Τα καλύτερα παιχνίδια shooter για Android

Το Android ως πλατφόρμα gaming, έχει μια μακροχρόνια σχέση με τα παιχνίδια σκοποβολής. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το είδος δεν απαιτεί από τους χαρακτήρες να κινούνται τόσο πολύ όσο τα παιχνίδια για υπολογιστή. Αυτό δίνει στους παίκτες περισσότερο έλεγχο από το μέσο παιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου και αυξάνει την αξία επανάληψης. Σε αυτό το πνεύμα, θα κάνουμε μια ανασκόπηση των καλύτερων παιχνιδιών σκοποβολής για Android σήμερα, σε αυτά περιλαμβάνονται σκοπευτικά πρώτου προσώπου, παιχνίδια με σκοπευτή, ακόμη και σκοπευτικά τρίτου προσώπου. Εδώ είναι η λίστα μας. Προειδοποίηση: Μερικά από τα στιγμιότυπα οθόνης καθώς και τα ίδια τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά γραφικά.

1-Μαξ Πέιν

Αυτό το shooter που καθορίζει το είδος και τη γενιά κυκλοφόρησε αρχικά ως αποκλειστικό iPad. Αργότερα έφτασε σε όλα τα iOS και Android. Όταν κυκλοφόρησε αρχικά στον υπολογιστή, χρειάστηκε η αγάπη του κόσμου για τη λήψη με σφαίρες, όπως εμπνεύστηκε από το The Matrix και δημιούργησε ένα παιχνίδι γύρω από αυτό. Το Max Payne είναι ένα σκοτεινό παιχνίδι νουάρ, βασισμένο στην ιστορία, όπου ο Max βρίσκεται σε μια αποστολή να εκδικηθεί τη δολοφονημένη σύζυγο και την κόρη του.

Το παιχνίδι δεν έχει αλλάξει πολύ από την αρχική του ιδέα του 2002. Τα γραφικά φαίνεται να έχουν βελτιωθεί λίγο, αλλά τα βασικά στοιχεία παραμένουν τα ίδια. Δεν έχει περικοπές, αλλά πάνελ κόμικς με φωνή και ένα απίστευτα όμορφο soundtrack. Το Max Payne είναι δημοφιλές για όλη την καινοτομία που έφερε στην πλατφόρμα.

Είναι ακριβώς τόσο εμβληματικό σήμερα όσο ήταν την εποχή της κυκλοφορίας του και είναι απίθανο να βγει από τη μόδα σύντομα. Αν δεν έχετε παίξει ακόμα το Max Payne, ακόμα και σήμερα είναι μια βαθιά εμπειρία που βλάπτει τα μελλοντικά παιχνίδια συγκριτικά.

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι τόσο εύκολο όσο το παιχνίδι με ένα ποντίκι ή ακόμα και ένα χειριστήριο παιχνιδιού, αλλά γίνεται πιο εύκολο όσο περισσότερο το παίζετε.

Κατεβάστε το Max Payne από το Google Play Store

2- Σειρά Grand Theft Auto

Μιλώντας για εικονικά παιχνίδια, κανένας δεν απολαμβάνει αυτό το παρατσούκλι περισσότερο από τη σειρά GTA. Ενώ κάθε παιχνίδι GTA αξίζει τη δική του είσοδο, θα είναι πιθανώς πιο εύκολο να τα κατατάξετε όλα ως ένα από τα καλύτερα shooters όλων των εποχών. Για όσους δεν γνωρίζουν για το GTA, είναι μια μακροχρόνια σειρά για χαρακτήρες με αμφισβητήσιμη ηθική που προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια πόλη γεμάτη εγκλήματα. Κάθε παιχνίδι ρίχνει φως σε έναν διαφορετικό τύπο εγκληματικής αυτοκρατορίας. Το GTA III και το Liberty City Stories επικεντρώνονται γύρω από τη Μαφία. Το GTA Vice City εστιάζει στα καρτέλ και το GTA Chinatown Wars είναι αυτονόητο. Ωστόσο, το είδος και ο τίτλος της παρτίδας που καθορίζει την εποχή, το GTA San Andreas βασίζεται στο έγκλημα του δρόμου. Αλλά αυτή η περιγραφή είναι ανεπαρκής.

