Γραφικό στοιχείο με ένα πάτημα για εναλλαγή τεσσάρων προκαθορισμένων επιπέδων φωτεινότητας [Android]

Η γρήγορη διαχείριση της φωτεινότητας στο Android σας είναι μια διαδικασία με ένα σάρωση και δύο πάτημα που φέρνει το ρυθμιστή φωτεινότητας στην οθόνη σας, ώστε να μην χρειάζεται να το μεταβείτε περνώντας από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την Αυτόματη φωτεινότητα ή να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό για να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα. Το πρόβλημα; Εάν δεν χρησιμοποιείτε την αυτόματη φωτεινότητα, τότε κάθε φορά που βγαίνετε έξω ή βγαίνετε έξω από τον ήλιο ή απλώς μετακινείστε από το ένα μέρος στο άλλο με διαφορετικό φωτισμό, ρυθμίζετε χειροκίνητα τη φωτεινότητα στην οθόνη σας. Η αυτόματη φωτεινότητα προορίζεται να το χειριστεί αυτό για εσάς, αλλά εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα επίπεδα φωτεινότητας που ορίζει, το Cobrets σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους πατώντας το γραφικό στοιχείο στην οθόνη σας.

  Τα καλύτερα παιχνίδια shooter για Android

Εγκαταστήστε το widget και μεταβείτε στις ρυθμίσεις του. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες καταστάσεις θα πρέπει να εναλλάσσεται το γραφικό στοιχείο και να απενεργοποιήσετε αυτές που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Οι τέσσερις καταστάσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε είναι η ελάχιστη, η μεσαία, η μέγιστη και η αυτόματη. Οι τιμές φωτεινότητας των καταστάσεων Minimum, Medium και Maximum μπορούν να επεξεργαστούν πατώντας τις και χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό για να προσαρμόσετε τα επίπεδα. Τα Cobrets θα θυμούνται αυτές τις ρυθμίσεις όταν το χρησιμοποιείτε για εναλλαγή των καταστάσεων φωτεινότητας.

Αφού ορίσετε τα επίπεδα φωτεινότητας και επιλέξετε ποιες καταστάσεις θέλετε να κάνετε εναλλαγή, προσθέστε το γραφικό στοιχείο στην αρχική οθόνη σας. Το γραφικό στοιχείο αλλάζει για να δείξει ποια κατάσταση φωτεινότητας είναι ενεργοποιημένη αυτήν τη στιγμή. Στα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται το γραφικό στοιχείο όταν είναι ενεργοποιημένες οι καταστάσεις αυτόματης, μέγιστης, μεσαίας και ελάχιστης φωτεινότητας. Απλώς πατώντας το γραφικό στοιχείο θα μεταβεί στην επόμενη κατάσταση και θα αντικαταστήσει τυχόν άλλες ρυθμίσεις φωτεινότητας που μπορεί να έχετε ορίσει.

  Πλήκτρα έντασης χάρτη για την εκτέλεση γρήγορων ενεργειών [Android]

Αν και το Cobrets προορίζεται για τη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσαρμογή επιπέδου και τη δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής για κάτι πολύ καλύτερο. Για παράδειγμα, μπορείτε να δεσμεύσετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο φωτεινότητας και να το αντιστοιχίσετε στο “Μέγιστο”. Κάθε φορά που πρόκειται να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, μπορείτε γρήγορα να κάνετε εναλλαγή απευθείας σε αυτό το επίπεδο φωτεινότητας. Ομοίως, μπορείτε να ορίσετε ένα επίπεδο φωτεινότητας που να διευκολύνει την ανάγνωση και να χρησιμοποιήσετε το γραφικό στοιχείο για να μεταβείτε σε αυτό όταν το πατήσετε.

Η εμφάνιση του γραφικού στοιχείου στην αρχική οθόνη σας μπορεί να προσαρμοστεί από τις ρυθμίσεις του. Για μια σκούρα ταπετσαρία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο ανοιχτή εμφάνιση του γραφικού στοιχείου, για μια ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία μπορείτε να επιλέξετε την πιο σκούρα εμφάνιση του γραφικού στοιχείου και μπορείτε επίσης να την κάνετε διαφανή, αν αυτό είναι που φαίνεται καλό και ξεχωρίζει στην αρχική σας οθόνη.

  Το Words MishMash φέρνει τα παζλ «Βρες τη λέξη» στις άκρες των δαχτύλων σου [Android]

Κατεβάστε το Cobrets από το Google Play Store