Διορθώστε το σφάλμα Microsoft 0x80070032 στα Windows 10

Όταν κάνετε λήψη οποιωνδήποτε εφαρμογών ή προγραμμάτων από το Microsoft Store, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πολλά σφάλματα όπως το σφάλμα Microsoft 0x80070032. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι που προκαλούν αυτό το σφάλμα. Αυτός ο κωδικός σφάλματος εμφανίζεται συνήθως όταν χρησιμοποιείτε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ως τη θέση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή όταν εγκαθιστάτε μια σημαντική ενημέρωση στον υπολογιστή σας Windows 10. Εάν αντιμετωπίζετε τον ίδιο κωδικό σφάλματος Microsoft Store 0x80070032, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το ίδιο.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Microsoft 0x80070032 στα Windows 10

Δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος που να προκαλεί τον κωδικό σφάλματος 0x80070032 του Microsoft Store. Υπάρχουν πολλά σενάρια που προκαλούν αυτό το πρόβλημα, ωστόσο πρέπει να αναλύσετε τον πιο πιθανό λόγο που συμβάλλει σε αυτό το σφάλμα στο Windows 10 Η/Υ.

  • Η σύνδεση δικτύου δεν είναι σταθερή.
  • Κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη του Microsoft Store.
  • Ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα Windows.
  • Κατεστραμμένα προσωρινά αρχεία.
  • Εσφαλμένες ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας.
  • Ανεπαρκής χώρος στη μονάδα δίσκου για την εγκατάσταση νέων εφαρμογών και προγραμμάτων.
  • Κατεστραμμένη εφαρμογή/πρόγραμμα.
  • Το Antivirus/Firewall εμποδίζει την εγκατάσταση της εφαρμογής.
  • Προσωρινές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το προφίλ χρήστη.
  • Η έκδοση συστήματος δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή.
  • Κατεστραμμένα κλειδιά μητρώου.

Τώρα, προχωρήστε στην επόμενη ενότητα για να επιλύσετε το σφάλμα που συζητήθηκε.

Αφού εντοπίσετε τον ακριβή λόγο που προκαλεί το 0x80070032 στη συσκευή σας, μπορείτε εύκολα να βρείτε τη μέθοδο αντιμετώπισης προβλημάτων για να το διορθώσετε. Διαφορετικά, δοκιμάστε όλες τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω για να επιλύσετε τον κωδικό σφάλματος.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Πριν δοκιμάσετε άλλες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, εφαρμόστε ορισμένες βασικές εισβολές που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος μέσα σε λίγα απλά κλικ.

1Α. Εξασφαλίστε τη σωστή σύνδεση δικτύου

Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να κατεβάσετε καμία εφαρμογή ή πρόγραμμα στη συσκευή σας εάν δεν έχετε επαρκή παροχή Διαδικτύου. Να ελέγχετε πάντα το εύρος ζώνης σας και να ελέγχετε εάν υπάρχουν πολλές συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.

Δοκιμάστε να συνδεθείτε σε διαφορετικό δίκτυο (άλλο Wi-Fi ή hotspot για κινητά) και ελέγξτε αν αντιμετωπίζετε ξανά το ίδιο σφάλμα. Εάν δεν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα σε κάποια άλλη σύνδεση δικτύου, τότε αυτό υποδηλώνει πρόβλημα στη συσκευή δικτύου και στη σύνδεσή σας.

Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου στα Windows 10 για να αντιμετωπίσετε προβλήματα δικτύου. Αυτό περιλαμβάνει την επανεκκίνηση του δρομολογητή/μόντεμ, την επαναφορά του TCP/IP και την αλλαγή των ρυθμίσεων του προσαρμογέα δικτύου.

Αφού διορθώσετε τα προβλήματα του δικτύου σας, ελέγξτε αν αντιμετωπίζετε ξανά το ίδιο σφάλμα.

1Β. Επανεκκίνηση υπολογιστή

Εάν υπάρχουν προσωρινά σφάλματα στον υπολογιστή σας, θα αντιμετωπίσετε το σφάλμα 0x80070032 Microsoft Store. Το γενικό κόλπο για την επίλυση όλων των προσωρινών δυσλειτουργιών είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας ακολουθώντας τα βήματα.

1. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + D μαζί για να μεταβείτε στην επιφάνεια εργασίας.

2. Τώρα, πατήστε τα πλήκτρα Alt + F4 ταυτόχρονα.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Επανεκκίνηση από το αναπτυσσόμενο μενού και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Εάν η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας με Windows 10 δεν σας βοηθήσει, υπάρχει μια άλλη απλή λύση που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το σφάλμα 0x80070032 με απλά βήματα. Αυτό εξασφαλίζει επίσης μια ισχυρή και αξιόπιστη σύνδεση δικτύου.

