Πλήκτρα έντασης χάρτη για την εκτέλεση γρήγορων ενεργειών [Android]

Οι εποχές που τα τηλέφωνα χρησιμοποιούνταν απλώς για την πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων έχουν περάσει. Αυτές τις μέρες, το smartphone σας μπορεί να είναι πιο ισχυρό από τον προσωπικό σας υπολογιστή και με το σωστό σύνολο εργαλείων, μπορεί να είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για τον τρόπο ζωής σας. Το Android είναι ένα λαμπρό λειτουργικό σύστημα όταν πρόκειται για την εκτέλεση εργασιών γρήγορα και αποτελεσματικά, επειδή το λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί όλες τις εργασίες με μερικά απλά αγγίγματα και σάρωση της οθόνης, αλλά αν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιείτε φυσικά κουμπιά, το QuickClick είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας επιτρέψει να το πετύχετε έξυπνα. Αυτό το μικρό κομμάτι λογισμικού σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε τα πλήκτρα έντασης ήχου της συσκευής σας για γρήγορη εκτέλεση συχνών ενεργειών όπως η εκκίνηση μιας εφαρμογής, η πρόσβαση στις ρυθμίσεις, η εναλλαγή του φωτός φλας κ.λπ.

  Τι είναι οι ενημερώσεις συστήματος Google Play στο Android και είναι σημαντικές;

Βασικά, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εκχωρήσετε ορισμένες εντολές ή εφαρμογές στα πλήκτρα της έντασης. Ωστόσο, δεδομένου ότι μια συσκευή Android έχει μόνο δύο κουμπιά έντασης ήχου, το QuickClick σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε προκαθορισμένες ακολουθίες κλικ κουμπιών έντασης ήχου για να εκχωρήσετε πολλαπλές ενέργειες. Για παράδειγμα, μια απλή ακολουθία αύξησης και μείωσης έντασης ήχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στις ρυθμίσεις, ενώ η αύξηση της έντασης και η αύξηση της έντασης μπορεί να σας επιτρέψουν να ανοίξετε την εφαρμογή αριθμομηχανή. Εφόσον μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές τέτοιες ακολουθίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εκχωρήσετε και να εκτελέσετε πολλές ενέργειες ταυτόχρονα.

Η αρχική οθόνη του QuickClick έχει μια διεπαφή εμπνευσμένη από το Holo. Εμφανίζει τη λίστα των ενεργειών που του έχετε αναθέσει αυτήν τη στιγμή και φέρει μια εναλλαγή On / Off στο επάνω μέρος για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή. Όταν δημιουργείτε μια νέα ενέργεια από την αρχή, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εκχωρήσετε ένα ευρύ φάσμα εντολών. Ορισμένα από αυτά είναι προκαθορισμένα για εσάς, τα οποία μπορεί να είναι οτιδήποτε από την εναλλαγή του φακού έως την πραγματοποίηση μιας τηλεφωνικής κλήσης σε μία από τις επαφές σας. Ωστόσο, εάν η επιθυμητή ενέργεια δεν προσδιορίζεται στη λίστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή προσαρμοσμένης εφαρμογής που σας δίνει τη δυνατότητα να εκκινήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή από τη συσκευή σας.

  Πώς να αποκτήσετε πάνελ Samsung Edge σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android [No root]

Αφού επιλέξετε έναν τύπο ενέργειας, θα πρέπει να ρυθμίσετε μια σειρά από κλικ έντασης είτε πατώντας τα φυσικά πλήκτρα έντασης είτε τα κουμπιά της οθόνης. Ωστόσο, η ακολουθία θα πρέπει να είναι γραμμική και η εφαρμογή την επισημαίνει αυτόματα για εσάς. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε επίσης να καθορίσετε το όνομα της ενέργειας και να αλλάξετε τον ήχο και τη δόνηση, καθώς και να διαμορφώσετε πολλές πρόσθετες ρυθμίσεις.

Το QuickClick λειτουργεί με την οθόνη ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη, αλλά μπορείτε να καθορίσετε πότε η υπηρεσία θα ακούει για κλικ. Περαιτέρω ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επαναφοράς της έντασης στην προεπιλογή κατά την εκτέλεση της ενέργειας, το αυτόματο ξεκλείδωμα της οθόνης, καθώς και τη δυνατότητα ρύθμισης του διαστήματος μεταξύ των κλικ σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

  Το πραγματικό πρόβλημα ασφάλειας του Android είναι οι κατασκευαστές

Συνολικά, το QuickClick είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που σίγουρα κάνει το Android πιο γρήγορο και ομαλό κατά την εκτέλεση συγκεκριμένων ενεργειών. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play.

Εγκαταστήστε το QuickClick από το Play Store

μέσω: XDA-Προγραμματιστές