Καλύτερη στόχευση και ιδέες για την προσέλκυση χρηστών

Είτε η επιχείρησή σας συναλλάσσεται με λίγους είτε με χιλιάδες πελάτες, να είστε πάντα προετοιμασμένοι να προσεγγίσετε έναν μεμονωμένο καταναλωτή με εξατομικευμένο τρόπο την κατάλληλη στιγμή χρησιμοποιώντας το trigger marketing.

Τα ενεργοποιημένα email γίνονται όλο και πιο δημοφιλή λόγω των καλύτερων ποσοστών μετατροπών. Σύμφωνα με την έκθεση της Blueshift Labs από το 2020 σχετικά με το μάρκετινγκ βάσει ενεργοποίησης, τα ενεργοποιημένα email είναι 497% πιο αποτελεσματικά από τα ομαδικά email.

Εάν έχετε πειραματιστεί με διάφορες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και δεν αντιμετωπίζετε το αναμενόμενο ποσοστό μετατροπών, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τον τρόπο μάρκετινγκ ενεργοποίησης. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος, καθώς το περιεχόμενό του θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Trigger Marketing;

Είναι μια προηγμένη τεχνική μάρκετινγκ που παρακολουθεί συνεχώς τις ενέργειες των χρηστών σε εφαρμογές ή ιστότοπους και στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ για να ωθήσει τους χρήστες να εγγραφούν στα email σας ή να ολοκληρώσουν μια αγορά.

Οι υπεύθυνοι ψηφιακής μάρκετινγκ συνήθως απαριθμούν τους ενεργοποιητές και τροφοδοτούν τα δεδομένα σε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων. Όταν το σύστημα παρατηρήσει κάποια από τις ενεργοποιήσεις σε δράση, στέλνει SMS, email, μηνύματα WhatsApp ή ειδοποιήσεις εντός εφαρμογής για να αλληλεπιδράσει με τον χρήστη.

Πότε να χρησιμοποιήσετε το Trigger Marketing;

Είναι μια τακτική μάρκετινγκ όπου οι επιχειρήσεις ωθούν τους πελάτες να τους υπενθυμίσουν να εγγραφούν στον ιστότοπό σας, να κατεβάσουν ηλεκτρονικά βιβλία, να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας πιο συχνά, να κάνουν like/σχολιασμό στις λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να αγοράσουν προϊόντα κ.λπ.

Επομένως, εάν παρατηρήσετε έναν πελάτη που δεν έχει αλληλεπιδράσει με την εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ζητά ένα ενεργοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εντοπίσετε καλούς παράγοντες ενεργοποίησης που εκτιμούν τον κύκλο ζωής του μάρκετινγκ.

Παραδείγματα Trigger Marketing

Ειδικές περιπτώσεις

Εάν είστε πελάτης μεγάλων επωνυμιών εστιατορίων, τραπεζών, καναλιών λιανικής και ιστότοπων διαδικτυακών αγορών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λάβετε ένα email ή SMS στα γενέθλιά σας από αυτές τις επωνυμίες. Αυτό είναι ένα κλασικό παράδειγμα μάρκετινγκ μέσω email.

Ξεχασμένα καλάθια αγορών

Εάν οι πελάτες εγκαταλείψουν ένα καλάθι αγορών σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα θα στείλει ένα εξατομικευμένο email με έναν σύνδεσμο προς αυτό το καλάθι αγορών.

Προώθηση Εκδηλώσεων

Οι επιχειρήσεις που διοργανώνουν διαδικτυακά σεμινάρια ή ζωντανές εκδηλώσεις πραγματοποιούν συχνά μια διαφημιστική καμπάνια με αντίστροφη μέτρηση εκδηλώσεων και εκπτώσεις εγγραφής.

Email καλωσορίσματος

Όταν οι νέοι χρήστες εγγράφονται για ένα ενημερωτικό δελτίο, δημιουργούν λογαριασμούς σε εφαρμογές, εγγράφονται σε μια υπηρεσία ή αγοράζουν ένα προϊόν, οι επωνυμίες επικοινωνούν μαζί τους με ένα “Email καλωσορίσματος” για να δείξουν την εκτίμηση.

  Παύση και συνέχιση μεγάλων μεταφορτώσεων κατά τη μεταφορά αρχείων στο Διαδίκτυο

Περιεχόμενο υψηλής πρόθεσης

Στέλνετε μια λίστα με τα υπέροχα γραφεία παιχνιδιών όταν οι χρήστες διαβάζουν περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας.

