Διορθώστε τη συντριβή του Microsoft Teams στα Windows 10

Το Microsoft Teams παρέχει μια εξαιρετική δυνατότητα διεξαγωγής διαδικτυακών συσκέψεων που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν έως και 10000 χρήστες τη φορά. Μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας, να πραγματοποιήσετε συνέδρια και να συνδεθείτε με ανθρώπους χωρίς καμία ταλαιπωρία οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Αν και πρόκειται για μια καταπληκτική πλατφόρμα επιχειρηματικής συνεργασίας, δεν είναι χωρίς σφάλματα και προβλήματα όπως και άλλες εφαρμογές. Αν ψάχνετε για βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων για το πρόβλημα των Windows 10 του Microsoft Teams, είστε στο σωστό μέρος! Σας παρέχουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα κατά την εκκίνηση του Microsoft Teams με απλά κλικ.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα του Microsoft Teams στα Windows 10

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που προκαλούν τη συντριβή του Microsoft Teams σε ζητήματα εκκίνησης όπως:

  • Προσωρινές δυσλειτουργίες στην εφαρμογή Teams.
  • Κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη στο Microsoft Teams.
  • Ξεπερασμένη εφαρμογή, προγράμματα οδήγησης και λειτουργικό σύστημα.
  • Παρουσία κατεστραμμένων αρχείων και προγραμμάτων στον υπολογιστή.
  • Κακόβουλο λογισμικό και κακόβουλα κομμάτια λογισμικού ή προγραμμάτων σε υπολογιστή.
  • Το Antivirus και το Firewall μπλοκάρουν την εφαρμογή σας.
  • Εσφαλμένα διαμορφωμένα αρχεία στο Microsoft Teams και σε σχετικούς φακέλους.

Μέθοδος 1: Βασική αντιμετώπιση προβλημάτων

Σε αυτήν την ενότητα, έχουμε παραθέσει ορισμένες κοινές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα του σφάλματος του Microsoft Teams κατά την εκκίνηση στον υπολογιστή σας Windows 10.

Μέθοδος 1Α: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή Windows 10

Εάν υπάρχουν προσωρινά σφάλματα στον υπολογιστή σας, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατά την εκκίνηση του Microsoft Teams. Το γενικό κόλπο για την επίλυση όλων των προσωρινών δυσλειτουργιών είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας ακολουθώντας τα βήματα.

1. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + D μαζί για να μεταβείτε στην επιφάνεια εργασίας.

2. Τώρα, πατήστε τα πλήκτρα Alt + F4 ταυτόχρονα.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επανεκκίνηση για να την επιλέξετε από το αναπτυσσόμενο μενού και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Μέθοδος 1Β: Αναγκαστικό κλείσιμο του Microsoft Teams

Εάν θέλετε να απολαύσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία σύνδεσης Ομάδων στο Teams, πρέπει πρώτα να κλείσετε εντελώς όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου των Ομάδων και να τις ανοίξετε ξανά. Μπορείτε να εφαρμόσετε το ίδιο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Task Manager. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, κάντε αναζήτηση και κάντε κλικ στο Microsoft Teams από τη λίστα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Τέλος εργασίας, όπως φαίνεται παρακάτω.

Αυτό θα κλείσει όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου που σχετίζονται με τις ομάδες. Ελέγξτε εάν έχετε επιδιορθώσει το πρόβλημα με τη συντριβή των Windows 10 στο Microsoft Teams.

Μέθοδος 1C: Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή Microsoft Teams

Ως πρόσθετη επιδιόρθωση, πρέπει να διασφαλίσετε τη σωστή σύνδεση στο διαδίκτυο. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατάρρευσης των Windows 10 από τις Ομάδες της Microsoft μετά τη διόρθωση του προβλήματος συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο και την επανεκκίνηση της συσκευής σας, πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή. Μπορείτε να ελέγξετε εάν ο διακομιστής είναι ενεργός ή απενεργοποιημένος επισκεπτόμενοι ορισμένους επίσημους ιστότοπους όπως το Downdetector. Ακολουθήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Downdetector.

