Το Alexa Together εξηγείται σε 5 λεπτά ή λιγότερο

Καθώς προχωράμε με την τεχνολογία, τα πράγματα γίνονται μόνο βολικά για εμάς, και έτσι είναι με το Alexa Together.

Είναι μια υπέροχη υπηρεσία φροντίδας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά προσαρμοσμένη για τους ηλικιωμένους 👴🏻 στο σπίτι. Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία λειτουργεί με τη συσκευή σας Alexa, επομένως, μόλις επιβιβαστείτε, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Το Alexa Together θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που εντοπίζει οποιαδήποτε δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου για το οποίο έχετε τη συνδρομή. Αυτό σας επιτρέπει να είστε πλήρως σε επαφή με αυτό που κάνουν και είναι μια εξαιρετική λύση εάν προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη.

Αυτή η ανάρτηση θα συζητήσει την υπηρεσία της Alexa Together και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Σκοπός

Ο κύριος στόχος του Alexa Together είναι να διατηρεί την οικογένειά σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή, αλλά επεκτείνεται και σε πολύ περισσότερα από αυτό. Επιτρέπει στα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας να ζουν άνετες και ανεξάρτητες ζωές χωρίς να χρειάζεται να ζητούν μεγάλη βοήθεια.

Μόλις ενεργοποιηθεί στη συσκευή Alexa, η συνδρομή θα συνδέσει ένα μέλος της οικογένειας με το ηλικιωμένο αγαπημένο πρόσωπο, ώστε το άλλο μέλος να παρακολουθεί τις δραστηριότητες και να βοηθάει εάν και όταν απαιτείται.

Επίσης, η Alexa Together προσπαθεί να προσφέρει στους αγαπημένους σας όλη τη βοήθεια που θα χρειάζονταν – και όλα αυτά χάρη στην επείγουσα ανταπόκρισή τους 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα από το επαγγελματικό προσωπικό που μπορεί να επικοινωνήσει λέγοντας απλώς «καλέστε για βοήθεια».

Δεδομένου ότι η ευκολία είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα για αυτήν την υπηρεσία, οι ηλικιωμένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την απομακρυσμένη βοήθεια για να ορίσουν υπενθυμίσεις, να διαχειριστούν τις λίστες αγορών και πολλά άλλα.

Το Alexa Together είναι κατάλληλο για κάθε μέλος της οικογένειας που χρειάζεται βοήθεια και βοήθεια σε καθημερινή βάση, ειδικά για ηλικιωμένους.

  6 σύγχρονες πλατφόρμες παράδοσης λογισμικού για μικρές επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις

Τα αγαπημένα πρόσωπα λαμβάνουν καλή φροντίδα, ενώ τα άλλα μέλη έχουν ηρεμία γνωρίζοντας ότι η οικογένεια έχει ό,τι χρειάζεται για να ολοκληρώσει τις καθημερινές της εργασίες.

Απαιτήσεις

Η συνδρομή είναι το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεστε για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Alexa Together. Μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή από την εφαρμογή Alexa ή από τη σελίδα έναρξης.

Μία μόνο συνδρομή θα καλύπτει τους λογαριασμούς του φροντιστή και του αγαπημένου προσώπου για το οποίο λαμβάνετε την υπηρεσία. Μόλις λάβετε τη συνδρομή και εγκρίνετε τη ρύθμιση και στις δύο πλευρές, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία.

Τα αγαπημένα πρόσωπα θα χρειάζονταν ξεχωριστό λογαριασμό από τους φροντιστές τους, καθώς και αυτά τα πράγματα:

  • Μια συσκευή με δυνατότητα Alexa
  • Ένα smartphone
  • Σύνδεση Wi-Fi
  • Εφαρμογή Alexa

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική συσκευή με δυνατότητα Alexa, μπορείτε να ελέγξετε το Echo Show 8 (2nd Gen). Έρχεται με μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Alexa Together για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

Επιπλέον, είναι μια συσκευή που θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη συνδυάζοντας το έξυπνο σπίτι, την ψυχαγωγία και τα απαραίτητα σε ένα μόνο προϊόν. Διαθέτει μια όμορφη οθόνη αφής HD 8 ιντσών που επιτρέπει στον φροντιστή και το αγαπημένο πρόσωπο να χειρίζεται τα πάντα εύκολα.

