Ελέγξτε την αναπαραγωγή μουσικής μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής με γραφικό στοιχείο αιωρούμενης μουσικής [Android]

Σας έχουμε ήδη δώσει μια καταπληκτική ανάλυση σχετικά με τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής για Android που είναι διαθέσιμες στο Play Store, διευκολύνοντάς σας να επιλέξετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς. Αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συνήθως οι χρήστες είναι πώς να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής όταν η εφαρμογή μουσικής δεν είναι ενεργή. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, εάν θέλετε να παραλείψετε ένα τραγούδι, ας πούμε, πρέπει είτε να ανοίξετε την κύρια εφαρμογή και μετά να πατήσετε στο επόμενο κουμπί ή να χρησιμοποιήσετε το τυπικό γραφικό στοιχείο κλειδώματος οθόνης για το σκοπό αυτό. Ή μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε ένα γραφικό στοιχείο που σας επιτρέπει να κάνετε το ίδιο στην αρχική σας οθόνη. Ωστόσο, το Floating Music Widget σάς εξυπηρετεί με τον σκοπό της παροχής ελέγχων αναπαραγωγής σε οποιαδήποτε υπάρχουσα εφαρμογή. Ένα μόνο σάρωση σάς δίνει τη δυνατότητα να το φέρετε μέσα και έξω και να παίξετε, να σταματήσετε ή να παραλείψετε τραγούδια με ευκολία.

  Πώς να λάβετε κουκκίδες ειδοποίησης στο Android 8

Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί από το ανώτερο μέλος του φόρουμ του XDA-Developer Flextrick και το αρχείο APK της μπορεί να ληφθεί από το κύριο νήμα του φόρουμ (σύνδεσμος που παρέχεται παρακάτω). Σε περίπτωση που το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε είτε να το ADB είτε να το φορτώσετε και να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας και είστε έτοιμοι.

Μπορείτε να σκεφτείτε το Floating Music ως ένα είδος mini player για την κύρια εφαρμογή μουσικής σας, χρησιμοποιώντας το οποίο μπορείτε να επιλέξετε να αναπαράγετε ή να διακόψετε τη μουσική οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να εισέλθετε στο κύριο περιβάλλον χρήστη. Η διεπαφή χρήστη του widget φέρει τρία κουμπιά: Αναπαραγωγή / Παύση, Επόμενο και Προηγούμενο. Το επάνω μέρος της διεπαφής χρήστη εμφανίζει το όνομα του τραγουδιού και θα ήταν ωραίο αν το γραφικό στοιχείο εμφανίζει ονόματα καλλιτεχνών ή άλμπουμ, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει.

  Πώς να συνδέσετε ένα τηλέφωνο Android με έναν υπολογιστή με Windows 10 με την εφαρμογή "Your Phone" της Microsoft

Η χρήση της Floating Music είναι πολύ εύκολη. Όταν είναι ενεργοποιημένη από τις Ρυθμίσεις, εμφανίζεται μια μικρή ένδειξη στα αριστερά ή στα δεξιά της οθόνης (ανάλογα με την πλευρά που έχετε επιλέξει) και μπορείτε να σύρετε από πάνω της ελαφρώς προς τα μέσα για να ενεργοποιήσετε το ίδιο το γραφικό στοιχείο. Το καλό είναι ότι το Floating Music λειτουργεί με τις περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής στοκ και τρίτων κατασκευαστών χωρίς φασαρία.

Η οθόνη Ρυθμίσεις σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το γραφικό στοιχείο με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να καθορίσετε το μέγεθος, τη θέση και τη διαφάνεια του δείκτη. Ομοίως, το θέμα του γραφικού στοιχείου μπορεί να ρυθμιστεί είτε σε σκούρο είτε σε ανοιχτόχρωμο, καθώς και στην κύρια πλευρά, τη διαφάνεια και την ακτίνα γωνίας του.

  Πώς να μεταβείτε στο iOS από μια συσκευή Android με την εφαρμογή της Apple

Το Floating Music Widget είναι συμβατό με όλες τις πρόσφατες εκδόσεις Android έως και 4.4 Kitkat. Και λειτουργεί με τις περισσότερες μεγάλες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής.

Κατεβάστε το Floating Music Widget από το XDA