Είναι το Putlocker νόμιμο και ασφαλές στη χρήση; Το καλό, και το κακό

Αν είστε σαν εμάς, έχετε χρησιμοποιήσει το Putlocker για να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο διαδίκτυο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που πρέπει να γνωρίζετε. Σήμερα, θα συζητήσουμε τη νομιμότητα της ροής με το Putlocker και θα σας δείξουμε πώς να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία εγκαθιστώντας και χρησιμοποιώντας ένα VPN στην αγαπημένη σας συσκευή.

Το Putlocker είναι ένας ιστότοπος που συνδέει τους χρήστες με διαδικτυακές ροές πολυμέσων επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν μια σειρά από Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Σήμερα απαντάμε σε μια σημαντική ερώτηση εάν το Putlocker είναι νόμιμο ή όχι, γιατί πρέπει να ενημερώνεστε και να μην βάζετε τον εαυτό σας σε ζεστά νομικά νερά. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε τα καλύτερα VPN για το Putlocker.

Ενώ το θέμα είναι ανοιχτό για συζήτηση, πολλές χώρες θεωρούν ότι ιστότοποι όπως το Putlocker παραβιάζουν τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και, ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να αντιμετωπίσουν επιπτώσεις. Για το λόγο αυτό, συνιστάται στους χρήστες να λαμβάνουν μέτρα για την προστασία του απορρήτου τους στο διαδίκτυο και να αποκρύπτουν την ταυτότητά τους όταν χρησιμοποιούν τον ιστότοπο.

Μεταδώστε ταινίες Putlocker σε πλήρη ανωνυμία με αυτά τα VPN:

NordVPN – Καλύτερο για Putlocker – Το NordVPN συγχέει όλες τις προσπάθειες κατασκοπείας και επιτήρησης με την πιο εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών VPN στην αγορά – Τέλεια για ασφαλείς ροές Putlocker.
Surfshark – Το αντίδοτο στα άθλια δωρεάν VPN, αυτός ο πάροχος προσφέρει premium προστασίες σε προσιτή τιμή. Περιλαμβάνει αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων και προστασία από κακόβουλο λογισμικό.
ExpressVPN – Η επιλογή σας για κορυφαίες ταχύτητες VPN και ροή χωρίς buffer.

Καθώς ο ιστότοπος συνδέεται με εξωτερικές ροές, υπάρχει πιθανότητα οι χρήστες να πέσουν θύματα ιών, κακόβουλου λογισμικού και άλλων απειλών ασφαλείας από αυτούς τους συνδέσμους. Ως εκ τούτου, οι χρήστες θα πρέπει επίσης να λαμβάνουν λογικά μέτρα ασφαλείας στο διαδίκτυο όταν χρησιμοποιούν τον ιστότοπο.

Το πιο σημαντικό και αποτελεσματικό διαδικτυακό εργαλείο απορρήτου και ασφάλειας που θα συνιστούσαμε σε όλους τους αναγνώστες να χρησιμοποιούν όταν χρησιμοποιούν το Putlocker είναι ένα VPN, το οποίο μπορεί να κρύψει την ηλεκτρονική σας ταυτότητα και να σας προστατεύσει από απειλές ασφαλείας κρυπτογραφώντας τα διαδικτυακά σας δεδομένα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Τι είναι το Putlocker;

Το Putlocker είναι ένας ιστότοπος που περιέχει ένα ηλεκτρονικό ευρετήριο φιλοξενούμενων αρχείων πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και μουσικής. Ο ίδιος ο ιστότοπος δεν φιλοξενεί κανένα από το περιεχόμενο που μπορούν να μεταδώσουν οι χρήστες, αλλά μάλλον δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρίσκουν και να έχουν πρόσβαση σε αρχεία που φιλοξενούνται αλλού.

Το Putlocker ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο ως putlocker.com και η δημοτικότητά του αυξήθηκε γρήγορα. Στις αρχές του 2012, είχε κατά μέσο όρο περίπου 800.000 επισκέπτες την ημέρα, αλλά αυτός διπλασιάστηκε μετά το κλείσιμο του Megaupload, ενός παρόμοιου ιστότοπου. Αυτό οφειλόταν σε εικαζόμενη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, αν και ο τερματισμός ήταν εντελώς εθελοντικός.