Δείτε επίσης: Έξυπνα ηχεία για το έξυπνο σπίτι σας

Αφού έχετε έτοιμα τα παραπάνω πράγματα, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Alexa έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση, καθώς από εκεί μπορούν να ρυθμιστούν τα πάντα.

Λάβετε υπόψη ότι η συσκευή με δυνατότητα Alexa θα χρησιμοποιηθεί από το αγαπημένο πρόσωπο, ενώ ο φροντιστής μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τα πράγματα από την εφαρμογή Alexa στο smartphone του.

Τιμολόγηση

Για μια εξαιρετική υπηρεσία όπως η Alexa Together, ήταν έκπληξη το γεγονός ότι η τιμή της ήταν πολύ βολική. Μόλις λήξει η δοκιμαστική περίοδος, μια συνδρομή σε αυτήν την υπηρεσία κοστίζει μόνο 19,99 $/μήνα + φόρο. Μπορείτε επίσης να το ακυρώσετε όποτε θέλετε.

  Διορθώστε τον κίνδυνο θανατηφόρου σφάλματος βροχής στην ενέργεια αριθμός 1

Χαρακτηριστικά

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Alexa Together είναι απίστευτα χρήσιμο για τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας. Διαθέτει έναν τεράστιο κατάλογο χαρακτηριστικών, μερικά από τα οποία είναι:

#1. Απόκριση ανίχνευσης πτώσης

Κάθε φορά που η συσκευή με δυνατότητα Alexa ανιχνεύει πτώση, θα ειδοποιεί αυτόματα και αμέσως την επείγουσα απάντηση και τις επαφές έκτακτης ανάγκης για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να έρθετε αμέσως για βοήθεια.

Είναι συμβατό με μια δέσμη συσκευών ανίχνευσης πτώσης τρίτων κατασκευαστών. Θα μιλήσουμε για αυτούς αργότερα σε αυτήν την ανάρτηση.

#2. Remote Assist

Η δυνατότητα απομακρυσμένης βοήθειας επιτρέπει στον φροντιστή να ορίζει υπενθυμίσεις, να διαχειρίζεται λίστες αγορών, να διαχειρίζεται ορισμένες ρυθμίσεις για τη συσκευή με δυνατότητα Alexa και πολλά άλλα για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

#3. Ροή δραστηριότητας

Πάρτε μια καλή ιδέα για το πώς πάνε τα πράγματα και ποιες δραστηριότητες κάνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τη βοήθεια της ροής δραστηριοτήτων.

#4. Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις

Ως φροντιστής, μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις για να ενημερώνεστε για διάφορα πράγματα, όπως όταν το αγαπημένο σας πρόσωπο αλληλεπιδρά με την Alexa ή οποιαδήποτε δραστηριότητα θέλετε να ενημερώνεστε.

#5. Υποστήριξη 24/7

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του Alexa Together είναι ότι παρέχει υποστήριξη 24/7 από εκπαιδευμένους πράκτορες. Θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το μόνο που έχουν να πουν οι αγαπημένοι είναι: «Alexa, κάλεσε για βοήθεια» και θα συνδεθεί με ένα από τα μέλη του προσωπικού.

#6. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Οποιαδήποτε δεδομένα παρέχετε στην Alexa Together παραμένουν ασφαλή και εντός των επιπέδων προστασίας του απορρήτου. Στην πραγματικότητα, το αγαπημένο σας πρόσωπο θα πρέπει να σας επιτρέψει την πρόσβαση για να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες όπως η απομακρυσμένη βοήθεια και η προσθήκη περισσότερων φροντιστών στον κύκλο υποστήριξης.