Πώς μπορεί να ενεργοποιήσει το μάρκετινγκ να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν

Αντιμετωπίστε τις προσωπικές ανάγκες των πελατών

Προσωπικά, η συναλλαγή με έναν πελάτη και η ώθησή του να αγοράσει κάτι προσθέτει στις συνολικές πωλήσεις από τον ιστότοπό σας. Τώρα, εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας σας, θα δείτε τεράστια αύξηση στα έσοδα από τις πωλήσεις εκτός από τις τακτικές πωλήσεις. Μπορείτε να το επιτύχετε χρησιμοποιώντας εργαλεία αποστολής email ενεργοποίησης.

Εργαστείτε σε δυνητικούς πελάτες

Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με δυνητικούς πελάτες στέλνοντας προωθητικά μηνύματα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται σε εκδηλώσεις, σε πραγματικό χρόνο κ.λπ. Υπάρχει πιθανότητα ο υποψήφιος πελάτης να μετατραπεί σε πελάτη.

Διατηρήστε περισσότερους πελάτες

Όταν οι πελάτες πρόκειται να εγκαταλείψουν την πλατφόρμα σας, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω εξατομικευμένων SMS, μηνυμάτων WhatsApp, email και ειδοποιήσεων εφαρμογών για να τους πείσετε να μείνουν μαζί σας. Μερικές φορές μια προώθηση διατήρησης λειτουργεί καλά.

Αποφύγετε τα επαναλαμβανόμενα email

Συνεχίζετε να στέλνετε μαζικά διαφημιστικά email και ο πελάτης θα πίστευε ότι δεν ενδιαφέρεστε για τις προτιμήσεις του. Φαίνεται επίσης επαναλαμβανόμενο και μειώνει την αξιοπιστία σας. Αντίθετα, επιλέξτε οποιονδήποτε τύπο μάρκετινγκ ενεργοποίησης για να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους πελάτες σας.

Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας

Όταν στέλνετε εξατομικευμένα μηνύματα ενεργοποίησης σε έναν καταναλωτή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μιλήσει γι’ αυτό στις στενές του ομάδες. Ως εκ τούτου, περισσότεροι άνθρωποι θα γνωρίζουν για την επωνυμία σας μέσω του μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα.

Απαντήστε σε συμπεριφορές σε πραγματικό χρόνο

Επωφεληθείτε από τις συμπεριφορές πελατών σε πραγματικό χρόνο, όπως ένας χρήστης χρειάζεται συνδρομή VPN ή θέλει να αγοράσει ένα προϊόν έξυπνου σπιτιού. Στείλτε μια εξατομικευμένη προσφορά για να κλείσετε αμέσως τις εκπτώσεις όταν λάβετε μια τέτοια υπόδειξη.

Χτίστε συναισθηματική σχέση

Το μάρκετινγκ μέσω email σε ειδικές ημέρες και εκδηλώσεις δημιουργεί μια συναισθηματική σχέση μεταξύ της επιχείρησης και του πελάτη. Ως εκ τούτου, ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει το επόμενο προϊόν στην πλατφόρμα σας αντί για κάποιο άλλο.

Διαδραστικές και Εξατομικευμένες Εμπειρίες

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εντυπωσιάσετε τους πελάτες μέσω εξατομικευμένων, έγκαιρων και διαδραστικών email με προτάσεις προϊόντων/υπηρεσιών ή προωθήσεις.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα

Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και χρόνο μετατοπίζοντας τις τακτικές μάρκετινγκ σε ενεργοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί να εκτελείτε δημόσιες εκστρατείες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δημόσιες διαφημίσεις Google.

Βελτιώστε τις πιθανότητες μετατροπής

Εάν μπορείτε να επικοινωνήσετε αμέσως με έναν πελάτη μέσω SMS ή email σχετικά με το εγκαταλειμμένο καλάθι αγορών του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο χρήστης να παραλάβει από το σημείο που έφυγε και να αγοράσει το προϊόν.

Τύποι Trigger Marketing

η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Οι ειδικοί έμποροι παρατηρούν τη συμπεριφορά των καταναλωτών και, κατά συνέπεια, ενεργοποιούν ένα email μάρκετινγκ για να αυξήσουν τις πιθανότητες μετατροπής. Για παράδειγμα, ένας πελάτης επισκέπτεται συχνά τον ιστότοπό σας για να διαβάσει σχετικά με το απόρρητο δεδομένων και τα VPN.

Χρησιμοποιήστε αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς για να στείλετε email μάρκετινγκ για μια λίστα με τις καλύτερες λύσεις VPN και να επισυνάψετε συνδέσμους συνεργατών για να κερδίσετε προμήθεια για την αγορά.