Ωστόσο, η αύξηση των χρηστών, η οποία είχε κορυφωθεί το 2016, με το putlocker να κατατάσσεται ως ένας από τους 250 ιστότοπους με τις περισσότερες προβολές στο διαδίκτυο και στους κορυφαίους 150 στις ΗΠΑ, οδήγησε επίσης στο να λαμβάνει παρόμοια ανεπιθύμητη προσοχή στο putlocker.

Έχουν γίνει διάφορες προσπάθειες για να κλείσει ή να αποκλειστεί το putlocker με την πάροδο των ετών, κάτι που έχει δει τη διεύθυνση URL του ιστότοπου να αλλάζει αρκετές φορές.

Αρχικά μετακόμισαν στο putlocker.bz, αλλά αυτός ο ιστότοπος κατασχέθηκε από την Αστυνομική Μονάδα Εγκλήματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου τον Ιούνιο του 2014. Στη συνέχεια, ο ιστότοπος μεταφέρθηκε σε έναν ισλανδικό τομέα ως putlocker.is. Ωστόσο, από τον Οκτώβριο του 2016, αυτή η διεύθυνση URL μόλις εμφανίζει ένα μήνυμα σφάλματος. Αυτό συνέβη περίπου την εποχή που η Motion Picture Association of America (MPAA), ένας εμπορικός οργανισμός που εκπροσωπεί τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, ανέφερε την τοποθεσία στο Γραφείο του Εμπορικού Αντιπροσώπου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Putlocker.is άρχισε να εργάζεται ξανά, προωθώντας τους χρήστες στο putlocker.ch, αλλά αυτός ο ιστότοπος κατασχέθηκε επίσης αμέσως μετά από απόφαση ενός Tribunal d’arrondissement του Λουξεμβούργου σε υπόθεση που άσκησε η Βελγική Ένωση Ψυχαγωγίας.

Αυτό οδήγησε στο ότι το putlocker.is άρχισε να λειτουργεί ξανά, αλλά σύντομα ξεκίνησε η προώθηση των χρηστών σε έναν ιστότοπο απάτης. Οι πιο πρόσφατες διευθύνσεις URL που αναφέρονται ότι λειτουργούν τη στιγμή της σύνταξης πιστεύεται ότι είναι το putlocker.rs, το οποίο βρίσκεται στη Σερβία και το putlockerhd.is, το οποίο βρίσκεται και πάλι στην Ισλανδία.

Γιατί είναι χρήσιμο το Putlocker;

Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αφομοιώνουν τα μέσα ενημέρωσης έχει αλλάξει πέρα ​​από κάθε αναγνώριση ακόμη και τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι μέρες που ξεχύνεστε στις τηλεοπτικές λίστες για να μάθετε πότε προβάλλονται οι εκπομπές που θέλετε να παρακολουθήσετε και κατεβαίνετε στο Blockbuster την Παρασκευή το βράδυ για να νοικιάσετε την αγαπημένη σας ταινία είναι πλέον σταθερά στο παρελθόν.

Σήμερα, παίρνουμε σχεδόν όλα τα μέσα μας στο διαδίκτυο. Μια γρήγορη ματιά στα μουσικά charts δείχνει ότι σχεδόν κάθε καταχώριση στη λίστα κυριαρχείται από streams. Όλο και περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές κυκλοφορούν ολόκληρες σειρές κάθε φορά στο διαδίκτυο. Πράγματι, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ροής αναθέτουν ακόμη και τις δικές τους εκπομπές αυτές τις μέρες.

Φαίνεται ότι οι νέοι ιστότοποι ροής προσφέρουν την τέλεια λύση για όλους. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα και αυτό είναι η τιμή. Σχεδόν όλοι αυτοί οι ιστότοποι ροής χρεώνουν ένα τέλος συνδρομής για την πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Και για πολλούς ανθρώπους αυτό είναι πάρα πολύ.

ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να αποκτήσετε ένα υπέροχο VPN ΔΩΡΕΑΝ

Για άλλους χρήστες, που ίσως θέλουν μόνο να παρακολουθούν πράγματα περιστασιακά, ή έχουν εμμονή με μία ή δύο εκπομπές, φαίνεται μάλλον σαν να πρέπει να εξοφλήσουν το πλήρες τέλος συνδρομής όταν θέλετε να έχετε πρόσβαση μόνο σε μία ή δύο εκπομπές.

