Δημιουργήστε αναλογικούς, μονόχρωμους, τριαδικούς και τετραπλούς χρωματικούς συνδυασμούς

Το Adobe Kuler είναι μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές για κινητά για δύο πολύ απλούς λόγους. με γλιτώνει από τον κόπο να βρω το σωστό χρώμα για ένα θέμα και με αφήνει απλώς να υποδείξω μια εικόνα που μου αρέσει και επειδή μπορεί να δημιουργήσει συνδυασμούς χρωμάτων με μεγάλο αριθμό παραλλαγών. Το ColourCode είναι μια εφαρμογή Ιστού που είναι η νέα μου αγαπημένη για τη δημιουργία έγχρωμων θεμάτων. Έχει επτά διαφορετικές παραλλαγές που μπορεί να δημιουργήσει ένα θέμα από οποιοδήποτε βασικό χρώμα που επιλέγετε. Το θέμα μπορεί να ληφθεί ως αρχείο SCSS, LESS ή PNG. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να λάβετε έναν μόνιμο σύνδεσμο σε ένα θέμα και να τον μοιραστείτε με οποιονδήποτε. Δεν απαιτείται εγγραφή και η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν.

  Ποιο είναι το νόημα του Torrenting;

Το ColourCode έχει μια απλή διεπαφή. ξεκινάτε με ένα χρώμα και καθώς μετακινείστε σε αυτό το πρώτο έγχρωμο πάνελ, αλλάζει χρώμα σαν να γυρίζετε σε ένα χρωματικό φάσμα. Πατήστε στον πίνακα για να κλειδώσετε ένα χρώμα όταν σας αρέσει. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πίνακες κάνοντας κλικ στο κουμπί συν στα δεξιά. Οι πίνακες μπορούν να διαγραφούν κάνοντας κλικ στο κουμπί μείον στα αριστερά. Για να δείτε μία από τις πολλές επιλογές συνδυασμού χρωμάτων, κάντε κλικ στη γραμμή εργαλείων στα αριστερά.

Η επιλογή Free Build σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε με ένα μόνο χρώμα που επιλέγετε μόνοι σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο πλαίσιο και να επιλέξετε περισσότερα χρώματα για να δημιουργήσετε το θέμα σας. Το Monochrome σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα και δημιουργεί αυτόματα αποχρώσεις του. Όσο περισσότερα πάνελ προσθέτετε, τόσο περισσότερες αποχρώσεις ενός μόνο χρώματος λαμβάνετε. Το μονόχρωμο με ανοιχτό και σκούρο γκρι θα συνδυάσει αποχρώσεις του γκρι με αποχρώσεις του χρώματος που επιλέξατε αρχικά. Οι προεπιλογές για σχήματα Αναλογικό, αναλογικό και συμπλήρωμα, συμπλήρωμα, τριάδα και τετραπλό αποτελούν επίσης μέρος της προσφοράς. Όταν καταλήξετε στο τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε διπλό κλικ για να το κλειδώσετε.

  Τι είναι το Reddit Gold και γιατί θα το θέλατε;

Για κάθε χρώμα, μπορείτε να το κατεβάσετε ως αρχείο SCSS, LESS και PNG ή να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους στην αριστερή γραμμή εργαλείων για να αποθηκεύσετε ολόκληρο το σχήμα.

Μακάρι να ήταν ευκολότερη η επιλογή του αρχικού χρώματος. Το να μην μπορώ να δω το πραγματικό φάσμα καθώς μετακινώ τον κέρσορα δυσκολεύει την επιλογή χρώματος. Μπορεί να μην είμαι καλός στη δημιουργία σχεδίων, αλλά έχω κάποια ιδέα για το ποιο χρώμα από τα βασικά επτά θέλω να χρησιμοποιήσω και αν θέλω μια σκούρα ή ανοιχτή απόχρωση.

Επισκεφτείτε το ColourCode

  Πώς να σύρετε τον τύπο σε iPhone ή iPad