Το CameraTweak 2 προσθέτει χειρονομίες, χρονοδιακόπτη και άλλα στην εφαρμογή κάμερας iOS 7

Εάν είστε ήδη λάτρης κάποιας εφαρμογής Κάμερας τρίτου κατασκευαστή για iPhone, μπορεί να μην χάνετε πολύ το CameraTweak μετά την ενημέρωση στο iOS 7. Όποιος είχε στο παρελθόν μια γεύση από το tweak, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα το κάνει ενθουσιασμένος από τα νέα ότι το CameraTweak 2 μόλις κυκλοφόρησε για το iOS 7. Η ενημερωμένη έκδοση του tweak δεν προσφέρει απλώς συμβατότητα με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS. προσφέρει επίσης μια εντελώς νέα διεπαφή χρήστη και μερικούς νέους τρόπους απόλαυσης επιπλέον λειτουργιών της κάμερας. Το CameraTweak 2 λειτουργεί και σε λειτουργίες φωτογραφίας και βίντεο, με επιλογές όπως Κλείδωμα ισορροπίας λευκού, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, λειτουργία timelapse και άλλα που προστίθενται στη μίξη. Για να κάνει το CameraTweak 2 πραγματικά βολικό στη χρήση και διακριτικό, ο προγραμματιστής έχει προσθέσει χειρονομίες σε αυτό, οι οποίες διασφαλίζουν ότι τα προστιθέμενα κουμπιά δεν παρεμβαίνουν στις κανονικές λειτουργίες της κάμερας.

  Προσθέστε υπενθυμίσεις για να απαντήσετε σε ένα κείμενο στο iOS

Όταν εκκινείτε την εφαρμογή Stock Camera για πρώτη φορά μετά την εγκατάσταση του tweak, εμφανίζεται μια κινούμενη εικόνα στο σκόπευτρο, που δείχνει τον τρόπο απόρριψης και κλήσης των πρόσθετων κουμπιών. Απλώς πρέπει να σύρετε κάθετα στην οθόνη για να αλλάξετε την ορατότητα αυτών των κουμπιών. Οι οδηγίες που σχετίζονται με αυτές τις χειρονομίες βρίσκονται επίσης μέσα στο μενού Ρυθμίσεις CameraTweak 2. Άλλες επιλογές σε αυτό το μενού περιλαμβάνουν εναλλαγές για να διατηρήσετε τις ρυθμίσεις σας αποθηκευμένες στην εφαρμογή Κάμερα και αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της “Σύνθετης λειτουργίας”.

Στη λειτουργία για προχωρημένους, οι χρήστες μπορούν να αγγίξουν την οθόνη για να αλλάξουν τη θέση του κλειδώματος έκθεσης. Το δεύτερο κουμπί που είναι διαθέσιμο στη γραμμή που προστέθηκε από το tweak σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε μια λειτουργία time-lapse, όπου πρέπει απλώς να επιλέξετε μια περίοδο καθυστέρησης και να πατήσετε το κουμπί λήψης για να μπορέσει η Κάμερα να αρχίσει να λειτουργεί. Το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης είναι τέλειο για λήψη selfies. Και στις δύο λειτουργίες, ο επιλογέας για την αλλαγή της χρονικής διάρκειας έχει μια αρκετά προσεγμένη σχεδίαση. Πρέπει να περιστρέψετε το δάχτυλό σας γύρω από τον επιλογέα για να αλλάξετε τη ρύθμισή του. Η λειτουργία ισορροπίας λευκού πρέπει να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας το τελευταίο κουμπί στη γραμμή CameraTweak 2.

  Πώς να διαγράψετε δεδομένα συγκεκριμένων ιστότοπων από το Safari σε iOS

Για να αλλάξετε την ανάλυση της εικόνας πριν τη τραβήξετε, πατήστε το κουμπί δίπλα στο κλείστρο. Οι διαθέσιμες αναλύσεις κυμαίνονται από 144p έως 2448p, με περιγραφή κειμένου σε κάθε επιλογή για να περιγράψει τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιείται κυρίως η ανάλυση. Στη λειτουργία βίντεο, η επιλογή ανάλυσης συνοδεύεται από ένα κουμπί για αλλαγή της τιμής FPS της κάμεράς σας. Το κλείδωμα ισορροπίας λευκού είναι επίσης λειτουργικό κατά τη λήψη βίντεο. Εάν θέλετε να τραβάτε στατικές λήψεις κατά τη λήψη ενός βίντεο, πατήστε το εικονίδιο της κάμερας στη γραμμή CameraTweak 2.

Το CameraTweak 2 κοστίζει 0,99 $ εάν είστε ήδη χρήστης της παλαιότερης έκδοσης του tweak, αλλά όποιος είναι νέος στο CameraTweak πρέπει να πληρώσει 1,49 $ για να το πάρει. Εάν το CameraTweak 2 ακούγεται σαν ένα πακέτο που θα βελτιώσει την εμπειρία σας στο iOS 7, δοκιμάστε το πηγαίνοντας στο αποθετήριο BigBoss του καταστήματος jailbreak.

  Πώς να κατεβάσετε αρχεία σε iOS μέσω Firefox