  Πώς να αποκτήσετε όλα τα πακέτα Amazon σας την ίδια μέρα

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι γεωγραφικοί περιορισμοί που τίθενται σε αυτές τις υπηρεσίες, πράγμα που σημαίνει ότι εάν είστε συνδρομητής σε μια χώρα, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο μόλις περάσετε τα σύνορα σε άλλη χώρα.

Ο κόσμος γίνεται όλο και μικρότερος και περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν για δουλειά ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό για διακοπές από ποτέ. Και αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων τους ενώ βρίσκονται εκεί αντί να βασίζονται στις περιορισμένες τηλεοπτικές προσφορές του ξενοδοχείου.

Αυτή η ζήτηση είναι που έχει δει την άνοδο των δωρεάν, παγκοσμίως διαθέσιμων τοποθεσιών που μεταδίδουν επίσης όλα τα δημοφιλή μέσα στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους συνδρομητικούς ιστότοπους. Και ένα από τα πιο γνωστά από αυτά ονομάζεται Putlocker.

Είναι παράνομο το Putlocker;

Με την πρώτη ματιά, αυτό φαίνεται να είναι μια απλή ερώτηση ναι ή όχι. Και αν έχετε διαβάσει κάποιο από τα παραπάνω, πιθανότατα θα διακινδυνεύσετε να μαντέψετε ότι η απάντηση είναι όχι. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι μια πολύ πιο περίπλοκη ερώτηση να απαντηθεί από αυτό.

Πολλές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η ΕΕ, και επομένως οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου σε αυτές τις χώρες, θεωρούν ότι το Putlocker είναι ιστότοπος που παραβιάζει τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους ISP να στέλνουν ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων σε χρήστες που έχουν παρακολουθήσει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Putlocker. Ωστόσο, δεν έχω ακούσει ποτέ να έχει γίνει ισχυρότερη νομική ενέργεια.

Αυτό οφείλεται πιθανώς στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες παρακολουθούν πολυμέσα στο Putlocker. Εάν παίρνετε μια ταινία μέσω του Putlocker, κάνετε streaming περιεχομένου που φιλοξενείται αλλού αντί να κάνετε λήψη περιεχομένου στη συσκευή σας. Και στα μάτια του νόμου στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και πολλές άλλες χώρες, αυτή είναι μια κρίσιμη διαφορά.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Γραφείο Πνευματικών Δικαιωμάτων των ΗΠΑ ήταν σαφές στις οδηγίες του ότι εάν μια αναπαραγωγή δεν μπορεί να αντιγραφεί, να γίνει αντιληπτή ή να κοινοποιηθεί, τότε δεν έχει σημειωθεί νομική παραβίαση. Οι νόμοι στην ΕΕ έχουν παρόμοιο ορισμό, αν και οι τρέχουσες περιπτώσεις που αφορούν το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi και τα πρόσθετά του έχουν θολώσει λίγο το νερό εκεί.

Ωστόσο, οι περισσότεροι νομικοί εμπειρογνώμονες θα έλεγαν ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία στις ΗΠΑ και την ΕΕ, το περιεχόμενο ροής δεν μπορεί να αφήσει το άτομο που το παρακολουθεί να παραβιάζει τη νομοθεσία. Το άτομο που ανέβασε το αρχείο είναι αυτό που είναι υπεύθυνο για αυτό και συνεπώς παραβιάζει τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Το ερώτημα εάν ο ίδιος ο ιστότοπος παραβιάζει το νόμο είναι επίσης συζητήσιμος, αλλά πολλά δικαστήρια έχουν αποφανθεί κατά του Putlocker σε αυτό το σημείο.

Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να επιδείξουμε προσοχή σε αυτή τη συγκυρία. Επειδή το περιεχόμενο ροής δεν είναι τόσο απλό όσο απλώς η παρακολούθηση του σε έναν ιστότοπο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διαδικτυακή ροή μπορεί να δημιουργήσει ένα προσωρινό αρχείο στον υπολογιστή του χρήστη.

