Δημιουργία συσκέψεων, κοινή χρήση μέσω SMS & email, Υποστηρίζει RSVP & iCloud

Ο προγραμματισμός συναντήσεων δεν είναι διασκεδαστικός. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε κάθε μορφή επικοινωνίας εκεί έξω για να ενημερώσετε όλους για τη συνάντηση και όλοι επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους. Θα εξακολουθήσει να υπάρχει κάποιος που θα καθυστερήσει, κάποιος που θα ακυρώσει την τελευταία στιγμή ή κάποιος που απλώς δεν γνώριζε για τη σύσκεψη παρά το γεγονός ότι επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του μέσα σε λίγα λεπτά από την αποστολή της πρόσκλησης. Έχοντας διαπιστώσει ότι οι συναντήσεις είναι δύσκολο να προγραμματιστούν, δεν θα πρέπει να αυτοκτονήσετε προσπαθώντας να τις προγραμματίσετε. Το WeTime είναι μια εφαρμογή iOS που κάνει τον προγραμματισμό συσκέψεων στο iPhone σας εξαιρετικά εύκολο. Η εφαρμογή διαθέτει μια υπηρεσία που λειτουργεί στο παρασκήνιο και μπορεί να προσθέσει συμβάντα που συγχρονίζονται με το iCloud. Μια σύσκεψη, αφού δημιουργηθεί, μπορεί να σταλεί σε άλλους μέσω email και μηνύματος κειμένου. Τα άτομα που προσκαλείτε στη σύσκεψη μπορούν να απαντήσουν είτε από το πρόγραμμα περιήγησής τους είτε από την εφαρμογή WeTime, εάν την έχουν εγκαταστήσει στη συσκευή τους. Μπορείτε να υποδείξετε τη δική σας διαθεσιμότητα για μια εκδήλωση και να δείτε πόσοι από τους συνολικούς σας συμμετέχοντες συμφώνησαν στη δεδομένη χρονική περίοδο. Οι συμμετέχοντες μπορούν με τη σειρά τους να αφήσουν σχόλια και να προτείνουν εναλλακτικούς χρόνους.

  Φτιάξτε τα δικά σας παιχνίδια PS4: Ξεκινώντας με το "Dreams"

Η εφαρμογή είναι πολύπλοκη και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να μάθετε όλες τις δυνατότητες της και πώς να τις χρησιμοποιήσετε καλύτερα. Προσθέστε την πρώτη σας συνάντηση εισάγοντας ένα όνομα για αυτήν και επιλέξτε τη διάρκεια της σύσκεψης. Στη συνέχεια, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια χρονική περίοδο για τη σύσκεψη συνδέοντας με την εφαρμογή Ημερολόγιο στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια τοποθεσία και μια περιγραφή της συνάντησης που μπορεί να περιλαμβάνει την ατζέντα της σύσκεψης.

Μόλις συμπληρωθούν τα στοιχεία, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να προσθέσετε το όνομά σας. Αυτό είναι ένα βήμα μίας χρήσης και μπορείτε να επεξεργαστείτε το όνομά σας αργότερα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Το θέμα είναι να γνωρίζουν όλοι ποιοι δημιούργησαν αυτήν τη συνάντηση. Όταν τελειώσετε, είναι ώρα να μοιραστείτε τη συνάντηση με άτομα που θέλετε να προσκαλέσετε. Εδώ θα εκτιμήσετε καλύτερα την εφαρμογή. σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη συνάντηση/συμβάν μέσω email ή μηνύματος κειμένου. Οι πληροφορίες που συμπληρώσατε όταν ρυθμίσατε τη σύσκεψη συμπληρώνονται αυτόματα στο μήνυμα που αποστέλλεται. Αυτό το προεπιλεγμένο πρότυπο μπορεί να επεξεργαστεί από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

  8 καλύτερα εργαλεία και λογισμικό ρύθμισης παραμέτρων δικτύου

Για κάθε συμβάν, λαμβάνετε έναν πίνακα ελέγχου και μια καρτέλα που σας επιτρέπει να υποδείξετε τη διαθεσιμότητά σας. Ομοίως, οι άνθρωποι μπορούν να προτείνουν εναλλακτικές χρονοθυρίδες εάν αυτό που προτείνατε δεν τους ταιριάζει. Στο τέλος, ως διαχειριστής μιας συνάντησης, μπορείτε να δείτε πόσα άτομα συμφώνησαν σε μια χρονική περίοδο και πόσα δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν.

Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής σάς επιτρέπουν να επεξεργάζεστε το προεπιλεγμένο πρότυπο μηνυμάτων, να διαχειρίζεστε τον συγχρονισμό λογαριασμού, τις ειδοποιήσεις push και τα ημερολόγια.

Η εφαρμογή είναι αυτό που θα θεωρούσατε ως ένα πλήρες κοστούμι για τη δημιουργία και την κοινή χρήση γεγονότων, αλλά θα σας προκαλέσει σύγχυση στην αρχή απλώς και μόνο λόγω της πολυπλοκότητάς της. Αυτό που παραμένει μυστήριο για μένα είναι γιατί οι συναντήσεις μου λένε ότι δεν έχει αποφασιστεί ημερομηνία για μια συνάντηση, παρόλο που οι συμμετέχοντες επιβεβαίωσαν τη διαθεσιμότητά τους κατά τη διάρκεια των χρονοθυρίδων. Δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να προσθέσετε μια επιβεβαιωμένη ημερομηνία σε ένα συμβάν.

  Παίξτε παιχνίδια 3DS σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή Citra 3DS

Εγκαταστήστε το WeTime από το App Store