  Πώς να βρείτε τον σειριακό αριθμό της συσκευής σας Android

Το GTA San Andreas ήταν το πρώτο στο είδος του όπου είχατε την απόλυτη ελευθερία να εξερευνήσετε κάθε εκατοστό ενός κολοσσιαίου κόσμου. Το σύμπαν του παιχνιδιού περιλαμβάνει 3 ζωντανές κατοικημένες πόλεις σε φυσικό μέγεθος, μια τεράστια έρημο, ένα τεράστιο δάσος και αγροτικές πόλεις κατά μήκος της διαδρομής, καθεμία με κάτι μοναδικό να κάνει. Θα μπορούσατε ακόμη και να αλλάξετε την εμφάνισή σας με βάση το πόσο φάγατε/δουλέψατε. Η ιστορία από μόνη της θα χρειαζόταν εκατοντάδες ώρες για να ολοκληρωθεί, αλλά αν ξεκινούσατε να ολοκληρώσετε το παιχνίδι, θα χρειαζόταν μήνες. Το παιχνίδι ήταν ο τίτλος με τις υψηλότερες πωλήσεις στο PlayStation 2 κατά την κυκλοφορία του και εξακολουθεί να θεωρείται το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη διανομή σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι σκοπευτές, με την προσθήκη οδήγησης, ποδηλασίας, ιππασίας σε αεροπλάνο, βάρκα και ό,τι άλλο θέλει η καρδιά σας. Για αυτούς τους λόγους, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια σκοποβολής για android.

Κατεβάστε το GTA San Andreas από το Google Play Store

3- Hitman Sniper

Το Hitman είναι επιτυχημένη σειρά για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είστε ο πράκτορας 47, ένας γενετικά τροποποιημένος δολοφόνος προς ενοικίαση. Οι εκδόσεις για υπολογιστή και κονσόλα απαιτούν πρόσθετα στοιχεία παιχνιδιού, αλλά το sniping ήταν το αποκορύφωμα του παιχνιδιού. Το παιχνίδι Android σας βάζει σε μια μακρινή κούρνια από ένα αρχοντικό στην κορυφή του βουνού γεμάτο στόχους. Κάθε αποστολή απαιτεί να βγάλετε έναν διαφορετικό στόχο στην έπαυλη χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές.

  Το IFTTT φτάνει στο Google Play Store και φέρνει κανάλια Android

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή χρησιμοποιώντας μετρητά που κερδίζετε από κάθε αποστολή. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε εξαρτήματα εκπληρώνοντας ειδικούς όρους νίκης και τελικά θα αποκτήσετε το πιο ισχυρό τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή.

Η τελευταία ενημέρωση περιλαμβάνει μια λειτουργία ζόμπι όπου υποτίθεται ότι προστατεύετε κάποιον από μια ορδή ζόμπι. Συνολικά, είναι ένα ανταποδοτικό παιχνίδι, καθώς πρέπει να προγραμματίσετε καθώς προχωρούν οι αποστολές.

Κατεβάστε το Hitman Sniper από το Google Play Store

4- Σειρά Modern Combat

Το Modern Combat, της Gameloft, είναι ένα παιχνίδι σκοποβολής με 5 μέρη έξω. Το Modern Combat βασίζεται τόσο στο sniping όσο και σε άλλα όπλα. Αυτά τα παιχνίδια ήταν η απάντηση του Android στο franchise Call of Duty και απάντησαν αρκετά καλά. Την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσετε αυτό το παιχνίδι, θα νιώσετε πώς είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, με κινηματογραφικές κάμερες και αρκετή ατμόσφαιρα. Υπάρχει μια συνεκτική ιστορία και το multi-player είναι to die-for (μεταφορικά).

Ωστόσο, όλα αυτά απαιτούν μια μάλλον απότομη καμπύλη μάθησης. Κινείτε με το ένα χέρι, ελέγχοντας την κάμερα με το άλλο και πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα επιπλέον χέρι για να πυροβολήσετε γιατί ακριβώς έτσι έχει σχεδιαστεί το παιχνίδι. Το επίκεντρο του παιχνιδιού ήταν να δώσει στους παίκτες μια πλήρη εμπειρία shooter πρώτου προσώπου στο Android. Εάν τα χειριστήρια σας είναι πολύ δύσκολα, μπορείτε πάντα να συνδέσετε ένα χειριστήριο μέσω Bluetooth και να έχετε τουλάχιστον την ίδια εμπειρία με μια κονσόλα.

5- Sniper X με τον Jason Statham

Πολλά παιχνίδια sniping κυκλοφορούν στην αγορά με την ίδια προϋπόθεση. Είστε ένας ελεύθερος σκοπευτής που έχει επιφορτιστεί να πυροβολήσει ορισμένους χαρακτήρες που δεν μπορούν να παίξουν (NPCs/bots) για οποιονδήποτε λόγο η ιστορία του παιχνιδιού ανατρέπεται. Στην πορεία θα χρησιμοποιήσετε διαφορετικά όπλα για να το πετύχετε. Μερικά από τα οποία, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα. Το παιχνίδι Sniper X προσθέτει μια μικρή παραλλαγή σε αυτόν τον τύπο προσθέτοντας μια έγκριση διασημοτήτων. Σε αυτό το παιχνίδι ο Jason Statham σας αναθέτει αποστολές.

