Πώς να στείλετε αυτοκόλλητα Selfie στο Instagram

Khamosh Pathak

Έτσι, δοκιμάσατε να στείλετε emoji, αυτοκόλλητα, ακόμη και GIF ως απαντήσεις. Τίποτα όμως δεν αποτυπώνει την ακριβή σας έκφραση. Τα αυτοκόλλητα selfie των DM του Instagram λύνουν αυτό το πολύ σημαντικό πρόβλημα. Δείτε πώς μπορείτε να στείλετε αυτοκόλλητα selfie (με κινούμενα emojis) στο Instagram.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αυτοκόλλητων selfie του Instagram, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύντομο, εκφραστικό, κινούμενο αυτοκόλλητο. Μπορείτε να καταγράψετε την έκφρασή σας ή να χρησιμοποιήσετε μια κινούμενη επικάλυψη emoji (με καρδιές, emoji γέλιου και πολλά άλλα).

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη με την ενημέρωση ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ πλατφορμών του Instagram που έφερε τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων σε φίλους του Facebook σε DM του Instagram. Μπορείτε να λάβετε αυτήν την ενημέρωση από το μενού Ρυθμίσεις στην εφαρμογή Instagram για iPhone ή Android.

  Πώς να κεντράρετε ή να επανατοποθετήσετε το βιογραφικό σας στο Instagram

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς να στείλετε μηνύματα σε έναν φίλο του Facebook από το Instagram

Ανοίξτε την εφαρμογή “Instagram” και μεταβείτε στην καρτέλα “Προφίλ”. Εδώ, πατήστε το κουμπί μενού χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Από εκεί, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση μηνυμάτων.

Εδώ, πατήστε το κουμπί “Ενημέρωση” για να λάβετε τις νέες δυνατότητες.

Θα δείτε τώρα ένα νέο εικονίδιο για τα DM του Instagram στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης του Instagram. Πατήστε το εικονίδιο για να ανοίξετε όλες τις συνομιλίες σας.

Τώρα, επιλέξτε μια συνομιλία.

Εδώ, πατήστε το εικονίδιο “+” δίπλα στο πλαίσιο κειμένου για να δείτε όλες τις επιλογές.

Επιλέξτε το εικονίδιο GIF.

  Πώς να διαγράψετε προτάσεις στο Instagram

Από τη λίστα, επιλέξτε τη δυνατότητα “Selfie”.

Θα δείτε τώρα μια νέα επιλογή για εγγραφή και αποστολή αυτοκόλλητου selfie. Κρατήστε το τηλέφωνό σας σε μια θέση έτσι ώστε ολόκληρο το πρόσωπό σας να είναι ορατό στην προεπισκόπηση αυτοκόλλητων. Το Instagram αντικαθιστά αυτόματα το φόντο με μια πολύχρωμη κλίση.

Δοκιμάστε μια επικάλυψη emoji επιλέγοντας ένα emoji. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε το κουμπί “Κλείστρο” για να ηχογραφήσετε το emoji (μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο).

Μόλις εγγραφεί, το αυτοκόλλητο selfie θα αναπαραχθεί ξανά σε βρόχο (παρόμοιο με το χαρακτηριστικό Boomerang).

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς να περικόψετε, να επιβραδύνετε και να επεξεργαστείτε τα μπούμερανγκ του Instagram

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό, πατήστε το κουμπί “Επανάληψη” για να προσπαθήσετε ξανά. Εάν σας άρεσε αυτό το αυτοκόλλητο, πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση αυτοκόλλητου” για να το αποθηκεύσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά το ίδιο αυτοκόλλητο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε μια ανάρτηση στο Instagram

Μόλις είστε ευχαριστημένοι, πατήστε το κουμπί “Αποστολή” για να μοιραστείτε το αυτοκόλλητο στη συνομιλία.

Το αυτοκόλλητο θα παίζει τώρα στη συνομιλία.

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για να δημιουργήσετε και να στείλετε περισσότερα αυτοκόλλητα selfie. Τα αποθηκευμένα αυτοκόλλητα θα εμφανιστούν στην ενότητα “Αποθηκευμένα αυτοκόλλητα” κάτω από τη δυνατότητα εγγραφής. Μπορείτε να πατήσετε οποιοδήποτε αποθηκευμένο αυτοκόλλητο για να το στείλετε αμέσως στη συνομιλία.

Νέος στο Instagram; Δείτε πώς μπορείτε να ανεβάσετε τις πιο όμορφες εικόνες Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς να ανεβάσετε τις καλύτερες εικόνες Instagram

body #primary .entry-content ul#nextuplist {list-style-type: none;margin-left:0px;padding-left:0px;}
body #primary .entry-content ul#nextuplist li a {text-decoration:none;color:#1d55a9;}