Αυτοί οι προσωρινοί φάκελοι είναι αμφιλεγόμενοι και ένας άλλος τομέας στον οποίο ο νόμος στις ΗΠΑ και την ΕΕ δεν έχει ακόμη καταλήξει σε συναίνεση. Ορισμένα δικαστήρια έχουν αποφανθεί ότι αυτά τα αρχεία αποτελούν λήψη και επομένως αφήνουν έναν χρήστη να παραβιάζει τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλοι έχουν διαφωνήσει.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι δεν υπάρχει οριστική απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Το εάν το Putlocker είναι νόμιμο ή παράνομο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πού βρίσκεστε στον κόσμο και από το τι κάνετε στον ιστότοπο.

Εάν κάνετε ροή περιεχομένου και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αρχεία δεν αποθηκεύονται στη συσκευή σας, πιθανότατα δεν παραβιάζετε το νόμο. Αλλά εάν κάνετε λήψη, ανεβάζετε ή μοιράζεστε περιεχόμενο από τον ιστότοπο, τα περισσότερα δικαστήρια πιθανότατα θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι είστε.

Είναι το Putlocker ασφαλές;

Και πάλι, αυτή είναι μια ερώτηση που απαιτεί μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση από απλά ναι ή όχι.

Η άποψη των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τακτικά Putlocker είναι ότι είναι. Ενας τοποθεσία ανατροφοδότησης διαπίστωσε ότι το 79% των τακτικών χρηστών θεώρησε ότι ο ιστότοπος είναι αξιόπιστος, ενώ το 73% θεώρησε επίσης ότι ήταν ένας ιστότοπος ασφαλής για χρήση από παιδιά. Σε μερικούς ανθρώπους, αυτά μπορεί να μην φαίνονται ιδιαίτερα υψηλά αποτελέσματα, αλλά για έναν ιστότοπο που συνδέεται με ένα τόσο ευρύ φάσμα περιεχομένου, είναι πραγματικά πολύ καλός και σίγουρα ξεπερνά πολλούς από τους πιο κοντινούς ανταγωνιστές τους.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να επαναπαύονται στις δάφνες τους, επειδή ιστότοποι όπως το Putlocker μπορούν κατά καιρούς να παρουσιάζουν ορισμένα ζητήματα ασφαλείας που οι χρήστες θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζουν.

Κακόβουλο λογισμικό

Πρώτον, και ίσως το πιο σημαντικό, είναι σημαντικό να μιλήσουμε για κακόβουλο λογισμικό. Το ίδιο το Putlocker δεν φιλοξενεί το περιεχόμενο που παρακολουθούν οι χρήστες και επομένως δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για την ασφάλεια των αρχείων που παρακολουθούν.

Όπως σημειώσαμε παραπάνω, ακόμα κι αν απλώς κάνετε ροή μιας ταινίας, είναι πιθανό να πραγματοποιήσει λήψη προσωρινών αρχείων στη συσκευή σας και επομένως είναι επίσης πιθανό να μεταδοθεί κακόβουλο λογισμικό και άλλο κακόβουλο περιεχόμενο.

Συνιστάται στους χρήστες να εξετάζουν τα σχόλια περιεχομένου στη σελίδα και να λαμβάνουν όλα τα συνήθη μέτρα για να προστατευτούν από τέτοιες απειλές, όπως θα συζητήσουμε με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Mirror Sites

Καθώς το Putlocker αναγκάστηκε να αλλάζει διευθύνσεις URL αρκετά συχνά, υπάρχει ένας αριθμός διαφορετικών διευθύνσεων που οι χρήστες θα βρουν ότι είναι Putlocker.

Μερικές από αυτές θα είναι παλιές διευθύνσεις που δεν λειτουργούν πλέον, αλλά άλλες μπορεί να είναι ψεύτικες διευθύνσεις που έχουν ρυθμιστεί από χάκερ για να προσπαθήσουν να δελεάσουν τους χρήστες του Putlocker και στη συνέχεια να τους ξεγελάσουν ώστε να κατεβάσουν κακόβουλο λογισμικό και άλλο κακόβουλο λογισμικό. Πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους είναι πανομοιότυποι με τους πραγματικούς, και μερικοί θα μεταδίδουν ακόμη και περιεχόμενο με τον ίδιο τρόπο, αλλά αυτό που συμβαίνει στα παρασκήνια είναι η πραγματική απειλή.

