Επιτρέψτε στο τηλέφωνό σας να χτυπά μόνο εάν είναι σημαντικό [Android]


Η προώθηση κλήσεων και το φωνητικό ταχυδρομείο είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις κλήσεις όταν μας απασχολεί κάτι σημαντικό. Φυσικά, δεν μπορούν να προωθηθούν όλες οι κλήσεις απλώς στο φωνητικό ταχυδρομείο. Μερικά είναι αρκετά σημαντικά για να τα πάρετε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης. Το Essential Calls είναι μια εφαρμογή Android που επιτρέπει στις κλήσεις από επαφές στη λευκή λίστα να βγάζουν το τηλέφωνό σας από την αθόρυβη λειτουργία και να χτυπούν ή να δονούνται, όποια προτιμάτε. Η εφαρμογή έχει μια έκδοση Lite και μια έκδοση premium. Η έκδοση Lite σάς επιτρέπει τη λευκή λίστα μόνο δύο επαφών (λίγο πολύ περιοριστική για να είμαι ειλικρινής) ενώ η έκδοση premium σάς επιτρέπει να προσθέτετε απεριόριστες επαφές και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις SMS για μηνύματα κειμένου που αποστέλλονται από αυτούς.

  Δεν μπορείτε να λάβετε μηνύματα μετά την εναλλαγή από το iPhone σε Android; Τώρα υπάρχει μια επίσημη επιδιόρθωση από την Apple

Εκκινήστε τις Βασικές κλήσεις και προσθέστε τις επαφές που είναι εξαιρετικά σημαντικές. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ενημερώσετε αυτές τις επαφές ότι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας μόνο σε περίπτωση πραγματικής έκτακτης ανάγκης, ώστε η εφαρμογή να εξυπηρετήσει το σκοπό της καθώς και τον δικό σας. Πατήστε το κουμπί συν για να προσθέσετε μια επαφή από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο ή απλώς προσθέστε μια επαφή απευθείας στην εφαρμογή. Πατήστε Ενεργοποίηση. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνο σε αθόρυβη λειτουργία ή δόνηση, ό,τι σας ταιριάζει όταν δεν θέλετε να σας ενοχλούν.

  Πώς να δείτε τα επίπεδα μπαταρίας για συσκευές Bluetooth που είναι συνδεδεμένες στο τηλέφωνό σας Android

Με την εφαρμογή ενεργή, εμφανίζεται ένα εικονίδιο στην περιοχή ειδοποιήσεων με το σιωπηλό ή το εικονίδιο δόνησης να είναι ακόμα ορατό. Όταν λαμβάνετε μια κλήση, το εικονίδιο αθόρυβης/δόνησης εξαφανίζεται και η συσκευή σας είτε κουδουνίζει είτε δονείται για να σας ειδοποιήσει. Μπορείτε να επιλέξετε εάν η εφαρμογή θα δονείται ή θα κουδουνίζει τη συσκευή σας όταν έρχεται μια κλήση από μια επαφή στη λευκή λίστα. Πατήστε το κουμπί περισσότερα και επιλέξτε πώς θέλετε να ειδοποιηθείτε. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το εικονίδιο της περιοχής ειδοποιήσεων της εφαρμογής.

Η εφαρμογή δεν προορίζεται να παραμένει ενεργή ανά πάσα στιγμή, επομένως, εκτός εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να λαμβάνετε επιλεκτικά τηλεφωνικές κλήσεις, θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή δεν είναι κατάλληλη για φιλτράρισμα ενοχλητικών κλήσεων. Θα πρέπει να δοκιμάσετε μια διαφορετική εφαρμογή ή να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών σας εάν θέλετε να αποκλείσετε έναν αριθμό.

  Εφαρμογή ομαδικών μηνυμάτων Android & iPhone για γραφεία

Η εφαρμογή λειτουργεί καλά και έχει μια ωραία διεπαφή, αλλά ο περιορισμός των δύο επαφών είναι λίγο πολύ περιοριστικός, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Με το Android L, θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί πόσο χρήσιμη θα είναι η εφαρμογή, καθώς υπάρχει μια λειτουργία Μην ενοχλείτε πλήρης με λειτουργία λευκής λίστας τόσο για κλήσεις όσο και για μηνύματα κειμένου. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να ξεκινήσει την πορεία της νωρίτερα παρά αργότερα.

Εγκαταστήστε τις βασικές κλήσεις από το Google Play Store