2Α. Πρέπει να λάβετε τις αναφορές χρήστη που υποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν τρέχοντα προβλήματα στο μήνυμα του Microsoft Teams για να διασφαλίσετε ότι οι διακομιστές του Teams είναι λειτουργικοί και ότι δεν υπάρχουν σφάλματα από την πλευρά του διακομιστή.

2Β. Εάν δείτε ασυνήθιστα μηνύματα, πρέπει να περιμένετε μέχρι να επιλυθούν τα σφάλματα.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε την Αντιμετώπιση προβλημάτων εφαρμογών Windows Store

Το ενσωματωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων του Microsoft Store σάς βοηθά να αποτρέψετε και να διορθώσετε αυτόματα όλα τα προβλήματα των εφαρμογών της Microsoft. Ο υπολογιστής σας με Windows 10 διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για τη διόρθωση τυχόν προβλημάτων στο Microsoft Teams. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων εφαρμογών του Windows Store.

  Πώς να κάνετε αναβάθμιση από Windows 7 σε Linux

1. Πληκτρολογήστε Ρυθμίσεις αντιμετώπισης προβλημάτων στη γραμμή αναζήτησης των Windows και κάντε κλικ στο Άνοιγμα, όπως φαίνεται.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως επισημαίνεται παρακάτω.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Windows Store Apps > Εκτέλεση του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων.

4. Εάν το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων έχει εντοπίσει προβλήματα στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή αυτής της ενημέρωσης κώδικα.

5. Τέλος, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα ή όχι.

Μέθοδος 3: Εκκαθάριση διαπιστευτηρίων πελάτη

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλα τα διαπιστευτήρια που σχετίζονται με το Teams και να επανεκκινήσετε την εφαρμογή Teams για να διορθώσετε το σφάλμα του Microsoft Teams κατά την εκκίνηση. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε τα διαπιστευτήρια πελάτη σας στο Teams.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Credential manager. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, κάντε κλικ στα Διαπιστευτήρια των Windows, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Τώρα, αναπτύξτε το αναπτυσσόμενο μενού για το Office 365/Teams και κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση.

4. Τώρα, κάντε κλικ στο Ναι εάν σας ζητηθεί και συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας στο Microsoft Teams. Ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί ή όχι.

Μέθοδος 4: Επιδιόρθωση του Microsoft Teams

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι το πρόβλημα της συντριβής των Windows 10 στο Microsoft Teams θα μπορούσε εύκολα να επιλυθεί επιδιορθώνοντας την εφαρμογή χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο. Αυτό το εργαλείο των Windows θα ταξινομήσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή και θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα χωρίς καμία ταλαιπωρία.

1. Πληκτρολογήστε Apps & features στη γραμμή αναζήτησης των Windows και κάντε κλικ στο Open.

2. Τώρα, αναζητήστε Ομάδες στο μενού αναζήτησης και κάντε κλικ στο Microsoft Teams από τα αποτελέσματα, όπως απεικονίζεται.

3. Αρχικά, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη και κάντε κλικ στην επιλογή Επιδιόρθωση.

Σημείωση: Τα δεδομένα της εφαρμογής σας δεν θα επηρεαστούν κατά την επιδιόρθωση του Microsoft Teams.

Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα ή όχι.

Μέθοδος 5: Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Microsoft Teams

Όπως όλες οι εφαρμογές του Microsoft Store, η εφαρμογή Teams αποθηκεύει προσωρινή μνήμη και προσωρινά δεδομένα στο παρασκήνιο, ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε γρήγορα όλες τις συνομιλίες και τις συνομιλίες. Όμως, όταν περνούν οι μέρες, αυτές οι κρυφές μνήμες συσσωρεύονται στον υπολογιστή σας, προκαλώντας τη συντριβή του Microsoft Teams κατά την εκκίνηση. Προσπαθήστε να τα καθαρίσετε εντελώς για να ελέγξετε αν λειτουργεί.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Τώρα, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία:

C:UsersUSERNAMEAppDataRoaming

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πλαίσιο Κρυφά στοιχεία στην καρτέλα Προβολή για να προβάλετε το φάκελο AppData.