  Τι σημαίνουν τα φώτα στη θήκη AirPods;

Οι χρήστες θα πρέπει πάντα να επιδιώκουν να χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη επίσημη διεύθυνση URL του Putlocker (δείτε παραπάνω) και αν σταματήσει να λειτουργεί στο μέλλον, να κάνουν την έρευνά τους προσεκτικά προτού επιλέξουν άλλη διεύθυνση URL. Το Putlocker θα μετακινηθεί σε άλλο ιστότοπο, αλλά πολλά άλλα ψεύτικα μπορεί επίσης να εμφανιστούν ταυτόχρονα.

Αναδυόμενα παράθυρα

Ένα κοινό παράπονο σχετικά με το Putlocker είναι ο αριθμός των αναδυόμενων διαφημίσεων που δημιουργεί ο ιστότοπος. Έτσι βγάζουν χρήματα από αυτό οι διαχειριστές του ιστότοπου, αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι ενοχλητικοί και στη χειρότερη επικίνδυνοι.

Υπήρξαν προηγούμενες αναφορές για αναδυόμενα παράθυρα του Putlocker που οδηγούν σε ανεπιθύμητους ιστότοπους, ιστότοπους για ενηλίκους και ιστότοπους που δεν είναι ασφαλείς. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτό είναι να έχετε ενεργοποιημένο ένα πρόγραμμα αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων καθώς και το συνηθισμένο λογισμικό ασφαλείας.

Αναγκαστική ανακατεύθυνση

Εκτός από τα αναδυόμενα παράθυρα, υπήρξαν επίσης αναφορές για συνδέσμους Putlocker που ανακατευθύνουν τους χρήστες σε εξωτερικούς ιστότοπους. Και πάλι, ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους περιείχαν ακατάλληλο περιεχόμενο ή ήταν δυνητικά επικίνδυνοι για τους χρήστες.

Όπως και με τα αναδυόμενα παράθυρα, το συνηθισμένο λογισμικό ασφαλείας θα πρέπει να εμποδίζει το άνοιγμα αυτών των τοποθεσιών, αλλά είναι πάντως λιγότερο σημαντικό για τους χρήστες να είναι προσεκτικοί.

Περιττή λήψη

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν επίσης ότι το Putlocker είτε προσπάθησε να πείσει είτε μερικές φορές ακόμη και εξανάγκασε τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο λήψης χωρίς λόγο.

Όπως έχουμε σημειώσει παραπάνω, η λήψη οποιουδήποτε περιεχομένου από το Putlocker δεν συνιστάται, καθώς είναι πολύ πιθανό να συνιστά παράνομη πράξη. Αλλά εξίσου σημαντικό, η πιθανότητα είναι ότι πρόκειται να κατεβάσετε περισσότερα από τα αρχεία πολυμέσων που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Το συνηθισμένο λογισμικό ασφαλείας θα πρέπει να εμποδίζει τη λήψη και την ενεργοποίηση οποιουδήποτε κακόβουλου περιεχομένου, αλλά η συμβουλή μας είναι σε όλους τους χρήστες του Putlocker να απέχουν από τη λήψη οποιουδήποτε περιεχομένου από τον ιστότοπο.

Ωστόσο, παρόλα αυτά, η συμβουλή μας θα ήταν ότι όταν χρησιμοποιείται προσεκτικά και με το σωστό λογισμικό ασφαλείας, το Putlocker μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για χρήση και θα πρέπει να είναι ασφαλής.

Εργαλεία ασφαλείας για χρήση με το Putlocker

Όσον αφορά τη διασφάλιση του απορρήτου και της ανωνυμίας σας όταν χρησιμοποιείτε το Putlocker, υπάρχει ένα εργαλείο που είναι το κεφάλι και οι ώμοι πάνω από τα υπόλοιπα και το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιούν όλοι οι χρήστες του Putlocker. Θα καταλήξω σε αυτό σε μια στιγμή.

Πρώτον, υπάρχει ένας αριθμός εργαλείων που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν καθαρά και απλά για λόγους ασφαλείας και για την αντιμετώπιση των πιθανών ζητημάτων ασφάλειας που συζητήσαμε παραπάνω. Αυτοί είναι:

Λογισμικό προστασίας από ιούς

Ένα κομμάτι επαγγελματικού λογισμικού προστασίας από ιούς είναι απαραίτητο για όλους τους χρήστες του Διαδικτύου αυτές τις μέρες, αλλά ειδικά για εκείνους που χρησιμοποιούν ιστότοπους όπως το Putlocker. Επειδή υπάρχει η πιθανότητα λήψης κακόβουλου λογισμικού και άλλου κακόβουλου λογισμικού από τον ιστότοπο, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε ένα εργαλείο που να μπορεί να αναγνωρίσει τέτοια αρχεία και να σταματήσει την εκτέλεσή τους στη συσκευή σας και να βλάψει το υλικό ή τα δεδομένα σας.