Εκδηλώσεις

Τα email ενεργοποίησης που βασίζονται σε εκδηλώσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, καθώς δίνουν μια θετική εικόνα της επωνυμίας. Ένας μεμονωμένος πελάτης θα πίστευε ότι η επωνυμία νοιάζεται για αυτόν.

  Τι είναι ο σκληρός δίσκος EAMR και πώς λειτουργεί;

Θα μπορούσατε να επιλέξετε ειδικές δημόσιες εκδηλώσεις για να στείλετε ενεργοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, Πρωτοχρονιά, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Ημέρα της Μητέρας, Ημέρα του Πατέρα, Τέταρτη Ιουλίου και ούτω καθεξής. Πρόσφατα, οι επιχειρήσεις γιορτάζουν επίσης προσωπικές εκδηλώσεις όπως γενέθλια, επετείους κ.λπ., στέλνοντας εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τέτοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρουσιάσετε νέα προϊόντα και προσφορές υπηρεσιών στον πελάτη. Θα μπορούσατε επίσης να επισυνάψετε έναν προσωπικό κωδικό προσφοράς που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πελάτες στις επόμενες αγορές τους.

Συναισθηματική

Αυτός ο τύπος μάρκετινγκ ενεργοποίησης εστιάζει στο συναίσθημα και το συναίσθημα των πελατών. Το επίκεντρο του ενεργοποιημένου email είναι να δημιουργήσει μια συναισθηματική σύνδεση με τον πελάτη με υπαινιγμούς ότι ανήκει, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, φροντίδα, αφοσίωση κ.λπ. Μια τέτοια συναισθηματική σχέση μεταξύ της επωνυμίας και του πελάτη αυξάνει την αφοσίωση και τις μετατροπές.

Σύμπλεξη

Αυτός ο τύπος μάρκετινγκ ενεργοποίησης εστιάζει στην άμεση επαφή με τον πελάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω email, SMS ή ειδοποιήσεων εφαρμογών. Για παράδειγμα, στείλτε ένα μήνυμα WhatsApp στον πελάτη εάν η ημερομηνία λήξης της συνδρομής πλησιάζει.

Διαφημιστικό

Η χρήση αυτού του τύπου ενεργοποίησης ηλεκτρονικού μάρκετινγκ είναι χρήσιμη όταν χρειάζεται να αυξήσετε τα έσοδα από τις πωλήσεις κατά τα ακόλουθα:

  • Αποστολή εκπτώσεων σε πελάτες που δεν αγόρασαν τίποτα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Αλληλεπίδραση με καταναλωτές που σας προσφέρουν τα περισσότερα έσοδα.
  • Εποχιακές διαφημιστικές καμπάνιες για το κοινό.

Πραγματικός χρόνος

Αυτός ο τύπος μάρκετινγκ ενεργοποίησης χρησιμοποιεί ζωντανά δεδομένα πελατών για να αλληλεπιδράσει μαζί τους και να αυξήσει τις συνδρομές, τα αποτελέσματα ή τις αγορές. Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης επισκεφτεί το Μνημείο της Ουάσιγκτον και έχετε ένα κατάστημα κοντά, μπορείτε να στείλετε ένα SMS, μια ειδοποίηση εφαρμογής ή ένα email για να τον ενημερώσετε για το κατάστημα.

Ομοίως, μπορείτε να ενεργοποιήσετε εκστρατείες μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας σενάρια σε πραγματικό χρόνο, όπως καιρικές συνθήκες, περιφερειακές εκδηλώσεις φεστιβάλ κ.λπ.

Χρόνος ευαίσθητος

Αυτοί οι τύποι μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποίησης είναι χρήσιμοι για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου για να ενισχύσουν τις διαφημιστικές τους καμπάνιες πωλήσεων.

Ας θεωρήσουμε ότι εκτελείτε μια διαφημιστική πώληση εμπορευμάτων 7 ημερών στον ιστότοπό σας με έκπτωση 30%. Χρησιμοποιήστε αυτό το συμβάν για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενεργοποιούνται με ευαίσθητο χρόνο σε πελάτες τη 2η ημέρα, την 3η ημέρα και, τέλος, την τελευταία ημέρα.

Τέτοιες εκστρατείες ενεργοποίησης βοηθούν τους πελάτες να θυμούνται την διαφημιστική καμπάνια πωλήσεων και να αγοράσουν κάτι αν είχαν προγραμματίσει για αυτήν την εκδήλωση έκπτωσης.

