Εκκινήστε πολλαπλές ROM Android σε Droid DNA με MultiROM

Η δυνατότητα εκκίνησης πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων ήταν πάντα το δυνατό σημείο των υπολογιστών, αλλά στη σημερινή εποχή, το smartphone είναι ο νέος υπολογιστής και είναι λογικό να μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να εκτελούμε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα στα τηλέφωνα και τα tablet μας για να αποκτήσουμε τα περισσότερα από αυτά. Μεταξύ των διαφόρων λύσεων multiboot που έχουμε δει μέχρι στιγμής, η MultiROM από τον αναγνωρισμένο προγραμματιστή XDA Tasssadar είναι ίσως η πιο πολλά υποσχόμενη. Αφού άφησαν τους λάτρεις να εκκινήσουν πολλές ROM Android, καθώς και το Ubuntu Touch, ακόμη και το Firefox OS στα Nexus 4 και Nexus 7 για αρκετό καιρό, το MultiROM μεταφέρθηκε στο HTC Droid DNA από το XDA Senior Member jamiethemorris. Αν και η επί του παρόντος διαθέσιμη υποστήριξη ROM ενδέχεται να μην περιλαμβάνει άλλα λειτουργικά συστήματα, εξακολουθεί να σας επιτρέπει να εκκινήσετε πολλαπλές ROM Android στη συσκευή σας στον εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

  Εφαρμογή Material Design στην οποία μπορείτε να υπαγορεύσετε σημειώσεις [Android]

Αποποίηση ευθύνης: Χρησιμοποιήστε αυτό και άλλα παρόμοια hack αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Το wdzwdz δεν θα είναι υπεύθυνο εάν η συσκευή σας καταστραφεί ή καταστραφεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Απαιτήσεις

Διαδικασία

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας στην επαναφορά και αναβοσβήστε το αρχείο zip MultiROM.
Τώρα χρησιμοποιήστε το fastboot για να εγκαταστήσετε την τροποποιημένη ανάκτηση.
Τέλος, αναβοσβήνει τον επιδιορθωμένο πυρήνα από την ανάκτηση. Το τηλέφωνό σας είναι πλέον έτοιμο για χρήση MultiROM.

Για να εκκινήσετε μια προσαρμοσμένη ROM, εκκινήστε το Droid DNA σας σε ανάκτηση, συνδέστε μια εξωτερική μονάδα USB στο τηλέφωνό σας μέσω καλωδίου OTG και πατήστε Ανανέωση στην ανάκτηση για να δείτε τη συσκευή USB. Στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε από εκεί το αρχείο zip της ROM που επιθυμείτε και προχωρήστε στην εγκατάσταση όπως θα εγκαταστούσατε οτιδήποτε στην ανάκτηση.

  Επτά καλύτεροι βοηθοί φωνής για Android

Σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε το MultiBoot, αναβοσβήνουν αυτό το πρόγραμμα απεγκατάστασης και θα επαναφέρει τα πράγματα στο φυσιολογικό.

Ενώ επί του παρόντος μόνο δύο επιδιορθωμένοι πυρήνες είναι διαθέσιμοι για αυτό το mod, αναμένεται να αυξηθεί στο μέλλον. Επίσης, αυτή η λύση πολλαπλών εκκινήσεων μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε μεταφορά άλλων δημοφιλών λειτουργικών συστημάτων εκτός από το Android, όπως το Firefox OS και ίσως ακόμη και το Ubuntu Touch στο τηλέφωνο στο μέλλον από ενδιαφερόμενους προγραμματιστές.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να είστε ενημερωμένοι με τις μελλοντικές εξελίξεις αυτού του mod, μεταβείτε σε αυτό νήμα ανάπτυξης στο XDA-Developers.

  Το Pale Moon για Android είναι ο Firefox σε στεροειδή