Συνήθως θα σας προτείναμε να επιλέξετε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς, καθώς έχουν πιο ολοκληρωμένες βάσεις δεδομένων με περιεχόμενο στη μαύρη λίστα. Αλλά όποιος πάροχος κι αν πάτε, είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίζετε ότι οι βάσεις δεδομένων διατηρούνται πάντα ενημερωμένες. Βεβαιωθείτε ότι οι ενημερώσεις πραγματοποιούνται αυτόματα για να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή προστασία.

Ad-Blocker

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αναφέρθηκε με το Putlocker ήταν οι ανεπιθύμητες διαφημίσεις, επομένως η λειτουργία ενός καλού προγράμματος αποκλεισμού διαφημίσεων στον ιστότοπο θα πρέπει να τα περιορίσει στο ελάχιστο.

Έχουν αναφερθεί αναφορές ότι ο ιστότοπος προσπαθεί να κάνει τους χρήστες να απενεργοποιήσουν τον αποκλεισμό διαφημίσεων κατά καιρούς. Αυτό δεν θα πρέπει να συμβεί, αλλά αν συμβεί, οι χρήστες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να αναζητήσουν μια εναλλακτική διαδρομή για το περιεχόμενο που θέλουν να δουν.

Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων

Πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για τις αναδυόμενες διαφημίσεις στο Putlocker, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων για να σταματήσει αυτό το ενοχλητικό ζήτημα να επηρεάσει την απόλαυσή σας στον ιστότοπο.

Με αυτά τα τρία εργαλεία στη θέση τους, η χρήση του Putlocker θα πρέπει να είναι μια πιο ασφαλής και λιγότερο ενοχλητική εμπειρία. Αλλά αυτά είναι ένα άλλο εργαλείο που θα πρέπει να είναι απαραίτητο για όλους τους χρήστες του Putlocker.

Χρησιμοποιήστε το Putlocker με ασφάλεια με ένα VPN

Όπως έχετε δει, υπάρχουν πιθανές συνέπειες για την ασφάλεια και τις νομικές επιπτώσεις από τη χρήση του Putlocker. Αλλά με ένα VPN σε λειτουργία, και οι δύο αυτοί κίνδυνοι μπορούν να μετριαστούν αποτελεσματικά.

Ένα VPN ή ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο λειτουργεί ανακατευθύνοντας όλη τη διαδικτυακή κίνηση του χρήστη σε μια κρυπτογραφημένη διαδρομή και μέσω ενός εξωτερικού διακομιστή. Αυτό τους προστατεύει με δύο τρόπους.

Διασφαλίζοντας ότι όλα τα διαδικτυακά σας δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι χάκερ και άλλα αδιάκριτα μάτια δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτά. Ό,τι κάνετε στο Διαδίκτυο κωδικοποιημένο και επομένως χωρίς νόημα για όποιον το υποκλέψει. Είναι ένα κρίσιμο μέτρο ασφάλειας και γίνεται ολοένα και περισσότερο συνήθης πρακτική για όλους τους χρήστες του Διαδικτύου.

Η διαβίβαση των δεδομένων μέσω άλλου διακομιστή είναι επίσης σημαντική επειδή αποκρύπτει τις πληροφορίες σχετικά με την προέλευση των δεδομένων. Εάν συνδεθείτε απευθείας σε έναν ιστότοπο, αυτός ο ιστότοπος μπορεί να δει τη διεύθυνση IP της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πει ακριβώς πού βρίσκεστε και οτιδήποτε κάνετε στο Διαδίκτυο μπορεί να εντοπιστεί σε εσάς. Αυτό είναι σημαντικό εάν υπάρχουν πιθανές νομικές επιπτώσεις, όπως συμβαίνει μερικές φορές με το Putlocker.

Αλλά εάν τα δεδομένα σας περάσουν μέσω άλλου διακομιστή, λαμβάνει τη διεύθυνση IP αυτού του διακομιστή. Αυτό καθιστά σχεδόν αδύνατο για τους ιστότοπους να εντοπίσουν τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο πίσω σε εσάς. Μπορούν να δουν ότι προήλθε από τον διακομιστή VPN, αλλά το από πού προερχόταν πριν από τότε είναι κρυμμένο.