1C. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα σύνδεση επανεκκινώντας τον δρομολογητή ή το μόντεμ Διαδικτύου σας. Χρησιμοποιείται για την επίλυση προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου και μπορεί να διορθώσει το σφάλμα που συζητήθηκε. Μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας ακολουθώντας τον οδηγό μας για Επανεκκίνηση δρομολογητή ή μόντεμ. Μετά την επανεκκίνηση του δρομολογητή σας, ελέγξτε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στο Microsoft Store χωρίς σφάλματα.

1Δ. Συνδεθείτε ξανά

Τα σφάλματα κατά τη διαδικασία σύνδεσης του λογαριασμού Microsoft ενδέχεται να συνεισφέρουν στον κωδικό σφάλματος του Microsoft Store 0x80070032 Windows 10. Επομένως, εάν αντιμετωπίσετε το σφάλμα και δεν έχετε ιδέα για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας και να συνδεθείτε ξανά. Εδώ είναι μερικές οδηγίες για να το κάνετε.

  Πώς να αφαιρέσετε το χρώμα από τη γραμμή τίτλου στα Windows 10

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε Microsoft Store και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο Άνοιγμα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας ακολουθούμενο από την επιλογή Έξοδος.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Sign in όπως φαίνεται.

4. Τώρα, επιλέξτε τον λογαριασμό σας Microsoft και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

5. Πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας Microsoft.

1Ε. Καθαρός αποθηκευτικός χώρος

Εάν δεν υπάρχει επαρκής χώρος στον υπολογιστή σας με Windows 10, δεν μπορείτε να προσθέσετε ή να εγκαταστήσετε νέες εφαρμογές ή προγράμματα. Αρχικά, ελέγξτε εάν έχετε αρκετό χώρο στη μονάδα δίσκου σας και εάν ο χώρος δεν επαρκεί, διαγράψτε όλα τα προσωρινά αρχεία σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

Βήμα I: Ελέγξτε τον χώρο δίσκου

Για να ελέγξετε τον χώρο της μονάδας στον υπολογιστή σας Windows 10, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο This PC από την αριστερή οθόνη.

3. Ελέγξτε το χώρο στο δίσκο στην ενότητα Συσκευές και προγράμματα οδήγησης όπως φαίνεται στην εικόνα. Εάν είναι σε κόκκινο χρώμα, σκεφτείτε να διαγράψετε τα προσωρινά αρχεία.

Βήμα II: Εκκαθάριση προσωρινών αρχείων

Προσωρινά αρχεία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας για τη βελτίωση της ταχύτητας των κριτηρίων αναζήτησής σας. Επίσης, όταν αυτά τα αρχεία συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου και έχουν ως αποτέλεσμα ανεπαρκή χώρο στον υπολογιστή σας με Windows 10. Για να εγκαταστήσετε τυχόν νέες εφαρμογές από το Microsoft Store και να αποφύγετε το σφάλμα 0x80070032 Microsoft Store, πρέπει να καθαρίσετε λίγο χώρο στον υπολογιστή σας.

Αυτός είναι ο οδηγός μας 10 τρόποι για να ελευθερώσετε χώρο στον σκληρό δίσκο στα Windows που σας βοηθά να διαγράψετε όλα τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε το ίδιο για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος της Microsoft.

1ΣΤ. Ενημερώστε τα Windows

Εάν υπάρχουν σφάλματα, σφάλματα και προβλήματα που σχετίζονται με την ενημέρωση κώδικα στον υπολογιστή σας με Windows 10, ενδέχεται να μην μπορείτε να εγκαταστήσετε νέες εφαρμογές και παιχνίδια. Αυτό το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί με την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης των Windows. Αρχικά, ελέγξτε εάν χρησιμοποιείτε μια ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος ή εάν υπάρχει μια ενημέρωση σε εκκρεμότητα, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό μας Πώς να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10

Μετά την ενημέρωση της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Windows, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το σφάλμα 0x80070032 στο Microsoft Store.

Διαβάστε επίσης: Διορθώστε το σφάλμα Windows Update Download 0x800f0984 2H1

1G. Απενεργοποίηση διακομιστή μεσολάβησης και VPN

Οι διακομιστές μεσολάβησης και οι υπηρεσίες VPN αποκρύπτουν την ταυτότητά σας στο Διαδίκτυο, αλλά εάν οι ρυθμίσεις δεν είναι συμβατές με τον υπολογιστή σας, θα αντιμετωπίσετε πολλά σφάλματα. Ένα τέτοιο πρόβλημα είναι ο κωδικός σφάλματος 0x80070032 του Microsoft Store. Για να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης και VPN, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του VPN και του διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 10 και εφαρμόστε τα βήματα όπως περιγράφονται στο άρθρο.

