Πώς μπορώ να συνδέσω το My Droid Turbo 2 στον υπολογιστή

Το Motorola Droid Turbo 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 και ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα κινητά της χρονιάς. Εξοπλισμένο με 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικό χώρο, το smartphone τροφοδοτήθηκε επίσης από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810. Το Droid Turbo 2 ήρθε με πίσω κάμερα 21 megapixel και μπαταρία 3760 mAh. Το τηλέφωνο υποστηριζόταν από την έκδοση Android 5.1.1. Με όλες αυτές τις προδιαγραφές, το τηλέφωνο ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα τηλέφωνα εκείνη την εποχή. Ωστόσο, όπως κάθε συσκευή, ορισμένοι χρήστες βρήκαν μερικά σφάλματα με το τηλέφωνο. Πώς μπορώ να συνδέσω το Droid Turbo 2 στον υπολογιστή είναι μια κοινή ερώτηση που απαντούν συχνά οι χρήστες. Πολλοί χρήστες δυσκολεύτηκαν κατά τη σύνδεση του Droid Turbo 2 στον υπολογιστή μέσω USB. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για το πρόβλημα του προγράμματος οδήγησης Droid Turbo USB. Σε αυτόν τον οδηγό, θα διερευνήσουμε τους λόγους για τα προβλήματα συνδεσιμότητας του Droid Turbo 2 και θα βρούμε επίσης μεθόδους για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Πώς μπορώ να συνδέσω το My Droid Turbo 2 στον υπολογιστή

Πριν απαντήσω στην ερώτησή σας, πώς μπορώ να συνδέσω το δικό μου Droid Turbo 2 στον υπολογιστή, ας δούμε πρώτα τους λόγους για τους οποίους εμφανίζεται αυτό το σφάλμα εξαρχής. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για την εμφάνιση αυτού του σφάλματος. μερικοί από τους πιθανούς λόγους αναφέρονται εδώ.

  • Γενικά, το σφάλμα συνδεσιμότητας με το Droid Turbo 2 προκαλείται από διενέξεις μεταξύ προγραμμάτων οδήγησης τηλεφώνου και υπολογιστή
  • Οι ακατάλληλες ρυθμίσεις USB στο τηλέφωνο μπορούν επίσης να προκαλέσουν σφάλματα συνδεσιμότητας μεταξύ του Droid Turbo 2 και ενός υπολογιστή
  • Μερικές φορές το σφάλμα μπορεί να προκληθεί από ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή ή τείχος προστασίας των Windows. Όταν ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς θεωρεί το Droid Turbo 2 απειλή για τον υπολογιστή, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τη σύνδεση της συσκευής στον υπολογιστή.
  11 Καλύτερο επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών [Photoshop and Lightroom Alternatives]

Ο παρακάτω οδηγός θα σας δώσει μεθόδους επίλυσης του ζητήματος συνδεσιμότητας και θα απαντήσει στην ερώτηση πώς μπορώ να συνδέσω το Droid Turbo 2 στον υπολογιστή.

Μέθοδος 1: Λήψη των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης USB

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για προβλήματα συνδεσιμότητας Droid Turbo 2 εξηγείται ως διένεξη μεταξύ των προγραμμάτων οδήγησης τηλεφώνου και υπολογιστή. Εάν τα προγράμματα οδήγησης USB στον υπολογιστή σας δεν είναι ενημερωμένα, ενδέχεται να μην διαμορφωθούν με τις ρυθμίσεις USB του Motorola Droid Turbo 2. Για να αποφύγετε προβλήματα κατά τη σύνδεση του Droid Turbo 2 στον υπολογιστή, ίσως θελήσετε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή σας.

Ανατρέξτε στον οδηγό Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών στα Windows 10 για να εγκαταστήσετε με ασφάλεια τις πιο πρόσφατες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης υπολογιστή μπορεί εύκολα να επιλύσει τα προβλήματα του προγράμματος οδήγησης Droid Turbo USB.

