Πώς να αποκτήσετε όλα τα πακέτα Amazon σας την ίδια μέρα

Εάν κάνετε πολλές παραγγελίες στο Amazon, αλλά θέλετε να λάβετε όλα τα πακέτα σας την ίδια μέρα, δοκιμάστε Ημέρα παράδοσης Amazon. Διαθέσιμο για τα μέλη του Prime, αυτή η δυνατότητα λέει στην Amazon να παραδίδει όλες τις παραγγελίες σας την ίδια ημέρα κάθε εβδομάδα.

Τι είναι η Ημέρα του Αμαζονίου και πώς λειτουργεί;

Η Amazon Day είναι μια υπηρεσία που παρέχει η Amazon για τα μέλη Prime που προτιμούν να λαμβάνουν όλα τα προϊόντα τους την ίδια μέρα κάθε εβδομάδα.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι είστε εκτός δουλειάς τις Παρασκευές και θέλετε να λαμβάνετε πακέτα μόνο όταν είστε σπίτι. Μπορείτε απλώς να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο ή την εφαρμογή του Amazon και να ορίσετε την Ημέρα του Αμαζονίου που προτιμάτε σε Παρασκευή. Στη συνέχεια, τυχόν παραγγελίες που κάνετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα φτάνουν πάντα την επόμενη Παρασκευή.

  Πώς να ξεμπλοκάρετε τοποθεσίες στην Κίνα και να επαναφέρετε την πρόσβαση στο δωρεάν και ανοιχτό Διαδίκτυο

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καταπολεμήσετε την κλοπή πακέτων, επειδή τα πακέτα θα φτάνουν μόνο όταν είστε σπίτι για να τα παραλάβετε. Οι παραγγελίες σας μπορεί επίσης να συνδυαστούν σε λιγότερα κουτιά, επομένως θα έχετε λιγότερα πακέτα και κουτιά για να αντιμετωπίσετε. Επιπλέον, οι οδηγοί παράδοσης δεν θα χρειαστεί να κάνουν τόσα ταξίδια στο σπίτι σας.

Ωστόσο, μόνο τα πακέτα που παραγγείλετε με αποστολή “Amazon Day” θα φτάσουν την Ημέρα του Amazon. Ακόμη και αφού επιλέξετε μια Ημέρα του Αμαζονίου, μπορείτε να παραγγείλετε πακέτα με ταχύτερη αποστολή, αν χρειαστεί.

Υπάρχουν και κάποιες επιφυλάξεις. Όλα τα είδη στις παραγγελίες σας Amazon Day πρέπει να είναι κατάλληλα για παράδοση Prime και αποστολή από κέντρο διανομής της Amazon. Επομένως, ορισμένα είδη δεν είναι κατάλληλα για παράδοση την ημέρα του Amazon, αλλά αν ναι, η Amazon θα σας ειδοποιήσει κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

  Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σας;

Επίσης, υπάρχουν σπάνιες φορές που ο μεταφορέας δεμάτων μπορεί να παραδώσει ένα συγκεκριμένο δέμα μια ημέρα νωρίτερα από την Ημέρα του Amazon, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των επιλογών παράδοσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Ημέρα του Αμαζονίου

Για να χρησιμοποιήσετε το Amazon Day Delivery, χρειάζεστε πρώτα ένα ενεργό Πρωταρχική ιδιότητα μέλους. Είναι εύκολο να εγγραφείτε στον ιστότοπο ή την εφαρμογή του Amazon.

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την προτιμώμενη ημέρα παράδοσης. Στον ιστότοπο ή την εφαρμογή, απλώς ξεκινήστε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Όταν φτάσετε στη σελίδα “Έλεγχος αντικειμένων και αποστολή” στον ιστότοπο ή “Λεπτομέρειες αποστολής” στην εφαρμογή, αναζητήστε την επιλογή “Δωρεάν παράδοση την ημέρα Amazon”. Κάτω από αυτό, κάντε κλικ ή πατήστε “Αλλαγή ημέρας παράδοσης”.

  Πώς να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον που δεν είναι φίλος σας σε διχόνοια

Κάντε κλικ ή πατήστε

Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε έως και δύο ημέρες που προτιμάτε για παράδοση. Η Amazon θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας φέρει τις παραγγελίες σας την ημέρα που θα επιλέξετε. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ ή πατήστε «Αποθήκευση και Συνέχεια».

Επιλέξτε τη μία ή τις δύο ημέρες παράδοσης της Amazon Day και, στη συνέχεια, κάντε κλικ ή πατήστε

Θα ανακατευθυνθείτε πίσω στην οθόνη ολοκλήρωσης αγοράς και η μέθοδος «Δωρεάν παράδοση ημέρας Amazon» θα πρέπει να είναι ήδη επιλεγμένη. Εάν δεν είναι, απλώς κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί επιλογής δίπλα του.

Επίλεξε το

Τέλος, κάντε κλικ ή πατήστε «Κάντε την παραγγελία σας» και τελειώσατε! Κάθε φορά που θέλετε οι μελλοντικές παραγγελίες να έρχονται την ίδια ημέρα (ή ημέρες) της εβδομάδας, απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει «Ημέρα παράδοσης Amazon». Καλά ψώνια!