Αφού απενεργοποιήσετε τον πελάτη VPN και τους διακομιστές μεσολάβησης, ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει τον κωδικό σφάλματος. Και πάλι, εάν ο κωδικός σφάλματος σας ενοχλεί, συνδεθείτε σε ένα hotspot για κινητά και ελέγξτε αν επαναλαμβάνεται ξανά.

1Η. Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση Google DNS

Πολλοί χρήστες έχουν προτείνει ότι η χρήση διευθύνσεων DNS της Google θα διορθώσει τυχόν διενέξεις που προκύπτουν κατά την εγκατάσταση παιχνιδιών και εφαρμογών από το Microsoft Store. Εάν αντιμετωπίζετε το σφάλμα 0x80070032 στο Microsoft Store, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αλλαγής των ρυθμίσεων DNS στα Windows 10.

Αφού μεταβείτε στη διεύθυνση Google DNS, ελέγξτε εάν μπορείτε να εγκαταστήσετε νέες εφαρμογές από το Microsoft Store.

1I. Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus Suite (Εάν υπάρχει)

Μερικές φορές, εάν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ιδιαίτερες εφαρμογές ή παιχνίδια από το Microsoft Store, η σουίτα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας το προσδιορίζει ως απειλή και εμποδίζει την εγκατάσταση της εφαρμογής. Επομένως, απενεργοποιήστε σοφά οποιοδήποτε πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτου μέρους ή ενσωματωμένη σουίτα ασφαλείας στον υπολογιστή σας, ακολουθώντας τα βήματα που παρουσιάζονται στον οδηγό μας Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στα Windows 10.

  10 μαύρες ταπετσαρίες φόντου επιφάνειας εργασίας για Windows 10

Αφού εγκαταστήσετε την απαιτούμενη εφαρμογή στη συσκευή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει ξανά τη σουίτα ασφαλείας για να αποτρέψετε τυχόν κακόβουλες επιθέσεις.

1J. Απενεργοποίηση τείχους προστασίας των Windows (Δεν συνιστάται)

Όπως και το πρόγραμμα προστασίας από ιούς, το τείχος προστασίας του Windows Defender στον υπολογιστή σας ενδέχεται να εμποδίσει τη λήψη οποιασδήποτε εφαρμογής μέσω του Microsoft Store. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, έχετε μειώσει τη σοβαρότητα της σουίτας ασφαλείας (λίστα χαρακτηριστικών στη λίστα λευκών) ή έχετε απενεργοποιήσει πλήρως το Τείχος προστασίας του Windows Defender σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows 10.

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει ξανά τη σουίτα Firewall και συνεχίστε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 2: Επανεκκινήστε τις διεργασίες του Microsoft Store

Εάν δεν υπάρχουν σφάλματα σύνδεσης, ενδέχεται να υπάρχουν κατεστραμμένες διεργασίες της Microsoft που συμβάλλουν στον κωδικό σφάλματος 0x80070032 του Microsoft Store. Έξοδος από όλες τις διαδικασίες του Microsoft Store σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc μαζί για να ξεκινήσετε τη Διαχείριση εργασιών.

2. Τώρα, στην καρτέλα Διεργασίες, κάντε κλικ στο Microsoft Store και μετά στο κουμπί Τέλος εργασίας όπως φαίνεται.

3. Επανεκκινήστε το Microsoft Store και ελέγξτε εάν το σφάλμα 0x80070032 στο Microsoft Store έχει επιλυθεί ή όχι.

Μέθοδος 3: Κλείστε μη συμβατές διεργασίες φόντου

Ορισμένα μη συμβατά προγράμματα και εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο ενδέχεται να παρεμποδίσουν τη διαδικασία λήψης του Microsoft Store συμβάλλοντας στο σφάλμα 0x80070032 της Microsoft. Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10.