3. Τώρα, και στις δύο θέσεις, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Ομάδες και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να μετονομάσετε ή να μετακινήσετε το φάκελο σε κάποια άλλη θέση, εάν θέλετε να τον επαναφέρετε αργότερα.

4. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ελέγξτε αν λειτουργεί ή όχι.

Μέθοδος 6: Ενημερώστε το Microsoft Teams

Εάν χρησιμοποιείτε μια παρωχημένη έκδοση του Microsoft Teams, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το πρόβλημα των Windows 10 του Microsoft Teams στον υπολογιστή σας. Εάν διαπιστώσετε ότι η εφαρμογή σας κολλάει στον υπολογιστή σας, μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στην εικόνα προφίλ σας στο Teams.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις, όπως φαίνεται.

3. Θα δείτε ένα μήνυμα Θα ελέγξουμε και θα εγκαταστήσουμε τυχόν ενημερώσεις ενώ συνεχίζετε να εργάζεστε στο επάνω μέρος της οθόνης.

4. Τέλος, το Teams θα ενημερωθεί στον υπολογιστή σας με Windows 10, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα σύγκρουσης ομάδων.

Μέθοδος 7: Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Εάν ο υπολογιστής σας με Windows 10 έχει κατεστραμμένα ή κατεστραμμένα αρχεία διαμόρφωσης συστήματος, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατά την εκκίνηση του Microsoft Teams. Αυτό οδηγεί επίσης σε δυσλειτουργία του υπολογιστή σας προκαλώντας έτσι αποτυχία απόδοσης. Ευτυχώς, μπορείτε να επιδιορθώσετε αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα του υπολογιστή σας, συγκεκριμένα, System File Checker και Deployment Image Servising and Management. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα που σας δίνονται για να επιδιορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία σας πλήρως.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 0x800f081e στην Ενημέρωση Spring Creators των Windows 10

Αφού επιδιορθώσετε τα αρχεία, ελέγξτε εάν το σφάλμα που συζητήθηκε έχει διορθωθεί ή όχι.

Μέθοδος 8: Εκτελέστε τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού

Αρκετοί ειδικοί της Microsoft προτείνουν ότι η σάρωση ενός υπολογιστή θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας χωρίς απειλές. Εάν υπάρχουν εισβολές ιών ή κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας που συμβάλλουν στο πρόβλημα κατάρρευσης των Windows 10 στο Microsoft Teams, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξωτερικές και εσωτερικές συσκευές υλικού. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να σαρώσετε τον υπολογιστή σας σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας σχετικά με το Πώς μπορώ να εκτελέσω μια σάρωση για ιούς στον υπολογιστή μου;. Επίσης, εάν θέλετε να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας, ανατρέξτε στον οδηγό μας Πώς να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας στα Windows 10.

Μέθοδος 9: Ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα Windows

Επίσης, εάν υπάρχουν σφάλματα στον υπολογιστή σας, μπορούν να διορθωθούν μόνο μετά από ενημέρωση των Windows. Η Microsoft κυκλοφορεί τακτικές ενημερώσεις για να διορθώσει όλα αυτά τα σφάλματα ταξινομώντας έτσι το σφάλμα του Microsoft Teams κατά την εκκίνηση. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σας σύστημα Windows και εάν εκκρεμούν ενημερώσεις, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10 για να μάθετε λεπτομερώς τη διαδικασία ενημέρωσης.

Αφού ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα Windows, ελέγξτε αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάμερά σας.

Μέθοδος 10: Ενημέρωση/Επαναφορά/Επανεγκατάσταση προγράμματος οδήγησης WLAN

Τα προγράμματα οδήγησης συσκευών δημιουργούν μια σύνδεση σύνδεσης μεταξύ του υλικού και του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας. Έτσι, ελαττωματικά, παλιά ή κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης οδηγούν σε πρόβλημα κατάρρευσης των Windows 10 στο Microsoft Teams.

