους χρειάζεστε απάντηση και πότε και επανέλθετε στη ροή για να συνομιλήσετε.

Αυτό το εργαλείο απλοποιεί την ανταλλαγή ιδεών και σχολίων μεταξύ των μελών της ομάδας, των πελατών, των πωλητών και άλλων ενδιαφερόμενων μερών.

Οι περισσότερες από τις συναντήσεις μπορούν να αντικατασταθούν με αυτό το εργαλείο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της κατάστασης και της επικαιρότητας του έργου, την επίλυση ad-hoc ερωτήσεων, την κοινή χρήση σχολίων, τη συνεργασία με τους επισκέπτες, την κοινή χρήση πληροφοριών δεδομένων, πελάτες και υπαλλήλους επί του σκάφους, εκπαίδευση εργαζομένων και πολλά άλλα.

Προσφέρει μια σειρά λειτουργιών, όπως σχολιασμό σε πραγματικό χρόνο, έξυπνες υπενθυμίσεις για να λαμβάνετε έγκαιρη απάντηση, οπτικούς σχολιασμούς και συζητήσεις εντός του πλαισίου, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για να μεταμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν και επικοινωνούν.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.