Ελέγξτε τη συμβατότητα δικτύου 2G, 3G και 4G LTE για τηλέφωνο σε οποιαδήποτε χώρα


Τα τηλέφωνα, ιδιαίτερα τα τηλέφωνα ναυαρχίδα, αγοράζονται και πωλούνται με συμβόλαια παρόχου. Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι αυτές οι συμβάσεις είναι πολύ περιοριστικές και μακροπρόθεσμα μπορεί να σας κοστίσουν περισσότερο από ό,τι η αγορά ενός ξεκλειδωμένου τηλεφώνου, αλλά υπάρχει μια εγγύηση που συνοδεύει ένα τηλέφωνο με σύμβαση. θα λειτουργήσει με το δίκτυο στο οποίο το αγοράσατε. Για ένα τηλέφωνο που αγοράζετε χωρίς σύμβαση, γνωρίζετε ότι υποστηρίζει δίκτυα 2G, 3G ή 4G, αλλά το μάρκετινγκ για το τηλέφωνο θα παραμελήσει να αναφέρει τη συμβατότητα δικτύου για παρόχους σε διαφορετικές χώρες, ακόμη και σε αυτήν στην οποία πωλείται. υποθέτει ότι θα το ελέγξετε μόνοι σας. Το Will My Phone Work είναι μια απλή και δωρεάν εφαρμογή Ιστού που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη συμβατότητα δικτύων 2G, 3G και 4G LTE για οποιοδήποτε τηλέφωνο, σε οποιαδήποτε χώρα, σε οποιοδήποτε δίκτυο, ώστε να μην καταλήξετε να αγοράσετε ένα τηλέφωνο που μπορείτε». t χρήση.

  Τι σημαίνει "NVM" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Επισκεφτείτε το Will My Phone Work και επιλέξτε τον κατασκευαστή του τηλεφώνου που σκοπεύετε να αγοράσετε. Στη συνέχεια θα συμπληρωθεί η λίστα με τις σειρές μοντέλων που προσφέρονται από αυτόν τον κατασκευαστή. Επιλέξτε το μοντέλο που θέλετε να αγοράσετε από αυτήν τη γραμμή και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη χώρα σας και τον πάροχο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση και περιμένετε τα αποτελέσματα.

Η εφαρμογή εξηγεί πώς να ερμηνεύσετε τα αποτελέσματα, αν και δεν είναι δύσκολο να τα κατανοήσετε με μια ματιά. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι προτού ελέγξετε εάν ένα τηλέφωνο είναι συμβατό με ένα δίκτυο, ελέγξτε τους τύπους δικτύων που έχει να προσφέρει μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Εάν ένας πάροχος δεν προσφέρει ας πούμε 4G, τότε τα αποτελέσματα για αυτόν τον πάροχο θα δείξουν ότι δεν είναι συμβατός με 4G, κάτι που είναι λογικό. Τα αποτελέσματα αναζήτησης περιλαμβάνουν επίσης συχνότητες δικτύου για τις διάφορες ταχύτητες δικτύου που προσφέρει ένας πάροχος.

  Πώς να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες με ζωντανή προβολή στην κάμερά σας

Επισκεφτείτε το Will My Phone Work