Πόσοι ακόλουθοι στο TikTok για να πληρωθείτε

Το TikTok είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ταχύτερα αναπτυσσόμενα κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο. Η απρόσκοπτη προσβασιμότητά του, σε συνδυασμό με τις εύχρηστες λειτουργίες του, το έχουν καταστήσει το κορυφαίο δίκτυο για τη μετάδοση βίντεο. Πολλοί δημιουργοί δημιουργούν έσοδα από λογαριασμούς TikTok και συντηρούνται με τα έσοδα που παράγονται από το TikTok. Αλλά μπορείτε να κάνετε μερικές ερωτήσεις: πόσους ακολούθους στο TikTok πρέπει να πληρώνεστε και πόσοι οπαδοί στο TikTok σας πληρώνουν. Συνεχίστε την ανάγνωση για να διευκρινιστούν όλες οι απορίες σας.

Πόσοι ακόλουθοι στο TikTok για να πληρωθείτε

Για να μάθετε εάν το TikTok σας πληρώνει ανάλογα με το περιεχόμενό σας και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από τον λογαριασμό TikTok, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος.

Πληρώνεστε στο TikTok;

Ναι, κερδίζετε 4–5 σεντ ανά βίντεο. Και αν έχετε περισσότερους από 10.000 ακόλουθους και 100.000 προβολές τις τελευταίες 30 ημέρες, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αμοιβή του TikTok Creator Fund.

Τι συμβαίνει όταν φτάσετε τους 1000 ακόλουθους στο TikTok;

Μόλις φτάσετε τους 1000 ακόλουθους, θα σας επιτραπεί να δημιουργήσετε ζωντανά βίντεο TikTok.

  Πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας TikTok

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο TikTok με 1000 ακόλουθους;

Ναι, μπορείτε να πληρώνεστε με 1000 ακόλουθους στο TikTok, με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να δημιουργήσετε viral βίντεο και να σχεδιάζετε διαφημίσεις.

Πώς να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα στο TikTok; Πώς μπορώ να δημιουργήσω έσοδα από τον λογαριασμό μου TikTok;

Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε χρήματα στο TikTok, με την προϋπόθεση ότι είστε οξυδερκείς και επιμελείς. Όταν δημιουργείτε έσοδα από λογαριασμό TikTok, προσπαθήστε να εφαρμόσετε τα εξής:

  • Συνεργασία με αξιόπιστη επωνυμία: Πολλές μάρκες ενδιαφέρονται να συνδεθούν με καλλιτέχνες της TikTok για να ενισχύσουν τη δημοτικότητα, τα έσοδα και τις πωλήσεις τους. Συχνά χορηγούν βίντεο καλλιτεχνών και προσφέρουν αμοιβή για την προώθηση που παρέχει ο καλλιτέχνης. Από τον Μάρτιο του 2021, το 68% των εμπόρων στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν το TikTok για να ενδυναμώσουν την αποστολή τους. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα κιτ τύπου TikTok και ασκείτε τη δημιουργικότητά σας για να δημιουργήσετε μια βιώσιμη και σχετική εικόνα για το περιεχόμενό σας.

  • Διαφημίστε τα προϊόντα σας: Εάν έχετε ήδη μια καθιερωμένη σειρά εμπορευμάτων, βεβαιωθείτε ότι το TikTok του παρέχει επαρκή έκθεση για να αυξήσει τις πωλήσεις και τα έσοδά του. Συμπεριλάβετε τον σύνδεσμο του καταστήματός σας στο βιογραφικό σας για να ενισχύσετε την πιο βολική προσβασιμότητα.

  • Επωφεληθείτε από τις πληρωμές του TikTok Creator Fund: Η TikTok αποκάλυψε το ταμείο δημιουργού της στις 20 Ιουλίου 2020. Υποσχέθηκε να χορηγήσει 200 ​​εκατομμύρια δολάρια σε ταλαντούχους δημιουργούς που λαχταρούν για παγκόσμια έκθεση. Στην πραγματικότητα, το ταμείο θα αυξηθεί σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ έως το 2020.

  • Συνεργασία με έναν Influencer: Πρέπει να συνεργαστείτε με έναν influencer του οποίου η επωνυμία είναι συνεπής με τη δική σας. Οι συνδυασμένες προσπάθειές σας θα συμβάλουν στην ενίσχυση της δημοτικότητας του περιεχομένου σας. Κάθε δολάριο που ξοδεύει ο δημιουργός για το μάρκετινγκ Influencer αποφέρει απόδοση 6,50 $. Οι δημιουργοί με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το TikTok Creator Marketplace για να σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας να βρείτε τον τέλειο παράγοντα επιρροής για εσάς. Εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, αναζητήστε σχετικά hashtags που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας και δικτυωθείτε με άτομα των οποίων το περιεχόμενο σας αρέσει περισσότερο.

Αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να έχετε κατά νου. Για να επωφεληθείτε από το TikTok Creator Fund και να πληρωθείτε στο TikTok με συγκεκριμένο αριθμό οπαδών, υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να σημειώσετε. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό:

  • Βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία ή τη Γερμανία
  • Να είστε 18 ετών και άνω
  • Έχετε τουλάχιστον 10.000 ακόλουθους
  • Έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον συνολικά 100.000 βίντεο τις τελευταίες 30 ημέρες
  • Συμμορφωθείτε με τις Οδηγίες και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της κοινότητας του TikTok

Ο πολλαπλασιασμός των εσόδων σας είναι δελεαστικός, αλλά πρέπει να προηγηθεί η δημιουργία εσόδων από τον λογαριασμό σας. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

  • Σχεδιάστε διαφημίσεις χρησιμοποιώντας τον διαχειριστή διαφημίσεων του TikTok
  • Επωφεληθείτε από την πρωτοβουλία TikTok Creator Next
  • Συμμετέχετε στο TikTok Creator Fund
  • Δημιουργήστε viral βίντεο που μπορούν να βελτιώσουν τις πωλήσεις συγκεκριμένων προϊόντων
  • Χρησιμοποιήστε τα βίντεο για να προσελκύσετε δώρα και συμβουλές
  • Προσθέστε συνδέσμους συνεργατών στο προφίλ TikTok

Πώς να πληρωθείτε στο TikTok για προβολές;

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να διαβάσετε και να εφαρμόσετε για να συγκεντρώσετε περισσότερα έσοδα από το περιεχόμενό σας στο TikTok:

  • Διατηρήστε την αυθεντικότητα: Η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητά σας πρέπει να λάμπουν μέσα από το περιεχόμενό σας, γιατί θα σας κάνει πιο σχετικούς με το κοινό σας και θα αυξήσει την εκτίμηση που σας αποδίδεται.

  • Να είστε διαφανείς και ειλικρινείς: Να είστε διαφανείς, ειλικρινείς και γνήσιοι με τα προϊόντα ή το περιεχόμενο που υπερασπίζεστε. Να είστε ευγενικοί απαντώντας στα ερωτήματα των οπαδών σας και να είστε όσο το δυνατόν πιο φυσικοί.

  • Μιμηθείτε, αλλά μην μιμηθείτε: Είναι εντάξει να αναζητάτε έμπνευση από τους συγχρόνους σας, αλλά η μίμηση ή η προσπάθεια να τους μιμηθείτε θα αμαυρώσει την αξιοπιστία σας και θα βλάψει τα έσοδά σας.

  • Διατηρήστε τη συνέπεια: Βεβαιωθείτε ότι δημοσιεύετε τακτικά και με συνέπεια για να διατηρήσετε την ανάπτυξη και τη συνάφειά σας. Το TikTok είναι ένα πολύ ασταθές βασίλειο και ο εφησυχασμός μπορεί να έχει οδυνηρές επιπτώσεις.

Πόσους ακόλουθους χρειάζεστε για να κερδίσετε χρήματα στο TikTok;

Πόσοι οπαδοί στο TikTok για να πληρωθείτε; Μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από το TikTok ανεξάρτητα από τους οπαδούς σας. Ωστόσο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10.000 ακόλουθους για να επωφεληθείτε από την πληρωμή του TikTok Creator Fund. Εάν έχετε περισσότερα ερωτήματα, επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα του TikTok Creator Fund για να λάβετε απαντήσεις.

Πόσα χρήματα παίρνετε αν έχετε 1000 ακόλουθους στο TikTok;

Τα έσοδά σας στο TikTok εξαρτώνται από τις προβολές και τα δώρα και όχι από τους ακόλουθους.

Πόσες προβολές στο TikTok χρειάζεστε για να κερδίσετε χρήματα;

Ενώ ρωτάτε πόσους οπαδούς στο TikTok θα πληρωθείτε, θα ζητούσατε τον αριθμό των προβολών. Θα ήταν καλύτερο να είχατε συγκεντρώσει 100.000 προβολές τις τελευταίες 30 ημέρες για να κερδίσετε χρήματα.

Πόσα χρήματα παίρνετε στο TikTok για 1 εκατομμύριο προβολές;

Μπορείτε να κερδίσετε οτιδήποτε από 20 έως 40 δολάρια για 1 εκατομμύριο προβολές.

Πληρώνεστε για Likes στο TikTok;

Όχι, τα likes στο TikTok ενισχύουν την αφοσίωση σας και κανένας καθορισμένος αριθμός likes δεν αντιστοιχεί σε κάποιο συγκεκριμένο ποσό πληρωμής.

Πόσα Like στο TikTok για να πληρωθείτε;

Παρόμοια με το πόσα χρήματα σας πληρώνουν οι ακόλουθοι στο TikTok, υπάρχει κάποιο καθορισμένο ποσό των likes για πληρωμή; Τα likes στο TikTok είναι για να υποστηρίζουν τα έσοδα που κερδίζετε από τις απόψεις σας. Επομένως, κανένας καθορισμένος αριθμός “μου αρέσει” δεν αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη πληρωμή.

***

Ελπίζουμε να λύθηκαν οι απορίες σας σχετικά με τον αριθμό των ακολούθων στο TikTok που θα πληρωθείτε. Ρίξτε τα σχόλιά σας στο παρακάτω πλαίσιο και μείνετε συντονισμένοι στον ιστότοπό μας για περισσότερους τέτοιους συναρπαστικούς οδηγούς. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.