Ελέγξτε πόσο αργή είναι η συσκευή σας

Η επιβράδυνση της ταχύτητας των iPhone της Apple έχει γίνει πλέον κοινή γνώση. Οι ιδιοκτήτες iPhone συμβουλεύονται να πάρουν μια νέα μπαταρία για τις παλαιότερες συσκευές τους για να διορθώσουν το πρόβλημα και η Apple έχει εκπτώσει μια νέα μπαταρία στα 29 $ ως μέρος του προγράμματος αντικατάστασης μπαταρίας iPhone. Εάν έχετε ένα αργό iPhone, μπορείτε να αποκτήσετε μια νέα μπαταρία για 29 $ όλο το 2018. Φυσικά, ορισμένοι χρήστες αναρωτιούνται πόσο αργή είναι πολύ αργή για ένα iPhone. Η Apple αντικαθιστά τις μπαταρίες ανεξάρτητα από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά αν θέλετε να μάθετε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα, το SlowApple είναι μια δωρεάν εφαρμογή Ιστού που μπορεί να σας πει πόσο αργό είναι το iPhone σας χάρη στη «χαρακτηριστική λειτουργία» της Apple.

  Πώς να ρυθμίσετε μια σύσκεψη ζουμ

SlowApple είναι για τους απλούς που δεν έχουν χρόνο να τρέξουν ή να ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα ενός κατάλληλου εργαλείου σήμανσης πάγκου όπως το GeekBench.

Ελέγξτε το αργό iPhone

Επισκεφτείτε το SlowApple στο iPhone σας. Η εφαρμογή δεν το απαιτεί, αλλά σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Safari στο τηλέφωνό σας για να εκτελέσετε τη δοκιμή αντί για οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε τακτικά. Επίσης, πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην επιλογή Batter>Low Power Mode. Απενεργοποιήστε τον διακόπτη και, στη συνέχεια, επισκεφτείτε την εφαρμογή.

Πατήστε το κουμπί Μετάβαση για να ξεκινήσει η δοκιμή. Χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό για να ολοκληρωθεί. Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται παρακάτω είναι για iPhone 6 με iOS 11.21 και για iPhone 6S με iOS 10.3.3.

  Πώς να αφαιρέσετε την εικόνα προφίλ από τον λογαριασμό σας Microsoft

Διαβάζοντας τα αποτελέσματα

Η εφαρμογή σάς λέει πόσο χρόνο χρειάστηκε, σε δευτερόλεπτα, για να ολοκληρωθεί μια δοκιμή. Όσο περισσότερο χρειάζεται, τόσο πιο αργό είναι το iPhone σας. Για ένα iPhone 6, μπορείτε να δείτε ότι μπορεί να είναι τόσο αργό όσο 12 δευτερόλεπτα ανά μετρητή και τα αποτελέσματά μας ήταν παρόμοια με τη δοκιμή που χρειάστηκε 11.354 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Αυτό είναι σχεδόν 12 δευτερόλεπτα.

Το iPhone 6S τα πάει καλύτερα, ωστόσο τρέχει iOS 10.3.3 και όχι iOS 11.2.1 που είναι γεμάτο σφάλματα και επιβραδύνει ακόμη περισσότερο τις συσκευές. Καμία από τις δύο συσκευές δεν βρίσκεται στην «ασφαλή» πράσινη ζώνη, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο χρειάζονται μια νέα μπαταρία για να επιστρέψουν στην αρχική τους ή καλύτερη κατάσταση απόδοσης. Αν αναρωτιόσαστε αν η νέα μπαταρία θα έκανε τη διαφορά ή πόσο αργό είναι το iPhone σας, αυτή είναι απλή απόδειξη. Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Geekbench.

  Πώς το Mac θα αλλάξει από την Intel στα δικά του τσιπ ARM ​​της Apple

Πρέπει να αναφέρουμε ότι οι μπαταρίες δεν φθείρονται με τον ίδιο ρυθμό για όλους, επομένως τα αποτελέσματά σας δεν θα είναι ίδια με αυτά των συσκευών δοκιμής μας. Στην πραγματικότητα, εκτελέσαμε αυτήν τη δοκιμή σε ένα άλλο iPhone 6 με iOS 11.2.1 και χρειάστηκαν 9,283 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί, το οποίο είναι καλύτερο από τα 11,354 δευτερόλεπτα στην αρχική συσκευή δοκιμής.