Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε εύκολα εικονίδια στα Windows με το Junior Icon Editor

Δεν χρειάζεται να ανοίγετε το Photoshop κάθε φορά που θέλετε να δημιουργήσετε ένα εικονίδιο ή να ενημερώσετε ένα από τα υπάρχοντα με μια προσωπική πινελιά. Τα εργαλεία επεξεργασίας εικονιδίων υπάρχουν στα Windows εδώ και πολύ καιρό, και εδώ στο wdzwdz, έχουμε καλύψει αρκετά από αυτά κατά καιρούς, μερικά προσφέρουν πλούσιες διεπαφές ενώ άλλα διαθέτουν έναν τόνο χαρακτηριστικών. Το εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή σας σήμερα ονομάζεται Junior Icon Editor και είναι πολύ διασκεδαστικό στη χρήση, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε άμεσα εικονίδια, είτε από υπάρχουσες εικόνες είτε από την αρχή.

Το εργαλείο διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για να σας βοηθήσει και υποστηρίζει τη δημιουργία και την επεξεργασία εικονιδίων για πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Linux, iOS, Android και WP7. Μπορείτε να εισάγετε εικόνες και να δημιουργήσετε νέα εικονίδια από αυτές, εξάγοντας την έξοδο σε μορφές ICO, PNG, XPM, XBM και ICPR.

  Πώς να διορθώσετε την επαναφορά των εφαρμογών να εκτελούνται στο παρασκήνιο στα Windows 10

Όταν επιλέγετε να δημιουργήσετε ένα νέο εικονίδιο από την αρχή, το Junior σάς επιτρέπει να καθορίσετε μερικές βασικές παραμέτρους σχετικά με το αρχείο εικονιδίων που πρόκειται να δημιουργήσετε. Μπορείτε να καθορίσετε το μέγεθος του εικονιδίου είτε από πολλές προεπιλογές είτε εισάγοντας προσαρμοσμένες διαστάσεις, τη λειτουργία μετατροπής (Cut, Dither, Gray Scale) και τη λειτουργία χρώματος (1 bit έως 32 bit).

Όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη, η εφαρμογή σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, αν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών ή εικονιδίων στο παρελθόν, ενώ παραμένει εύχρηστο ακόμα και για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ μια τέτοια εφαρμογή στο παρελθόν. Φέρει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε και να τροποποιήσετε εικονίδια, όπως σχήματα, πινέλο, μπογιά, κείμενο, γραμμή, επιλογή χρώματος κ.λπ. στο αριστερό παράθυρο. Η δεξιά πλευρά είναι αφιερωμένη σε μια προεπισκόπηση όλων των μεγεθών εικονιδίων σε περίπτωση που το αρχείο περιέχει εικονίδια σε πολλές διαστάσεις. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το ζουμ της περιοχής προεπισκόπησης μέσω των σχετικών κουμπιών στο επάνω μέρος. Τα κουμπιά επανάληψης και αναίρεσης βοηθούν στην εύκολη επαναφορά τυχόν τυχαίων τροποποιήσεων.

  Η εφαρμογή Fresh Paint συνεχίζει να καταρρέει στα Windows 10 (ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ)

Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε πλήρως την περιοχή επεξεργασίας είναι να κάνετε μεγέθυνση πριν αρχίσετε να προσαρμόζετε ένα εικονίδιο. Αυτό απλά σας δίνει καλύτερο έλεγχο σχετικά με κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να θέλετε να επεξεργαστείτε. Η μεγάλη χρωματική παλέτα στα δεξιά παρέχει γρήγορη πρόσβαση στα χρώματα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Συνολικά, το Junior Icon Editor είναι μια εξαιρετική εφαρμογή σχεδιασμένη για όσους θέλουν να δημιουργούν γρήγορα νέα εικονίδια με ευκολία. Το εργαλείο είναι διαθέσιμο δωρεάν και λειτουργεί σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8 / 8.1.

Κατεβάστε το Junior Icon Editor

  Μπορείτε να μετακινήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα ειδοποιήσεων των Windows 10;