Λάβετε μια ειδοποίηση όταν ένα παιχνίδι Nintendo Switch είναι σε προσφορά

Το Nintendo Switch έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές. Πουλάει καλά και είναι πιο δημοφιλές αυτή τη στιγμή από ένα Xbox και το PlayStation. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο επίτευγμα για μια κονσόλα που κυκλοφορεί μόνο λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Ομολογουμένως, η Nintendo δεν είναι ξένη με τις κονσόλες, αλλά αυτή είναι εύκολα μία από τις καλύτερες επιδόσεις της. Δεδομένου ότι η κονσόλα είναι μια διαφορετική πλατφόρμα παιχνιδιών, τα παιχνίδια πρέπει να αναπτυχθούν ειδικά για αυτήν. Μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια Nintendo Switch από το Switch Game Store. Όπως οι περισσότερες πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών, έτσι και αυτά τα παιχνίδια πωλούνται. Εάν κοιτάτε έναν συγκεκριμένο τίτλο, ίσως θέλετε να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις για πότε πωλούνται παιχνίδια Nintendo Switch με το NintyPricer.

  Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση και τις ρυθμίσεις διακομιστή DNS για τον υπολογιστή σας

Εκπτώσεις παιχνιδιών Nintendo Switch

NintyPricer σας επιτρέπει να προσθέσετε παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν στη λίστα επιθυμιών σας. Για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο. Ο λογαριασμός είναι δωρεάν όπως και η υπηρεσία και ο μόνος λόγος που πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό είναι για να μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν ένα παιχνίδι Nintendo Switch είναι σε προσφορά.

Το NintyPricer ελέγχει δύο πηγές για τις τιμές των παιχνιδιών. το Nintendo Switch eShop και το Amazon. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα παιχνίδι ή να περιηγηθείτε στη λίστα με τους διαθέσιμους τίτλους παιχνιδιών. Όταν βρείτε αυτό που σας αρέσει, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών δίπλα του. Θα λάβετε ένα email όταν ένας τίτλος στη λίστα σας κυκλοφορήσει προς πώληση. Δεν θα ειδοποιηθείτε όταν κυκλοφορήσει οποιοδήποτε τυχαίο παιχνίδι. Μόνο οι τίτλοι στη λίστα επιθυμιών σας δημιουργούν ειδοποιήσεις όταν υπάρχει πτώση τιμής.

  Deja Vu: Μια σύντομη ιστορία κάθε αρχιτεκτονικής CPU Mac

Το NintyPricer δεν χρεώνει τίποτα, αλλά μπορείτε να κάνετε δωρεά στην εφαρμογή εάν θέλετε κάνοντας κλικ στο Tip Jar στο επάνω μέρος.

Ενημερώσεις τιμής παιχνιδιού

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή χωρίς να εγγραφείτε για λογαριασμό, εάν θέλετε να την ελέγχετε καθημερινά και να βλέπετε εάν ένα παιχνίδι είναι σε προσφορά. Το NintyPricer, εκτός από το να σας στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, διατηρεί μια ενημερωμένη λίστα τιμών για όλα τα παιχνίδια. Προφανώς θα εξαντληθεί ο περιορισμένος χρόνος σας, γι’ αυτό υπάρχει η επιλογή εγγραφής.

Οι τιμές δεν είναι ομοιόμορφες στο Nintendo Game store και στο Amazon. Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή διαφοροποιεί τις αγορές ψηφιακών και φυσικών παιχνιδιών της Amazon. Εάν ένα φυσικό παιχνίδι της Amazon είναι σε προσφορά, μπορείτε να λάβετε την έκπτωση μόνο εκεί και όχι στο κατάστημα παιχνιδιών Switch ή σε ένα ψηφιακό παιχνίδι.

  Πώς να προσθέσετε, να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε γραφικά στοιχεία στο iPhone σας