Δεν μπορείτε να λάβετε μηνύματα μετά την εναλλαγή από το iPhone σε Android; Τώρα υπάρχει μια επίσημη επιδιόρθωση από την Apple


Η Apple είναι γνωστό ότι κυνηγά τους χρήστες Android και όταν κάποιος αποφασίζει να αλλάξει από ένα iPhone σε ένα τηλέφωνο Android, οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από περίεργοι για το γιατί κάποιος θα έπαιρνε μια τέτοια απόφαση. Όποιος κι αν είναι ο λόγος για την αλλαγή, οποιοσδήποτε προηγουμένως πήγε από μια συσκευή iOS σε μια συσκευή Android ή Windows Phone θα αντιμετώπιζε καθυστέρηση ή πλήρη αποτυχία στη λήψη μηνυμάτων που αποστέλλονται από το iPhone χρησιμοποιώντας φίλους. Όπως και να το προσπαθήσουμε, απλά δεν μπορούσαν να λάβουν iMessages ή ακόμα και κανονικά μηνύματα για να βρουν το δρόμο τους προς το νέο τηλέφωνο Android. Αυτό συμβαίνει όταν δεν αποσυνδέετε το iMessages από τον αριθμό τηλεφώνου σας. Μπορεί να έχετε αφαιρέσει το Apple ID σας από μια συσκευή, αλλά το iMessages είναι μια υπηρεσία που πρέπει να απενεργοποιηθεί και η απλή αφαίρεση του Apple ID σας από μια συσκευή δεν το κόβει. Δυστυχώς, δεν θα το γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι μέχρι να είναι πολύ αργά. Αυτό ακριβώς το ζήτημα τράβηξε μεγάλη προσοχή στη σφαίρα των ιστολογίων νωρίτερα φέτος και η Apple μόλις κυκλοφόρησε ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τα iMessages από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιώντας το Apple ID σας.

  Πώς να εκτελέσετε ενέργειες πατώντας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας Android

Εάν εξακολουθείτε να έχετε τη συσκευή σας iOS, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, να πατήσετε την προτίμηση της εφαρμογής Μηνύματα και να απενεργοποιήσετε το iMessages. Η εφαρμογή που κυκλοφόρησε από την Apple προορίζεται για όταν δεν διαθέτετε πλέον iDevice αλλά ο αριθμός τηλεφώνου σας εξακολουθεί να είναι κλειδωμένος στην υπηρεσία.

Για να απενεργοποιήσετε τα iMessages όταν δεν έχετε πλέον συσκευή iOS, επισκεφτείτε τη σελίδα Κατάργηση εγγραφής iMessages (σύνδεσμος παρακάτω) και εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Κάντε κλικ στην Αποστολή κωδικού και περιμένετε να εμφανιστεί ένας κωδικός σε όποια κινητή συσκευή χρησιμοποιείτε. Όταν λάβετε τον κωδικό, πληκτρολογήστε τον στο πεδίο επιβεβαίωσης και κάντε κλικ στο «Υποβολή».

  Το Words MishMash φέρνει τα παζλ «Βρες τη λέξη» στις άκρες των δαχτύλων σου [Android]

Αυτό το πρόβλημα προκύπτει συνήθως επειδή πολλοί από εμάς υποθέτουμε ότι η αφαίρεση του Apple ID από μια συσκευή απενεργοποιεί επίσης όλες τις υπηρεσίες που έχουν ρυθμιστεί σε αυτήν, ενώ αυτό δεν συμβαίνει. Σκεφτείτε το έτσι. Ας υποθέσουμε ότι προσθέσατε τον λογαριασμό email σας στο Gmail στην εφαρμογή Mail στο iPhone σας και αργότερα, αποσυνδεθείτε από αυτήν. Ο λογαριασμός σας στο Gmail εξακολουθεί να υπάρχει, απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει σε αυτό το συγκεκριμένο iPhone εκτός και αν τον διαμορφώσετε ξανά. Το iMessages είναι μια υπηρεσία ακριβώς όπως το Gmail όπου μπορείτε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας από τη συσκευή, αλλά η υπηρεσία συνεχίζει να εκτελείται εκτός και αν είναι απενεργοποιημένη.

  Πώς να μετρήσετε οτιδήποτε με ένα χαρτί A4 και το τηλέφωνό σας Android

Διαγραφή iMessages