Τι σημαίνουν τα φώτα στη θήκη AirPods;

Εάν έχετε αγοράσει ένα νέο ζευγάρι AirPods ή AirPods Pro, ίσως αναρωτιέστε τι προσπαθεί να σας πει το φως της θήκης. Το φως είναι πραγματικά χρήσιμο για να δείτε γρήγορα την κατάσταση φόρτισης και σύζευξης των AirPods σας.

Πού να βρείτε τη λυχνία κατάστασης AirPods;

Ανάλογα με το μοντέλο AirPods σας, η λυχνία κατάστασης μπορεί να βρίσκεται μέσα ή έξω από τη θήκη σας. Εάν χρησιμοποιείτε τα AirPods πρώτης ή δεύτερης γενιάς, θα βρείτε τη λυχνία κατάστασης μέσα στη θήκη, ανάμεσα στα δύο ακουστικά. Απλώς ανοίξτε τη θήκη για να δείτε την κατάσταση.

Εάν χρησιμοποιείτε AirPods Pro ή AirPods με ασύρματη θήκη φόρτισης, η λυχνία κατάστασης βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της θήκης, ακριβώς κάτω από το καπάκι. Το φως θα παραμείνει αναμμένο για οκτώ δευτερόλεπτα όταν το τοποθετήσετε σε έναν ασύρματο φορτιστή.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αρχείων PST και OST του Outlook;

Μπορείτε επίσης να βρείτε την κατάσταση της μπαταρίας των AirPods σας χρησιμοποιώντας το iPhone, το Apple Watch ή το Mac σας.

Τι σημαίνει το φως κατάστασης AirPods;

Τα AirPods έχουν ένα μόνο φως, αλλά μπορεί να αλλάξει χρώμα και αναβοσβήνει—μπορεί να είναι δύσκολο να αποκωδικοποιήσει το νόημα. Δείτε τι σημαίνει η λυχνία κατάστασης:

Λευκό φως (αναβοσβήνει): Αυτό σημαίνει ότι τα AirPods σας βρίσκονται σε λειτουργία σύζευξης. Αυτό συμβαίνει όταν πατάτε παρατεταμένα το κουμπί Pairing στο πίσω μέρος της θήκης AirPods.
Πορτοκαλί φως (με AirPods στη θήκη): Το Ambre είναι το χρώμα για φόρτιση. Σημαίνει ότι τα AirPods σας δεν είναι πλήρως φορτισμένα και ότι η θήκη έχει αρχίσει να τα φορτίζει.
Πορτοκαλί φως (χωρίς AirPods στη θήκη): Αυτό σημαίνει ότι η θήκη AirPods σας δεν είναι πλήρως φορτισμένη και ότι απομένει λιγότερη από μία πλήρης φόρτιση στη θήκη. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να φορτίσετε τη θήκη AirPods σας.
Πορτοκαλί φως (με πηγή ενέργειας): Αυτό σημαίνει ότι τα AirPods σας φορτίζονται.
Πράσινο φως (με AirPods στην θήκη): Ένα πράσινο φως σημαίνει ότι η μπαταρία σας είναι πλήρως φορτισμένη. Εάν τα AirPods σας βρίσκονται μέσα στη θήκη και βλέπετε ένα πράσινο φως, σημαίνει ότι τόσο τα AirPods όσο και η θήκη είναι πλήρως φορτισμένα.
Πράσινο φως (χωρίς AirPods στη θήκη): Εάν βλέπετε ένα πράσινο φως στη θήκη χωρίς τα AirPods, σημαίνει ότι η ίδια η θήκη είναι πλήρως φορτισμένη.
Πράσινο φως (με πηγή τροφοδοσίας): Αυτό σημαίνει ότι η θήκη AirPods σας είναι πλήρως φορτισμένη και μπορείτε να αφαιρέσετε τον φορτιστή.
Αναβοσβήνει πορτοκαλί φως: Ένα φως που αναβοσβήνει γενικά σημαίνει ότι κάτι έχει πάει στραβά. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει υποδηλώνει σφάλμα σύζευξης. Εάν το δείτε αυτό, σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναφέρετε τα AirPods σας.
Χωρίς φως: Τέλος, η έλλειψη λυχνίας κατάστασης σημαίνει ότι τα AirPods σας είναι νεκρά και έχουν ξεμείνει από μπαταρία. Συνδέστε το φορτιστή για να τα επαναφέρετε στη ζωή.

  Πώς να βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Υπάρχουν πολλά μικρά χαρακτηριστικά στα AirPods και τα AirPods Pro που μπορεί να μην γνωρίζετε. Διαβάστε τον πλήρη οδηγό AirPods για να μάθετε περισσότερα.