Δημιουργήστε αντικείμενα υποχρεώσεων από ένα email και προσθέστε τα στο ημερολόγιό σας [iOS]

Οι εφαρμογές υπενθύμισης και οι λίστες υποχρεώσεων είναι ένας τομέας όπου η καινοτομία είναι δύσκολη. Σχεδόν κάθε δυνατός τρόπος να θυμάστε να κάνετε πράγματα ή να προσπαθήσετε να είστε παραγωγικοί με λίστες και συναγερμούς έχει αναπτυχθεί. Μπορείτε πάντα να βελτιώσετε μια υπάρχουσα ιδέα, αλλά είναι δύσκολο να σκεφτείτε κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Η Google προσπάθησε να κάνει το email πιο διαχειρίσιμο με την πρόσφατη εφαρμογή Inbox. Κάτι που αναπτύχθηκε στην ίδια κατεύθυνση είναι το Handle, μια δωρεάν εφαρμογή υπενθύμισης για iOS που μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό email σας και να δημιουργήσει υπενθυμίσεις από οποιοδήποτε email. Εκτός από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η εφαρμογή μπορεί επίσης να συνδεθεί με την εφαρμογή Ημερολόγιο στη συσκευή σας iOS και να σας επιτρέπει να δημιουργείτε συμβάντα από το email ή να προσθέτετε συμβάντα που δεν συνδέονται με ένα.

  Το CameraTweak 2 προσθέτει χειρονομίες, χρονοδιακόπτη και άλλα στην εφαρμογή κάμερας iOS 7

Εκκινήστε την εφαρμογή και ολοκληρώστε τα πρώτα στοιχεία στη λίστα υποχρεώσεων που σας διδάσκουν πώς να προσθέτετε μια υπενθύμιση από ένα email ή απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις και συνδέστε έναν λογαριασμό email. Για να συνδέσετε την εφαρμογή Ημερολόγιο, ανοίξτε το συρτάρι πλοήγησης και επιλέξτε είτε την καρτέλα Ημερολόγιο ή μεταβείτε στις ρυθμίσεις και συνδέστε την από εκεί.

Η λαβή χωρίζεται σε τρεις καρτέλες. Εκκρεμότητες, Email και Ημερολόγιο. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους από το συρτάρι πλοήγησης ή μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους από την πλοήγηση στη σελίδα στο κάτω μέρος της οθόνης. Το ερώτημα λοιπόν είναι τι ξεχωρίζει το Handle από όλους τους άλλους; Για μένα είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάτι που πλησιάζει τα Εισερχόμενα του Gmail. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε email στα ημερολόγια ως συμβάντα και αυτό είναι που προσωπικά θεωρώ χρήσιμο. Η δυνατότητα προσθήκης email στο ημερολόγιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προγραμματίσετε την ημέρα σας και να έχετε μια γρήγορη επισκόπηση του τι αφορά μια συγκεκριμένη εργασία. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια σύσκεψη να παρακολουθήσετε, μπορείτε να προσθέσετε μια εκδήλωση από ένα σχετικό email και να λάβετε γρήγορα μια σύνοψη του τι πρόκειται να συζητηθεί.

  Πώς να διαχειριστείτε την ποιότητα αναπαραγωγής μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας και WiFi για την εφαρμογή TV στο iOS 10

Δυστυχώς, εδώ βρίσκεται και το ένα ελάττωμα της εφαρμογής. Ενώ μπορεί να συνδεθεί με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην καρτέλα Ημερολόγιο της εφαρμογής, πατώντας το δεν θα ανοίξει το email. Αντίθετα, ανακατευθύνεστε στο πρόγραμμα περιήγησής σας όπου πρέπει να συνδεθείτε για να διαβάσετε το email. Αυτό σκοτώνει τη δυνατότητα σε μεγάλο βαθμό και δεδομένου ότι έχει πρόσβαση στο email μου, περιμένω ότι θα μπορεί να διαβάσει ένα email στο οποίο έχω συνδέσει. Το Handle θα σας επιτρέψει να προσθέσετε στοιχεία υποχρεώσεων που είναι ανεξάρτητα από τα email σας από την καρτέλα Εκκρεμότητες. Μπορείτε να ορίσετε μια υπενθύμιση για τα αντικείμενα που πρέπει να κάνετε και μπορείτε να προσαρμόσετε την ώρα για τις υπενθυμίσεις από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

  Πώς να σταματήσετε τα αιτήματα αξιολόγησης εφαρμογών στο iOS

Η λαβή θέλει λίγη δουλειά. Έχει μια κάπως μοναδική προσφορά. Αν και δεν βρίσκεται στην ίδια βάρκα με τα Εισερχόμενα του Gmail, θα έλεγα ότι εξακολουθούν να δολώνουν τα ίδια ψάρια.

Εγκαταστήστε το Handle από το App Store