Μέθοδος 2: Τροποποίηση των ρυθμίσεων USB του τηλεφώνου

Συχνά, το πρόβλημα μπορεί να προκληθεί από ακατάλληλες ρυθμίσεις USB στο smartphone Motorola Droid Turbo 2. Αυτό το ζήτημα μπορεί να αποφευχθεί κάνοντας σωστές αλλαγές στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

  Jitsi – Λύση αυτο-φιλοξενούμενης τηλεδιάσκεψης ανοιχτού κώδικα [+3 Hosting Platforms]

1. Ανοίξτε το επάνω μενού του smartphone Motorola Droid Turbo 2.

2. Τώρα, εντοπίστε και επιλέξτε Ρυθμίσεις USB.

3. Στις επιλογές ρύθμισης USB, επιλέξτε Συσκευή πολυμέσων (MTP).

4. Τώρα, μεταβείτε στις Επιλογές προγραμματιστή και ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB.

Μέθοδος 3: Απενεργοποιήστε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτων (εάν ισχύει)

Είναι πιθανό τα σφάλματα κατά τη σύνδεση του Droid Turbo 2 στον υπολογιστή να προκληθούν από το πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή. Μερικές φορές, όταν το πρόγραμμα προστασίας από ιούς διαβάζει λανθασμένα το USB ως απειλή, ιό ή κακόβουλο λογισμικό, μπορεί να εμποδίσει τη σύνδεσή του στον υπολογιστή. Εάν το πρόβλημα προκαλείται από το πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Ανατρέξτε στον οδηγό Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στα Windows 10 για να βρείτε τρόπους για να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια το πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτων στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 4: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας του Windows Defender (Δεν συνιστάται)

Παρόμοια με ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς, το Τείχος προστασίας των Windows μπορεί επίσης να προκαλέσει το ίδιο σφάλμα όταν θεωρεί ψευδώς το πρόγραμμα οδήγησης USB του Droid Turbo ως απειλή για τον υπολογιστή. Μπορείτε να επιλύσετε προβλήματα σύνδεσης του Droid Turbo 2 στον υπολογιστή μέσω USB απενεργοποιώντας το Τείχος προστασίας των Windows στον υπολογιστή σας. Ανατρέξτε στον οδηγό Πώς να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows 10 για να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια το Τείχος προστασίας των Windows στον υπολογιστή σας με Windows 10.

  Χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε συναρπαστικά βίντεο και να μετρήσετε την επιτυχία τους

Μέθοδος 5: Συνδέστε το USB σε ασφαλή λειτουργία

Εάν καμία από τις προηγούμενες μεθόδους δεν λειτουργεί και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε τη λύση για το πώς μπορώ να συνδέσω το Droid Turbo 2 στον υπολογιστή μου. μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία του smartphone σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να εκκινήσετε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία.

1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας.

2. Όταν το τηλέφωνό σας δονείται πριν τερματιστεί η λειτουργία, πατήστε το κουμπί μείωσης της έντασης του ήχου.

Σημείωση: Έχουμε δείξει τη συσκευή Samsung ως παράδειγμα.

3. Περιμένετε να γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας και συνδέστε το στον υπολογιστή σας μέσω USB.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί παρουσιάζεται το σφάλμα συνδεσιμότητας USB στο Droid Turbo 2;

Απ. Γενικά, όταν ο υπολογιστής και τα προγράμματα οδήγησης Motorola Droid Turbo 2 έχουν διένεξη με τις διαμορφώσεις τους, μπορεί να προκύψει σφάλμα. Αυτό το σφάλμα μπορεί να αποτρέψει τη σύνδεση του Droid Turbo 2 με έναν υπολογιστή.

Ε2. Είναι το Droid Turbo 2 καλό smartphone;

Απ. Το Droid Turbo 2 είναι ένα smartphone που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από τη Motorola, το τηλέφωνο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 και διαθέτει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Το smartphone διαθέτει πίσω κάμερα 21 megapixel και 3 GB RAM.

Ε3. Μπορώ να διορθώσω προβλήματα USB για το Droid Turbo 2;

Απ. Ναι, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές μεθόδους για να διορθώσετε τα προβλήματα συνδεσιμότητας USB με το Droid Turbo. Οι περισσότεροι χρήστες μπόρεσαν να επιλύσουν το πρόβλημα ενημερώνοντας τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να βρείτε την απάντηση στο πώς μπορώ να συνδέσω το Droid Turbo 2 στον υπολογιστή. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες, γράψτε τις στην ενότητα σχολίων.