  Πώς να κάνετε διπλό κλικ για απόκρυψη/αποκάλυψη εικονιδίων επιφάνειας εργασίας

Ομοίως, ο ISP σας μπορεί να δει ότι είστε συνδεδεμένοι στον διακομιστή VPN, αλλά όχι πού πηγαίνουν τα δεδομένα σας μετά από αυτό. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες VPN είναι ουσιαστικά ανώνυμοι στο διαδίκτυο, κάτι που είναι ένα ξεχωριστό μπόνους όταν χρησιμοποιούν το Putlocker.

1. NordVPN

Το NordVPN είναι ίσως το πιο αξιόπιστο όνομα στη βιομηχανία VPN και για καλό λόγο. Ουσιαστικά έχουν θέσει το πρότυπο με το οποίο μετρώνται όλοι οι άλλοι πάροχοι όσον αφορά τη χωρητικότητα διακομιστή, την ισχύ κρυπτογράφησης και τα πρόσθετα στοιχεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Είναι (σχεδόν) αυτονόητο, αλλά αν ανησυχείτε για την κατασκοπεία από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου ή τα τρολ πνευματικών δικαιωμάτων που σας ρίχνουν το βιβλίο επειδή χρησιμοποιείτε το Putlocker, το NordVPN θα σας κάνει πολύ, πολύ πιο ασφαλή από οποιαδήποτε ευθύνη.

Όταν συνδέεστε σε έναν από τους 5.500+ διακομιστές του NordVPN (που βρίσκονται σε 59 χώρες), το VPN σας δημιουργεί αυτόματα μια ασφαλή σήραγγα μέσω ενός από πολλά πρωτόκολλα (συνήθως OpenVPN). Στη συνέχεια, το NordVPN καλύπτει αυτό το τούνελ με ένα άθραυστο τοίχωμα κρυπτογραφίας με τη μορφή κρυπτογράφησης AES 256-bit. Μαζί, αυτοί οι παράγοντες αποκλείουν εντελώς τους υποκλοπές από τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, το δίκτυο του NordVPN έχει αρκετή ισχύ και προσφέρει εξαιρετικές ταχύτητες για ροές Putlocker χωρίς buffer. Και, διατηρούν μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, έτσι ώστε το VPN σας να μην σας ενοχλεί ποτέ.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Πολύ οικονομικά σχέδια
Εκτεταμένο πάρκο διακομιστών με περισσότερους από 5.400 διαφορετικούς διακομιστές
Προστασία από διαρροές DNS, διακόπτης kill
Με έδρα τον Παναμά
Πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Μειονεκτήματα
Ορισμένοι διακομιστές μπορεί να έχουν μέσες ταχύτητες d/l
Οι εφαρμογές μπορεί να είναι λίγο περίπλοκες στη χρήση.

2. Surfshark

Κανονικά, θέλετε να απευθυνθείτε σε έναν πάροχο VPN που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό για να δημιουργήσει μια αξιόπιστη φήμη. Αλλά κάθε τόσο, ένας νέος πάροχος βγαίνει με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που εντυπωσιάζει την κοινότητα απορρήτου. Αυτή τη φορά, είναι το Surfshark και είναι εξαιρετικά ικανά να επιτρέπουν την ανώνυμη ροή του Putlocker οπουδήποτε στον κόσμο.

Για ένα, η υπηρεσία είναι βασικά κατασκευασμένη για να καταστρέφει γεωγραφικά μπλοκ και να εμποδίζει την επιτήρηση. Το Surfshark χρησιμοποιεί τον εγκεκριμένο από την NSA κρυπτογραφική κρυπτογράφηση 256-AES-GCM σε συνδυασμό με τα OpenVPN, IKEv2/IPSec και WireGuard για την παραγωγή ορισμένων από τις πιο ασφαλείς συνδέσεις VPN στην επιχείρηση. Επιπλέον, κάθε διακομιστής (από τους οποίους υπάρχουν 800+ συνολικά) μπορεί να ενεργοποιήσει τη συσκότιση για να αποφύγει τις πιο εξελιγμένες προσπάθειες λογοκρισίας.