Λειτουργικός

Αυτός ο τύπος μάρκετινγκ email ενεργοποίησης εστιάζει στις λειτουργίες της εφαρμογής ή του ιστότοπου. Για παράδειγμα, η αποστολή μηνιαίας κατάστασης συνδρομών εφαρμογών, μηνιαίας αναφοράς χρήσης, τραπεζικών κινήσεων, επιμελημένα ενημερωτικά δελτία, αποκλειστικά eBook, προτάσεις μουσικής λίστας αναπαραγωγής, προτάσεις ταινιών κ.λπ. εμπίπτουν στην κατηγορία Λειτουργική ενεργοποίηση.

Πότε να ξεκινήσετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ Trigger

Πρώτη Δράση

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια ενεργοποιημένη καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ο πελάτης αλληλεπιδρά με την εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας για πρώτη φορά. Θα μπορούσε να είναι μετά ή πριν από την εγγραφή στην πλατφόρμα. Εδώ θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι ενότητες που επισκέπτονται οι χρήστες και ο χρόνος που αφιερώνεται σε συγκρίσεις προϊόντων.

καλως ΗΡΘΑΤΕ

Θα πρέπει να ξεκινήσετε την καμπάνια καλωσορίσματος κάθε φορά που ένας χρήστης εγγράφεται στο ενημερωτικό δελτίο σας, κατεβάζει το eBook σας ή εγγράφεται στον ιστότοπο/την εφαρμογή σας. Θα μπορούσατε επίσης να προσφέρετε μια έκπτωση καλωσορίσματος σε αγορές ή συνδρομές εάν πρόκειται για πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Τέλος πάντων, μην παραλείψετε να πείτε, “Ευχαριστώ!”

  Πώς να ονομάσετε συναγερμούς στο τηλέφωνο και την επιφάνεια εργασίας σας

Ενσωμάτωση

Το μάρκετινγκ ενεργοποίησης ενσωμάτωσης είναι παρόμοιο με την καμπάνια καλωσορίσματος. Ωστόσο, η ενσωμάτωση ενός πελάτη σημαίνει ότι έχει πρόσβαση σε προϊόντα ή υπηρεσίες. Θα μπορούσατε να στείλετε εγχειρίδια χρήστη προϊόντων/υπηρεσιών, επόμενα βήματα, αναβαθμίσεις κ.λπ.

Συναλλακτική

Μετά από ένα συμβάν συναλλαγής, θα πρέπει να στείλετε ένα email, SMS ή ειδοποίηση εντός εφαρμογής σχετικά με την παράδοση του περιεχομένου ή την αποστολή του προϊόντος, όταν ο πελάτης μπορεί να αναμένει το προϊόν, επιβεβαίωση συναλλαγής, δελτία πληρωμής κ.λπ.

Αφοσίωση

Πρέπει να εκτελείτε συχνά το μάρκετινγκ ενεργοποίησης αφοσίωσης για να πείσετε τους υπάρχοντες πελάτες να αγοράσουν ή να εγγραφούν σε νέα προϊόντα/υπηρεσίες. Μετά από 2 έως 3 μήνες, μπορείτε να στείλετε ένα email ευχαριστώντας για την αφοσίωση των πελατών και να προσφέρετε έκπτωση σε ένα νέο προϊόν.

Αγορά

Οι καμπάνιες αγορών είναι αποτελεσματικές εάν ένας πελάτης εγκαταλείψει το καλάθι αγορών και δεν επιστρέψει ποτέ σε λίγα λεπτά. Το αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα πρέπει να στείλει ένα προσαρμοσμένο email στον πελάτη για να ολοκληρώσει την αγορά. Πιθανώς, θα μπορούσατε επίσης να προσφέρετε μια μικρή έκπτωση για να ωθήσετε τον χρήστη.

Ενεργοποίηση και Επανενεργοποίηση

Όταν οι πελάτες ενεργοποιούν εφαρμογές, προϊόντα ή υπηρεσίες, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ενεργοποίησης email ενημερώνοντάς τους για τις λεπτομέρειες του προϊόντος ή για το τι βουίζει στο κατάστημά σας.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επανενεργοποίησης για να ωθήσετε έναν υπάρχοντα αλλά απενεργοποιημένο πελάτη να επανασυνδεθεί με την πλατφόρμα, το λογισμικό, την εφαρμογή ή την υπηρεσία σας.