Εκτός από το κλείσιμο όλων των διαδικασιών στο παρασκήνιο, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε όλες τις διαδικασίες εκκίνησης στον υπολογιστή σας με Windows 10 ακολουθώντας τον οδηγό μας 4 τρόποι απενεργοποίησης προγραμμάτων εκκίνησης στα Windows 10

Μέθοδος 4: Συγχρονισμός ρυθμίσεων ημερομηνίας και ώρας

Για να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε παιχνίδι ή εφαρμογή από το Microsoft Store, ο υπολογιστής σας πρέπει να συγχρονίσει τις τιμές ημερομηνίας και ώρας με τις καθολικές ρυθμίσεις. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για να συγχρονίσετε τα δεδομένα ημερομηνίας, περιοχής και ώρας στον υπολογιστή σας για να επιτύχετε τον κωδικό σφάλματος 0x80070032 του Microsoft Store.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

2. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Time & Language όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, στην καρτέλα Ημερομηνία και ώρα, βεβαιωθείτε ότι οι δύο τιμές Ρύθμιση της ώρας αυτόματα και Ορισμός της ζώνης ώρας αυτόματα είναι ενεργοποιημένες.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Συγχρονισμός τώρα.

Μέθοδος 5: Εκτελέστε την Αντιμετώπιση προβλημάτων εφαρμογών Windows Store

Ο υπολογιστής σας με Windows 10 διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για τη διόρθωση τυχόν προβλημάτων στο Microsoft Store. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων εφαρμογών του Windows Store.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Ρυθμίσεις αντιμετώπισης προβλημάτων και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Επιλέξτε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων εφαρμογών Windows Store και κάντε κλικ στο Εκτέλεση του κουμπιού αντιμετώπισης προβλημάτων που φαίνεται παρακάτω.

3. Εάν εντοπίστηκαν προβλήματα μετά τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή αυτής της ενημέρωσης κώδικα.

4. Τέλος, ακολουθήστε τις οδηγίες όπως αναφέρονται στα επερχόμενα μηνύματα και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το σφάλμα Microsoft 0x80070032.

Μέθοδος 6: Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη του Windows Store

Η κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη και τα κατεστραμμένα δεδομένα στο Microsoft Store θα συμβάλουν στο σφάλμα 0x80070032 του Microsoft Store. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Windows Store.

1. Εκκινήστε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση πατώντας τα πλήκτρα Windows + R μαζί.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε wsreset.exe και πατήστε το πλήκτρο Enter.

3. Περιμένετε να εξαφανιστεί το παράθυρο της γραμμής εντολών.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διορθώσει το σφάλμα 0x80070032 στο Microsoft Store.

Διαβάστε επίσης: Πού εγκαθιστά τα παιχνίδια το Microsoft Store;

Μέθοδος 7: Επανεκκινήστε τις βασικές υπηρεσίες των Windows

Ορισμένες σημαντικές υπηρεσίες των Windows, όπως οι υπηρεσίες Windows Update και Background Intelligent Transfer, πρέπει να είναι ενεργοποιημένες στον υπολογιστή σας για να αποφευχθεί το σφάλμα Microsoft Error 0x80070032. Οι υπηρεσίες Background Intelligent Transfer χρησιμοποιούν οποιοδήποτε εύρος ζώνης αδράνειας για να εγκαταστήσουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, έτσι ώστε ο υπολογιστής σας να εγκαθιστά οποιαδήποτε ενημέρωση μόνο εάν δεν υπάρχει άλλη εγκατάσταση σε εξέλιξη. Εάν αυτές οι υπηρεσίες είναι απενεργοποιημένες στο σύστημά σας, είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε το συζητούμενο σφάλμα. Επομένως, επανεκκινήστε τις βασικές υπηρεσίες των Windows όπως περιγράφεται παρακάτω.

  Τρόπος διόρθωσης εφαρμογών που ανοίγουν εκτός οθόνης στα Windows

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Υπηρεσίες και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

2. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στο Background Intelligent Transfer Service.

3. Τώρα, επιλέξτε τον τύπο εκκίνησης σε Αυτόματη, όπως φαίνεται.

Σημείωση: Εάν η κατάσταση υπηρεσίας έχει διακοπεί, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη. Εάν η κατάσταση υπηρεσίας εκτελείται, κάντε κλικ στο Διακοπή και ξανά εκκίνηση.

4. Κάντε κλικ στο Εφαρμογή > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα που συζητήθηκε.

5. Επαναλάβετε όλα αυτά τα βήματα για άλλες υπηρεσίες των Windows, όπως Cryptographic, Network Location Awareness, MSI Installer και Windows Update Services.

Μέθοδος 8: Εγκατάσταση ενημερώσεων εφαρμογών

Για να διορθώσετε το σφάλμα Microsoft 0x80070032, βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές στη βιβλιοθήκη του Microsoft Store έχουν ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν υπάρχουν πολλές ενημερώσεις σε εκκρεμότητα, οι νέες ενημερώσεις ή εγκαταστάσεις ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πολλά σφάλματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις εφαρμογών του Microsoft Store.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε Microsoft Store και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Βιβλιοθήκη στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου του Microsoft Store.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη ενημερώσεων όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση όλων όπως επισημαίνεται.