Μέθοδος 10A: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης WLAN

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης WLAN τους βοήθησε να επιλύσουν το εν λόγω πρόβλημα. Σας συμβουλεύουμε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης WLAN για να βελτιώσετε την αξιοπιστία των προσαρμογέων δικτύου σας, να διορθώσετε προβλήματα συμβατότητας και να επιλύσετε το ζήτημα που συζητήθηκε. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης προσαρμογέα δικτύου στα Windows 10 για να το κάνετε.

Μέθοδος 10Β: Επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης WLAN

Όταν επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης, όλες οι τρέχουσες εκδόσεις της συσκευής υλικού θα απεγκατασταθούν και τα προηγούμενα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης θα εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας. Αυτή η δυνατότητα θα είναι πολύ χρήσιμη όταν οποιαδήποτε νέα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης δεν λειτουργεί καλά με τον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε τα βήματα όπως υποδεικνύονται στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10 για να επιδιορθώσετε το πρόβλημα κατάρρευσης των Windows 10 στο Microsoft Teams.

Αφού ο υπολογιστής σας με Windows 10 εγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση προγραμμάτων οδήγησης, ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα σφάλματος του Microsoft Teams ή όχι.

Μέθοδος 10C: Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης WLAN

Τα μη συμβατά προγράμματα οδήγησης πρέπει να εγκατασταθούν ξανά για να διορθωθεί το σφάλμα του Microsoft Teams κατά την εκκίνηση. Σας συμβουλεύουμε να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών μόνο εάν δεν μπορείτε να επιτύχετε καμία επιδιόρθωση με την ενημέρωση τους. Τα βήματα για την επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης είναι πολύ εύκολα και μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή ή μη αυτόματα. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απεγκατάστασης και επανεγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10 για να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Μετά την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης δικτύου, ελέγξτε εάν έχετε επιδιορθώσει το πρόβλημα σφάλματος του Microsoft Teams.

Μέθοδος 11: Είσοδος στην έκδοση των ομάδων για επιτραπέζιους υπολογιστές

Εάν δεν έχετε επιτύχει ακόμα κάποια επιδιόρθωση για το σφάλμα του Microsoft Teams κατά την εκκίνηση, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Teams. Αυτή είναι μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την πρόσβαση σε υπηρεσίες πολυμέσων που είναι ενεργοποιημένες στον υπολογιστή σας Windows 10.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας στα Windows 11

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Microsoft Teams και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος, όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Συνδεθείτε με το email, το τηλέφωνο ή το Skype σας με τον σωστό κωδικό πρόσβασης και ελέγξτε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην έκδοση web της εφαρμογής.

Μέθοδος 12: Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus/Firewall (Δεν συνιστάται)

Παρακάτω είναι οι τρόποι που αναφέρονται για να διορθώσετε οριστικά το σφάλμα του Microsoft Teams κατά την εκκίνηση.

A. Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus

Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς μπορεί κατά λάθος να αποτρέψει την εγκατάσταση νέων πιο πρόσφατων ενημερώσεων στον υπολογιστή σας. Πολλά ζητήματα συμβατότητας εντοπίζονται από αρκετούς χρήστες των Windows, καθώς είναι επίσης δύσκολο να τα ανεχτούμε και να τα διορθώσουμε. Λογισμικό προστασίας από ιούς όπως το Norton και το Avast ενδέχεται να αποτρέψουν τυχόν πιο πρόσφατες ενημερώσεις του Windows Teams. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να απενεργοποιήσετε προσωρινά οποιοδήποτε ενσωματωμένο λογισμικό προστασίας από ιούς ή τρίτων κατασκευαστών για να επιλύσετε τα ζητήματα που συζητήθηκαν και άλλα θέματα που σχετίζονται με την εφαρμογή. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του προγράμματος προστασίας από ιούς προσωρινά στα Windows 10 και ακολουθήστε τις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

