Διαβάστε νέα μηνύματα WhatsApp από ένα αιωρούμενο γραφικό στοιχείο [Android]

Το WhatsApp είναι εύκολα μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, δεύτερη ίσως μετά το Facebook Messenger. Τον περασμένο χρόνο, το WhatsApp έλαβε πολλές ενημερώσεις, μερικές καλές, μερικές όχι τόσο καλές όπως οι αναφορές «Seen» που παρέχει τώρα. Καθιστά τη χρήση της εφαρμογής λίγο δύσκολη, αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αναφορά “Προβολή”. Εάν προτιμάτε να διατηρήσετε την αναφορά “Εμφανίστηκε” αλλά να την αντιμετωπίσετε, δοκιμάστε το Chat Helper για το WhatsApp. Είναι ένα δωρεάν γραφικό στοιχείο Android που προσθέτει ένα κομψό αιωρούμενο κουμπί στην οθόνη σας. Το κουμπί φέρει ένα σήμα για να υποδεικνύει τον αριθμό των νέων/μη αναγνωσμένων μηνυμάτων και όταν πατηθεί, επεκτείνεται για να σας επιτρέψει να διαβάσετε το μήνυμα. Ο παραλήπτης σας δεν γνωρίζει ότι έχετε διαβάσει το μήνυμα και παραμένει “μη αναγνωσμένο”.

  Αποκτήστε τη λειτουργία Doze του Android Marshmallow σε παλαιότερες εκδόσεις Android

Η εγκατάσταση του Chat Helper για το WhatsApp είναι εύκολη, αλλά η ενεργοποίησή του είναι λίγο ενοχλητική. Ανοίξτε την εφαρμογή και ενεργοποιήστε την “Υπηρεσία Προσβασιμότητας”. Μέσα σε αυτό το σύνολο επιλογών, αναζητήστε την επιλογή «Βοηθός συνομιλίας» και ενεργοποιήστε την. Θα λάβετε μια ειδοποίηση στην οθόνη για να επιτρέψετε στην εφαρμογή να δημιουργεί γραφικά στοιχεία και να τη ρυθμίσετε ώστε να επιτρέπει πάντα στην εφαρμογή να δημιουργεί γραφικά στοιχεία. Αυτή η ειδοποίηση μπορεί να εμφανιστεί πολλές φορές και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να πατήσετε “Δημιουργία” κάθε φορά. Μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή, το γραφικό στοιχείο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε όλους τους αισθητήρες του τηλεφώνου σας Android με ένα πάτημα

Το widget μπορεί να μετακινηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης σας. Πατήστε για να το αναπτύξετε και να διαβάσετε ένα μήνυμα. Μπορείτε να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα έτσι ώστε να λέει άνοιγμα. Το μήνυμα και το γραφικό στοιχείο θα επιπλέουν πάνω από όλες τις εφαρμογές. Για να μεταβείτε στο γραφικό στοιχείο στο πίσω μέρος της οθόνης όταν μια άλλη εφαρμογή είναι ενεργή, μεταβείτε στην καρτέλα “Ορατότητα” μέσα στην εφαρμογή και επιλέξτε ποιες εφαρμογές θα πρέπει να παραμείνει το γραφικό στοιχείο επάνω και σε ποιες όχι.

Το Chat Helper για WhatsApp έχει διαφημίσεις που το κάνουν ελαφρώς ενοχλητικό στη χρήση, αλλά οι διαφημίσεις εμφανίζονται μόνο όταν μεταβείτε στο WhatsApp, ώστε να μην είναι πολύ ενοχλητικές.

  Το γραφικό στοιχείο ημερολογίου που κάνει τα πάντα και φαίνεται υπέροχο [Android]

Εγκαταστήστε το Chat Helper για WhatsApp από το Google Play Store