Απάντηση, απόρριψη ή σίγαση κλήσεων από αιωρούμενο κουμπί [Android]


Εξετάσαμε εφαρμογές που προσθέτουν κινούμενες κεφαλές συνομιλίας για το Google Chrome και τις Ειδοποιήσεις Android, καθώς και ένα ωραίο αιωρούμενο κουμπί για πρόσβαση στην εφαρμογή κλήσης. Τα αιωρούμενα κουμπιά δεν είναι καινούργια ιδέα και αυτά τα εύχρηστα, πανταχού παρόντα κουμπιά δεν είναι ξένα για τους χρήστες Android, αλλά φαίνεται να επικεντρώνονται στην αναπαραγωγή των κεφαλών συνομιλίας του Facebook σε μεγάλο βαθμό και η πλειονότητα αυτών των εφαρμογών εξυπηρετεί πράγματι τη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων του τηλέφωνα. Το HandyCall είναι μια εφαρμογή Android που προσθέτει μια αιωρούμενη κεφαλή στην οθόνη σας όταν λαμβάνετε μια εισερχόμενη κλήση. Μπορείτε να απαντήσετε, να απορρίψετε ή να κάνετε σίγαση της εισερχόμενης κλήσης και να συνεχίσετε να κάνετε ό,τι κι αν κάνατε. Η εφαρμογή συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο προγραμματιστή που σας επιτρέπει να ορίσετε πότε η εφαρμογή θα πρέπει να είναι ενεργή εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε συνεχώς την αιωρούμενη κεφαλή.

  Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο έκθεσης και σημείου χρώματος για να δημιουργήσετε μοναδικά φίλτρα [Android]

Η εφαρμογή ενεργοποιείται από προεπιλογή μόλις εγκατασταθεί. Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα από μια κυκλική κεφαλή συνομιλίας σαν θέμα σε ένα ορθογώνιο. Η εφαρμογή υποστηρίζει αγγλικά, ιταλικά και χίντι. Εάν επιλέξετε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή, μπορείτε να επανατοποθετήσετε το σημείο που εμφανίζεται το αιωρούμενο κουμπί στην οθόνη σας. Εκτός από αυτές τις ρυθμίσεις εφαρμογής, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του αιωρούμενου κουμπιού, π.χ. Αναδυόμενο παράθυρο. Η διαφάνεια μπορεί να προσαρμοστεί και μπορείτε να εμφανίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή κλήσης όταν βρίσκεστε στην αρχική οθόνη ή κάθε φορά που λαμβάνετε μια κλήση εκτός από το ίδιο το αναδυόμενο παράθυρο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Flip Camera Move στο Android 7

Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε πότε η εφαρμογή θα είναι αδρανής και να αφήσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου να αναλάβει. Όταν λαμβάνετε μια κλήση, μπορείτε να την απαντήσετε, να την απορρίψετε, να τη θέσετε σε σίγαση ή να την στείλετε στο πίσω μέρος και να την αφήσετε να χτυπήσει ενώ συνεχίζετε να εργάζεστε στην τρέχουσα εφαρμογή.

Πραγματικά δεν υπάρχουν ελλείψεις σε αυτήν την εφαρμογή. Είναι καλά σχεδιασμένο και είναι διακριτικό. Η δυνατότητα προγραμματισμού είναι μια ωραία πινελιά από μόνη της που επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν αυτόματα την εφαρμογή όταν τους βολεύει. Τα premium χαρακτηριστικά μπορεί να αξίζουν επίσης την αναβάθμιση. Δεν θα συνιστούσα πραγματικά τη δυνατότητα αλλαγής θέσης ως λόγο για αναβάθμιση, αλλά μια σύντομη λειτουργία ιστορικού κλήσεων ξεκλειδώνεται επίσης με την αναβάθμιση. Σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που σας κάλεσε αυτή η επαφή και ένα απόσπασμα του τελευταίου κειμένου που έστειλε. Αυτό μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για να παρακολουθείτε γρήγορα ή να απορρίπτετε κλήσεις όταν είστε πολύ απασχολημένοι και χρειάζεστε ένα φίλτρο για να κρίνετε τη σημασία μιας κλήσης.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο Android με σπασμένο κουμπί λειτουργίας

Εγκαταστήστε το HandyCall από το Google Play Store