Περισσότερο από αυτό, το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Ο χρόνος της σφαίρας, οι γωνίες της κάμερας, οι αποκρίσεις NPC δημιουργούν μια απροσδόκητα ολοκληρωμένη εμπειρία. Τα γυρίσματα είναι αρκετά άσκοπα, αλλά και διασκεδαστικά.

Υπάρχει μια ολόκληρη λάσπη από παιχνίδια από το είδος του ελεύθερου σκοπευτή. Κάποιοι σε κάνουν καλό, κάποιοι σε κάνουν τον κακό, αλλά είναι όλα βασικά το ίδιο παιχνίδι.

  Πώς να δοκιμάσετε παιχνίδια με το Google Play Instant στο Android

Κατεβάστε το Sniper X With Jason Statham από το Google Play Store

6- Sniper Shooter

Το Sniper Shooter είναι ένα φαινομενικά απλό παιχνίδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο διασκεδαστικό από το παραδοσιακό παιχνίδι σκοπευτών. Υπάρχει μια υποκείμενη ιστορία και οι προγραμματιστές αναμφίβολα δούλεψαν πολύ σκληρά για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Η ιδέα είναι η ίδια με κάθε άλλο παιχνίδι sniping. Είστε ελεύθερος σκοπευτής σε μια αποστολή να δολοφονήσετε κάποιον. Ωστόσο, η πληροφορία σας είναι περιορισμένη και υποτίθεται ότι πρέπει να καταλάβετε ποιος είναι ο στόχος σας με βάση ενδείξεις. είναι εξίσου εύκολο να χτυπήσεις το λάθος άτομο σε αυτό το παιχνίδι.

Τα γραφικά φαίνονται υπέροχα, αλλά δεν απαιτούν GPU, επομένως αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να λειτουργεί σε όλα σχεδόν τα smartphone. Το παιχνίδι έχει 13 κεφάλαια αυτήν τη στιγμή. Σίγουρα αξίζει την εμπειρία.

Κατεβάστε το Sniper Shooter από το Google Play Store

7- Metal Slug Defense

Τώρα, δεν πρόκειται για σκοπευτή πρώτου προσώπου, ή ακόμα και για σκοπευτή τρίτου προσώπου, αλλά είναι σίγουρα σκοπευτής, και μάλιστα κλασικός. Το Metal Slug ήταν ο πυλώνας του arcade gaming στην παλιά εποχή. Είχε πολλές συνέχειες και το παιχνίδι παλαίωσε αρκετά καλά, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2000. Στη συνέχεια διέφυγε στη σχετική αφάνεια. Ωστόσο, με τα smartphone, η σειρά παιχνιδιών επιστρέφει με λειτουργία μάχης head-to-head και είναι ό,τι θα περίμενε κανείς από το franchise SNK.

Ξεκινάς με στρατιώτες, μετά φτιάχνεις τον δρόμο σου σε έναν βιώσιμο στρατό και προσπαθείς να καταστρέψεις τη βάση του αντιπάλου σου προτού καταφέρει να καταστρέψει τη δική σου.

Κατεβάστε το Metal Slug Defense από το Google Play Store

8- Ελαφοκυνηγός

Αυτό είναι τουλάχιστον ένα ενδιαφέρον franchise. Είναι το τυπικό σας παιχνίδι sniping με ένα πολύ καλά εξοπλισμένο οπλοστάσιο, μερικά από τα οποία μπορούν να αγοραστούν μόνο με πραγματικά χρήματα, αλλά η περιοχή εστίασης είναι μάλλον μοναδική. Υποτίθεται ότι κυνηγάς ζώα. Ξεκινά με ελάφια, μετά κογιότ, λύκους, λιοντάρια και διάφορα ζώα καθώς προχωρούν τα παιχνίδια.

Το franchise κυκλοφορεί με μια νέα επανάληψη αρκετά τακτικά (σχεδόν κάθε χρόνο) και στην τελευταία έκδοση (2017), μπορείτε να κυνηγήσετε με σκύλους, να προσαρμόσετε τα όπλα σας και ακόμη και να πάτε κάτω από το νερό. Το γύρισμα από μόνο του είναι πολύ διασκεδαστικό, να λέμε την αλήθεια.

Κατεβάστε το Deer Hunter από το Google Play Store