Ορόσημα

Οι καμπάνιες ορόσημο είναι σχετικές όταν ταξινομείτε τους πελάτες σύμφωνα με την ενεργή περίοδο τους με την εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας. Σκεφτείτε έναν χρήστη που συμπληρώνει ένα έτος με την εφαρμογή σας. Θα μπορούσατε να τους στείλετε ένα εξατομικευμένο email για να ευχαριστήσετε την υποστήριξή τους και να προσφέρετε εκπτώσεις ή δωρεάν αναβαθμίσεις.

Στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσετε για το Trigger Marketing

Buyer Persona

Η κατανόηση των σημείων πόνου, των κινήτρων και των συναισθημάτων του αγοραστή είναι κρίσιμη γνώση που θα χρειαστείτε για να επινοήσετε μια τέλεια στρατηγική μάρκετινγκ μέσω email. Αφιερώστε πόρους για να συλλέξετε από τους πελάτες σας και να εξαγάγετε την περσόνα του αγοραστή.

Ενεργοποίηση συμβάντων και αυτοματοποίησή τους

Ροή που ενεργοποιεί συμβάντα, όπως προβολή σελίδας προϊόντος. κλικ σε συνδέσμους, απαντήσεις σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμβάντα επιβεβαίωσης, προσωπικά κριτήρια, αποχώρηση από το καλάθι αγορών κ.λπ., στο ενεργοποιημένο σύστημα αυτοματισμού email σας. Δεν υπάρχουν ελλείψεις σε εκδηλώσεις ενεργοποίησης. Πρέπει να παρακολουθείτε τους πελάτες πιο στενά.

Στρατηγική επίλυσης προβλημάτων

Όταν δημιουργείτε μια στρατηγική μάρκετινγκ ενεργοποίησης, σκεφτείτε προβλήματα και λύσεις, εναλλακτικά αιτία και αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, οι πελάτες που ξεχνούν το καλάθι αγορών είναι ένα πρόβλημα και η αποστολή ενός SMS για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι μια λύση.

Εξατομικευμένα μηνύματα

Χρησιμοποιήστε τη βάση δεδομένων πελατών και την αλληλεπίδρασή σας στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο email ή μηνύματα κειμένου. Όταν χρησιμοποιείτε το όνομα ενός πελάτη και τη συγκεκριμένη δραστηριότητά του στην πλατφόρμα, δίνετε στην επιχείρηση την αίσθηση ότι την εκτιμούν.

CRM

Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) για να οργανώσετε δεδομένα πελατών, παραγγελίες, μοτίβα αγορών, απαντήσεις σε προωθητικές προσφορές, πρόσφατα εισιτήρια κ.λπ.

Μειώστε τις επαναλαμβανόμενες εργασίες

Παρατηρήστε όλες τις μη αυτόματες εργασίες για έναν ή δύο μήνες και αναφέρετε τις συνήθεις επαναλαμβανόμενες εργασίες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο για να εκτελέσετε αυτήν την εργασία και επενδύστε το χρόνο σας στον σχεδιασμό αφοσίωσης πελατών.

Βελτιώστε τις καμπάνιες τακτικά

Πρέπει να αναλύσετε τις ζωντανές καμπάνιες για να εντοπίσετε τα αδύναμα σημεία, την έλλειψη εκδηλώσεων ενεργοποίησης, την εξατομίκευση που λείπει, τις προσφορές που λείπουν κ.λπ. Επιλύστε τέτοια σφάλματα και αυτοσχεδιάστε την καμπάνια όταν την εκκινήσετε στο μέλλον.

Τελικές σκέψεις

Οι καμπάνιες μάρκετινγκ ενεργοποίησης προσφέρουν στους ψηφιακούς μάρκετινγκ τον απόλυτο και ισχυρό συνδυασμό ακριβούς χρονισμού, εξατομίκευσης και συνάφειας όταν αντιμετωπίζετε καταναλωτές που αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας αλλά εγκαταλείπουν την αλληλεπίδραση. Επιπλέον, τα ενεργοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνοδεύονται από δυνατότητες αυτοματισμού και διάφορα διαδικτυακά εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.

Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ έχουν διαπιστώσει ότι τα ενεργοποιημένα email αποδίδουν καλύτερα από τα συμβατικά email μάρκετινγκ ή τα ενημερωτικά δελτία. Είστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα τεχνική μάρκετινγκ; Ξεκινήστε αμέσως ακολουθώντας τις στρατηγικές και την τεχνογνωσία που αναφέρονται παραπάνω.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ SMS για οικονομική οικοδόμηση σχέσεων με υποψήφιους και υπάρχοντες πελάτες.