Ενεργοποιήστε την είσοδο T9 στο iPhone 5s Dialer [Jailbreak]

Κατά τη διάρκεια των χρόνων μου ως αυτοδίδακτος geek και pro-blogger, έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν κάθε πλατφόρμα smartphone που άξιζε να χρησιμοποιηθεί (και εννοώ καμία ασέβεια, αλλά το Bada OS δεν το έκοψε ποτέ). Θυμάμαι τις μέρες που η Symbian συνήθιζε να κυριαρχεί σε όλα, όταν ό,τι προσφορά είχε στα μανίκια της ήταν το πρότυπο της βιομηχανίας. Θυμάμαι αρκετά ξεκάθαρα τις μέρες που τα Windows Mobile ήταν το απόλυτο στον υπολογισμό smartphone και το XDA 2 μου αποτελούσε πηγή συνεχούς θαυμασμού μεταξύ των συνομηλίκων μου. Τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ από τότε, με πολλές αλλαγές στα παιχνίδια στην πορεία που επαναπροσδιόρισαν πλήρως τον τρόπο με τον οποίο βλέπαμε και χρησιμοποιούσαμε τα τηλέφωνά μας, μετατρέποντάς τα σε κάτι περισσότερο από συσκευές επικοινωνίας και αντικαθιστώντας σχεδόν οτιδήποτε άλλο – PIM, προγράμματα ανάγνωσης eBook, συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων et al – αλλά ένα πράγμα που έχει παραμείνει σταθερό είναι η κύρια χρήση της συσκευής, και αυτό είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας. Και έτσι, ένα smartphone μπορεί να είναι ένα θαύμα για ό,τι με ενδιαφέρει, αλλά εκτός κι αν είναι έξυπνο για την πραγματοποίηση κλήσεων και την αποστολή μηνυμάτων κειμένου, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για αυτό.

  Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών χρηστών ή δικαιωμάτων των Windows με ένα βασικό περιβάλλον εργασίας χρήστη

Αυτό με φέρνει στο δεύτερο μέρος του διλήμματός μου, για το οποίο σας έβαλα να διαβάσετε ολόκληρη τη φασαρία παραπάνω, και αυτό είναι το iPhone της Apple. Μην με παρεξηγείτε – μου αρέσει το iPhone. Αν με ρωτούσαν, μάλλον θα έλεγα ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στους geeks από τότε που εφευρέθηκαν τα μικροτσίπ. Νιώθω ότι το Android μπορεί να εξελιχθεί όσο θέλει, αλλά θα έπαιρνα το φρουτώδες δάγκωμα ενός iPhone από το droid της Google κάθε μέρα. Ωστόσο, για μένα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Apple δεν ενεργοποιεί την κλήση T9 στην εγγενή εφαρμογή κλήσης iPhone. Θέλω να πω, πόσο δύσκολο είναι αυτό, αλήθεια; Ακόμη και τα πιο πρωτόγονα τηλέφωνα – διάολο, ακόμα και τα τηλέφωνα με δυνατότητα – συνήθιζαν να έρχονται με αυτή τη βασική ανάγκη. Έχετε βιώσει ποτέ πόσο επώδυνο είναι να αναζητάτε μια επαφή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Phone σε ένα iPhone πριν πραγματοποιήσετε μια γρήγορη κλήση; Δεδομένου ότι η Apple δεν έχει δείξει αγάπη σε αυτόν τον τομέα, αν έχετε jailbroken, το handyPhone μπορεί να σας βοηθήσει.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Focus Assist για παιχνίδια στα Windows 10

Αυτό το απλό και δωρεάν tweak υπάρχει για έναν λόγο, και αυτός είναι να βελτιωθεί η εγγενής εφαρμογή Phone σε ένα iPhone με jailbrock. Το tweak έχει έναν διακόπτη εναλλαγής στην εφαρμογή Ρυθμίσεις που, όταν είναι ενεργοποιημένος, θα ενεργοποιήσει την είσοδο T9 στο dialer και την είσοδο PinYin εάν είστε Κινέζος χρήστης (ο προγραμματιστής του tweak είναι Κινέζος, υποθέτω). Αυτό είναι όλο – δεν υπάρχει πρόσθετο στοιχείο T9 που θα αναζητά τις επαφές που ταιριάζουν με την εισαγωγή σας και θα τις εμφανίζει σε μια επεκτάσιμη λίστα, καθιστώντας απείρως ευκολότερη την πραγματοποίηση κλήσεων στο iPhone. Α, και αν είστε Κινέζος χρήστης, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις Πληροφορίες περιοχής, οι οποίες θα εμφανίζουν τις βασικές πληροφορίες του καλούντος με βάση τον κωδικό περιοχής (δεν δοκιμάστηκε εδώ).

  Πώς να δημιουργήσετε συντομεύσεις επιφάνειας εργασίας στο Ubuntu

Εάν δεν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε το T9 για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά δεν θέλετε πραγματικά να το απενεργοποιήσετε, προστίθεται επίσης μια χρήσιμη εναλλαγή στο πρόγραμμα κλήσης που μπορεί να το ελέγξει για εσάς.

Το handyPhone είναι ένα από εκείνα τα τσιμπήματα που σας κάνουν να νιώθετε ευγνώμονες που έχετε μια συσκευή jailbroken και σας κάνουν να αναρωτιέστε πώς ζήσατε τόσο πολύ χωρίς αυτήν. Το tweak είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του αποθετηρίου BigBoss μέσω του Cydia και λειτουργεί καλά με το iPhone 5s. Φυσικά, δεδομένου ότι είναι μια προσαρμογή με επίκεντρο την εφαρμογή τηλεφώνου, είναι κατασκευασμένη μόνο για iPhone.