B. Απενεργοποιήστε προσωρινά το τείχος προστασίας

Ομοίως, το Τείχος προστασίας του Windows Defender στον υπολογιστή σας μπορεί να εμποδίσει την πρόσβαση του Teams, για ορισμένους λόγους ασφαλείας. Εάν το Teams έχει αποκλειστεί από το Τείχος προστασίας του Windows Defender, πρέπει να το ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε προσωρινά τις κινητές αξίες του Τείχους προστασίας από τον υπολογιστή σας. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας του Windows Defender, ο οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του τείχους προστασίας των Windows 10 θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε την εφαρμογή ακολουθώντας τον οδηγό μας σχετικά με την Αποδοχή ή τον αποκλεισμό εφαρμογών μέσω του Τείχους προστασίας των Windows.

Αφού επιδιορθώσετε το πρόβλημα κατάρρευσης του Teams στον υπολογιστή σας Windows 10, φροντίστε να ενεργοποιήσετε ξανά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς, καθώς και το Τείχος προστασίας, καθώς ένα σύστημα χωρίς σουίτα ασφαλείας είναι πάντα σε κίνδυνο.

Μέθοδος 13: Επαναφέρετε το Microsoft Teams

Η επαναφορά της εφαρμογής θα σας βοηθήσει επίσης να επιδιορθώσετε το πρόβλημα της συντριβής των Windows 10 στο Microsoft Teams. Αυτή η διαδικασία θα αποσυνδέσει το προφίλ σας από το Teams και θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε τις Ομάδες.

1. Πληκτρολογήστε Apps & features στη γραμμή αναζήτησης των Windows και κάντε κλικ στο Open.

2. Τώρα, πραγματοποιήστε αναζήτηση για Ομάδες στο μενού αναζήτησης και κάντε κλικ στο Ομάδες της Microsoft, όπως επισημαίνεται παρακάτω.

3. Αρχικά, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη και κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά.

Σημείωση: Τα δεδομένα της εφαρμογής σας θα διαγραφούν κατά την επαναφορά του Microsoft Teams.

Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα ή όχι.

Μέθοδος 14: Επανεγκαταστήστε το Microsoft Teams

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας έχει βοηθήσει, θα πρέπει να καταφύγετε στην απεγκατάσταση του λογισμικού, στην επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και στη συνέχεια στην επανεγκατάσταση της εφαρμογής αργότερα. Ακολουθούν μερικά βήματα σχετικά με το ίδιο.

1. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

2. Τώρα, κάντε κλικ στις Εφαρμογές.

3. Τώρα, κάντε αναζήτηση και κάντε κλικ στο Microsoft Teams και κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.

4. Τώρα, επιβεβαιώστε την προτροπή εάν υπάρχει και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας μόλις απεγκαταστήσετε το Teams.

5. Επισκεφτείτε την επίσημη τοποθεσία του Microsoft Teams και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη για επιτραπέζιο υπολογιστή, όπως απεικονίζεται.

6. Τώρα, μεταβείτε στο φάκελο “Λήψεις” στην Εξερεύνηση αρχείων και εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης Teams_windows_x64.

7. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 15: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Microsoft

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Teams χωρίς προβλήματα σφαλμάτων τόσο στην επιτραπέζια έκδοση όσο και στην έκδοση web του Teams, θα πρέπει να υποβάλετε ένα ερώτημα στην επίσημη σελίδα υποστήριξης της Microsoft.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα υποστήριξης της Microsoft.

2Α. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Λήψη βοήθειας στο σύστημα Windows 10 για να υποβάλετε το ερώτημά σας. Για αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή Open Get Help app και επιβεβαιώστε το μήνυμα κάνοντας κλικ στο Open.

2Β. Επίσης, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση του προγράμματος περιήγησης για να υποβάλετε το πρόβλημά σας. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Λήψη υποστήριξης, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Τώρα, πληκτρολογήστε το πρόβλημά σας στο διαθέσιμο πεδίο και πατήστε Enter. Στη συνέχεια, απαντήστε στις ερωτήσεις ανάλογα με την ευκολία σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το σφάλμα του Microsoft Teams κατά την εκκίνηση σε υπολογιστή Windows 10. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.