Το Surfshark διαθέτει εξαιρετικές ταχύτητες δικτύου, λόγω της εκσυγχρονισμένης υποδομής που διαθέτει μόνο RAM. Αυτό έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της συνεχούς διαγραφής όλων των ευαίσθητων μεταδεδομένων των χρηστών, προσδίδοντας κάποια σοβαρή αξιοπιστία στην πολιτική καταγραφής «αυστηρά ποτέ» του Surfshark.

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι VPN στην αγορά και πολλοί από αυτούς προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση. Αλλά υπάρχει ένας πάροχος που είναι, για τα χρήματά μου, το κεφάλι και οι ώμοι πάνω από τους υπόλοιπους. Και αυτό είναι το ExpressVPN.

Το ExpressVPN είναι ένας από τους πιο μακροχρόνιους, πιο γνωστούς και με μεγάλη εκτίμηση παρόχους VPN στην αγορά σήμερα. Και αυτό δεν είναι απλώς τυχαίο γιατί προσφέρουν ίσως την καλύτερη υπηρεσία, ειδικά για χρήστες που τους αρέσει να μεταδίδουν ή να κατεβάζουν περιεχόμενο πολυμέσων από ιστότοπους όπως το Putlocker.

Όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο, δεν υπάρχει ούτε ένας πάροχος VPN που να μπορεί να τους νικήσει. Ολόκληρο το δίκτυό τους είναι ασφαλισμένο με SSL με κρυπτογράφηση 256-bit, η οποία είναι τόσο καλή όσο γίνεται. Και όσον αφορά το απόρρητο, η τοποθεσία τους στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους σημαίνει ότι μπορούν να προσφέρουν μια εγγυημένη πολιτική μη καταγραφής που μπορούν να εμπιστεύονται οι χρήστες.

Οι ταχύτητες σύνδεσης είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να κάνετε ροή διαδικτυακών μέσων και ορισμένα VPN μπορούν να επιβραδύνουν τις συνδέσεις σε σημείο που το περιεχόμενο βίντεο να μην μπορεί να παρακολουθηθεί. Όχι τόσο ExpressVPN. Οι ταχύτητες σύνδεσής τους είναι τόσο γρήγορες και συνεπείς όσο έρχονται και εντυπωσιακά, αυτό φαίνεται να συμβαίνει ανεξάρτητα από τους διακομιστές τους που επιλέγετε να συνδεθείτε. Διαθέτουν ένα τεράστιο δίκτυο που εκτείνεται σε 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες παγκοσμίως, κάτι που είναι ένας παράγοντας που η υπηρεσία τους είναι διαθέσιμη σε χρήστες σχεδόν σε κάθε σημαντική χώρα στον χάρτη.

Το ExpressVPN προσφέρει αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες για συσκευές iOS και Android, καθώς και διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα άλλων πλατφορμών.

Κανένα VPN δεν μπορεί ποτέ να εγγυηθεί μια 100% τέλεια υπηρεσία, αλλά το ExpressVPN είναι τόσο καλό όσο. Χρησιμοποιώ την υπηρεσία τους εδώ και χρόνια, μέσω ροής περιεχομένου από το Putlocker και άλλους ιστότοπους. Και σε όλο αυτό το διάστημα, δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα με την ποιότητα της ροής μου, με κακόβουλο λογισμικό και άλλα προβλήματα ασφαλείας ή με το απόρρητό μου να διακυβεύεται.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 3 μήνες δωρεάν (49% έκπτωση – παρακάτω σύνδεσμος)
94 χώρες, 3.000+ διακομιστές
Πολύ απλό και εύκολο στη χρήση
Δεν τηρεί αρχεία καταγραφής προσωπικών δεδομένων
Εξυπηρέτηση πελατών 24/7.

συμπέρασμα

Το Putlocker είναι ένας ιστότοπος που δεν είναι τέλειος, αλλά με τις σωστές προφυλάξεις, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για χρήση. Και ακολουθώντας τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο και διασφαλίζοντας ότι χρησιμοποιείτε το ExpressVPN κατά την πρόσβαση στον ιστότοπο, θα μπορούσατε και εσείς να απολαύσετε ώρες χωρίς προβλήματα περιεχομένου πολυμέσων, δωρεάν, ανεξάρτητα από το πού στον κόσμο βρίσκεστε.