5. Περιμένετε να γίνει λήψη των ενημερώσεων στον υπολογιστή σας με Windows 10 και βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει το μήνυμα Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια σας είναι ενημερωμένα.

Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το σφάλμα 0x80070032 της Microsoft που συζητήθηκε.

Μέθοδος 9: Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows

Αν και η εργασία με κλειδιά μητρώου δεν είναι ασφαλής, η διαγραφή κάποιου κατεστραμμένου κλειδιού μητρώου μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το σφάλμα 0x80070032 στο Microsoft Store. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για να τροποποιήσετε τον επεξεργαστή μητρώου των Windows για να διορθώσετε το σφάλμα που συζητήθηκε.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε Επεξεργαστής Μητρώου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

2. Τώρα, αντιγράψτε και επικολλήστε τις ακόλουθες διαδρομές στη διαδρομή πλοήγησης του Επεξεργαστή Μητρώου.

ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesGamingServices
ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesGamingServicesNet

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε δεξί κλικ σε κάθε φάκελο και κάντε κλικ στο Διαγραφή.

4. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα που συζητήθηκε.

Μέθοδος 10: Επανεγγραφή του Microsoft Store

Εάν η επαναφορά του Microsoft Store δεν προκαλεί σφάλμα Microsoft 0x80070032, η επανεγγραφή του Windows Store μπορεί να σας βοηθήσει. Ακολουθήστε σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε Windows PowerShell και μετά κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής όπως φαίνεται.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε το πλήκτρο Enter.

PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + 'AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}

3. Περιμένετε μέχρι να εκτελεστούν οι εντολές και τώρα δεν θα αντιμετωπίσετε ξανά το συζητούμενο σφάλμα.

Μέθοδος 11: Επανεγκαταστήστε το Microsoft Store

Εάν καμία από τις μεθόδους που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν σας βοήθησε να διορθώσετε το σφάλμα 0x80070032 Microsoft Store, τότε η τελευταία επιλογή για την επίλυση του προβλήματος είναι να επανεγκαταστήσετε το Microsoft Store. Αυτή η διαδικασία απεγκατάστασης δεν μπορεί να υλοποιηθεί με τη διαδικασία Πίνακα Ελέγχου ή Ρυθμίσεις. Οι εντολές του PowerShell θα σας βοηθήσουν να επανεγκαταστήσετε το Microsoft Store όπως συζητείται παρακάτω.

1. Εκκινήστε το Windows PowerShell με δικαιώματα διαχειριστή.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε get-appxpackage –allusers και πατήστε Enter.

3. Τώρα, αναζητήστε το όνομα Microsoft.WindowsStore και αντιγράψτε την καταχώρηση του PackageFullName.

4. Τώρα, μεταβείτε σε μια νέα γραμμή στο παράθυρο του PowerShell και πληκτρολογήστε remove-appxpackage ακολουθούμενο από ένα κενό και τη γραμμή που έχετε αντιγράψει στο προηγούμενο βήμα.

Μοιάζει,

remove-appxpackage Microsoft.WindowsStore_22202.1402.2.0_x64__8wekyb3d8bbwe

Σημείωση: Η εντολή μπορεί να διαφέρει λίγο ανάλογα με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε.

5. Τώρα, το Microsoft Store θα διαγραφεί από τον υπολογιστή σας. Τώρα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 10.

6. Στη συνέχεια, για να το εγκαταστήσετε ξανά, ανοίξτε ξανά το Windows PowerShell ως διαχειριστής και πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή.

Add-AppxPackage -register "C:Program FilesWindowsAppsMicrosoft.WindowsStore_11804.1001.8.0_x64__8wekyb3d8bbweAppxManifest.xml" –DisableDevelopmentMode

Τέλος, το Microsoft Store θα επανεγκατασταθεί στον υπολογιστή σας και δεν θα αντιμετωπίσετε το σφάλμα 0x80070032 στο Microsoft Store.

Μέθοδος 12: Δημιουργία νέου προφίλ χρήστη

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν τη δημιουργία ενός νέου προφίλ χρήστη που επιδιορθώθηκε το σφάλμα Microsoft 0x80070032 Windows 10. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό μας, Πώς να δημιουργήσετε έναν τοπικό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10

Αφού δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το σφάλμα που συζητήθηκε.

***

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να διορθώσετε το σφάλμα Microsoft 0x80070032 στον υπολογιστή σας με Windows 10. Συνεχίστε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας για περισσότερες ενδιαφέρουσες συμβουλές και κόλπα και αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.