Πώς να αφαιρέσετε την εικόνα προφίλ από τον λογαριασμό σας Microsoft

Τα Windows 10 επιμένουν να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Microsoft με τον υπολογιστή σας. Σας ωθεί να το κάνετε τόσο συχνά και σας αποκλείει από τη χρήση συγκεκριμένων λειτουργιών, αν δεν το κάνετε. Όταν τελικά υποχωρήσετε στην επιμονή των Windows 10, σας δίνεται η επιλογή να προσθέσετε μια εικόνα στον λογαριασμό σας. Αυτή η εικόνα σας καλωσορίζει στην οθόνη κλειδώματος και εμφανίζεται στο μενού Έναρξη. Και εμφανίζεται επίσης οπουδήποτε αλλού χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας Microsoft. Η εικόνα προστίθεται μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις αλλά δεν υπάρχει τρόπος να την αφαιρέσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αφαιρεθεί. απλά δεν μπορεί να γίνει από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Χρειάζεστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να αφαιρέσει την εικόνα προφίλ από τον λογαριασμό σας Microsoft.

  Πώς να συνδέσετε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή στο HomeKit (με ένα Raspberry Pi)

Επισκεφτείτε τη Microsoft και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Επάνω δεξιά, κάντε κλικ στην εικόνα του λογαριασμού χρήστη σας και επιλέξτε «Προβολή λογαριασμού» από το αναπτυσσόμενο μενού.

Στη σελίδα του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας για να την επεξεργαστείτε.

Στο κάτω μέρος της σελίδας επεξεργασίας εικόνας προφίλ, θα δείτε το κουμπί “Κατάργηση”. Κάντε κλικ σε αυτό και η φωτογραφία θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας. Αυτό θα αντικαταστήσει ή θα αφαιρέσει τη φωτογραφία από όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Αν δεν έχετε αντίγραφο ασφαλείας της εν λόγω φωτογραφίας, δεν υπάρχει τρόπος να την ανακτήσετε. Είναι πιθανό μια κρυφή μνήμη του να υπάρχει κάπου σε έναν υπολογιστή με Windows 10, αλλά εικάζουμε.

  Εκτελέστε μια ζωντανή δημοσκόπηση κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης και λάβετε άμεσα αποτελέσματα [PowerPoint]

Κάθε φορά που ανεβάζετε μια νέα φωτογραφία, θα συγχρονίζεται μέσω του λογαριασμού σας Microsoft (αν είστε συνδεδεμένοι) και θα εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές σας.

Αυστηρά μιλώντας, αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα εάν έχετε χρησιμοποιήσει τον δικό σας λογαριασμό στον προσωπικό σας υπολογιστή. Εάν, ωστόσο, χρησιμοποιείτε εταιρικό λογαριασμό σε συσκευή που παρέχεται από την εταιρεία, ίσως θελήσετε να αφαιρέσετε την εικόνα προφίλ πριν επιστρέψετε τη συσκευή σας.

Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι όταν ανεβάζετε μια φωτογραφία στον λογαριασμό σας Microsoft από την εφαρμογή Ρυθμίσεις στα Windows 10, δεν έχετε επιλογές περικοπής. Η έκδοση web σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόση από τη φωτογραφία θέλετε να συμπεριλάβετε και να περικόψετε την υπόλοιπη.

  Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών Twitter στον Ιστό