Αυτές οι άδειες μπορούν να ανακληθούν ανά πάσα στιγμή από το αγαπημένο πρόσωπο εάν το επιθυμεί.

Συσκευές ανίχνευσης πτώσης

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες συσκευές ανίχνευσης πτώσης που μπορούν να συνδεθούν στη συνδρομή Alexa Together.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη σελίδα έναρξης που επισκέπτεστε συχνά το Safari σε iPhone, iPad και Mac

Vayyar Care

Εάν έχετε μια συσκευή με δυνατότητα Alexa και μια συνδρομή Alexa Together, μπορείτε να συνδέσετε τη Vayyar Care με αυτήν. Είναι μια συσκευή ανίχνευσης πτώσης χωρίς αφή για ηλικιωμένους για να προσφέρουν στα μέλη της οικογένειάς τους ηρεμία.

Η συσκευή παρακολουθεί ένα δωμάτιο 24/7 για τυχόν πτώσεις, ανεξάρτητα από το αν τα φώτα είναι αναμμένα ή ακόμα και όταν υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Μπορεί να τοποθετηθεί σε υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο και σαλόνι.

SkyAngelCare

Το SkyAngelCare είναι ένα μενταγιόν που ζυγίζει μόλις 3 ουγγιές και ειδοποιεί την Alexa για τυχόν πτώση. Μπορεί να φορεθεί από το αγαπημένο σας πρόσωπο οπουδήποτε, αρκεί να είναι εντός της εμβέλειας του Wi-Fi σας. Επίσης, είναι αδιάβροχο, οπότε δεν χρειάζεται να το βγάζετε ενώ κάνετε ντους.

Ανιχνεύει μια πτώση αυτόματα και ένα κουμπί SOS 🚨 που μπορεί να πατηθεί για να καλέσετε επείγουσα βοήθεια.

Altum View

Για να διατηρηθεί το πλήρες απόρρητο, η ανίχνευση πτώσης του Altum View χρησιμοποιεί δεδομένα ραβδιών αντί για δεδομένα βίντεο. Έχει τη δυνατότητα να:

  • Ανίχνευση πτώσεων
  • Αναλύστε τις ανθρώπινες δραστηριότητες
  • Εμφάνιση τάσεων για την υγεία
  • Αποστολή ειδοποιήσεων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Αναγνωρίστε πρόσωπα για την παροχή μεμονωμένων στατιστικών και παρακολούθησης

Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό του Altum View είναι η δυνατότητα ρύθμισης της παρακολούθησης περιοχής ενδιαφέροντος, η οποία σας ενημερώνει πότε το αγαπημένο σας πρόσωπο εισέρχεται σε μια περιορισμένη περιοχή.

FAQ

Μπορεί το Alexa Together να χρησιμοποιηθεί για πολλά αγαπημένα πρόσωπα;

Θα ήταν υπέροχο αν ήταν δυνατό να φροντίζετε πολλά άτομα μέσω μιας συνδρομής Alexa Together, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή. Αντίθετα, επιτρέπεται να προσθέσετε πολλούς φροντιστές.

Τελικές Λέξεις

Καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν, η ανάγκη για φροντίδα γι ‘αυτούς αυξάνεται και γίνεται ευθύνη των μελών της οικογένειας να το κάνουν.

Ωστόσο, είναι μια εργασία που δεν μπορεί να είναι πάντα η πιο εύκολη. Για να βοηθήσετε, το Alexa Together είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί με τη συσκευή σας με δυνατότητα Alexa.

Θα κάνει τη φροντίδα των ανώτερων μελών πολύ βολική και θα τους δώσει μια αίσθηση ασφάλειας.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα έξυπνα οικιακά gadget για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας.