Γιατί μου αρέσει το Apple Watch μου

Έβαλα για πρώτη φορά το Apple Watch μου τον Ιανουάριο του 2019 και έκτοτε δεν ήθελα να το βγάλω. Στην αρχή, το είδα ως ένα εύχρηστο αξεσουάρ για τον τρόπο ζωής. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, το εκτιμώ τόσο πολύ όσο το iPhone μου — και να γιατί μπορείς και εσύ.

Με παρακινεί να κινηθώ

Ένα από τα απλούστερα, αλλά σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του Apple Watch είναι η ικανότητά του να παρακολουθεί πότε κινείστε, ασκείστε ή στέκεστε. Καθένα από αυτά εμφανίζεται σε ένα δαχτυλίδι και ο στόχος σας για την ημέρα είναι να «κλείσετε τα δαχτυλίδια σας».

Το δαχτυλίδι Move είναι λίγο διαφορετικό. Ο στόχος σας Move είναι προσωπικός για εσάς και το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης. Κάθε εβδομάδα, το Apple Watch σάς δίνει ένα buzz για να σας ενημερώνει πόσο καλά τα καταφέρατε την περασμένη εβδομάδα και πώς μπορεί να είναι ο στόχος σας για αυτήν την εβδομάδα, εάν θέλετε να τον αυξήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιτύχετε και να βελτιώσετε τους στόχους άσκησής σας με την πάροδο του χρόνου.

  Επαναφέρετε την εφαρμογή WP8 Music στο Windows Phone 8.1

Το να μπορείτε να δείτε πόση ενέργεια έχετε ξοδέψει είναι τόσο ανταμείβοντας όσο και ενθαρρυντικό. Όταν πετυχαίνω τους στόχους μου στο Move μέχρι το μεσημέρι, αισθάνομαι καλά που πηγαίνω δυνατά στο γυμναστήριο. Όταν κάθομαι και παίζω βιντεοπαιχνίδια όλη μέρα, το δαχτυλίδι Move χρησιμεύει ως υπενθύμιση για να βγω έξω.

Το Apple Watch σάς ειδοποιεί επίσης όταν πλησιάζετε να κλείσετε το δαχτυλίδι Move σας και σας ενημερώνει πόσο χρόνο περπατάτε για να το κάνετε. Εάν μείνετε καθισμένοι για περίπου 50 λεπτά, το ρολόι σας σάς στέλνει μια ειδοποίηση για να σταθείτε και να μετακινηθείτε λίγο. Μπορεί να έχετε ήδη αρκετά προσοχή ώστε να σηκώνεστε και να κινείστε τακτικά, αλλά εγώ δεν είμαι.

  Ποια έκδοση των Windows 10 κατεβάζει το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων;

Στη δουλειά μου ως layabout tech blogger, γνωρίζω πάρα πολύ τους κινδύνους ενός καθιστικού τρόπου ζωής. Το να κάθομαι σε ένα φορητό υπολογιστή όλη μέρα είναι ο τρόπος με τον οποίο πληρώνω τους λογαριασμούς, αλλά είναι επίσης κακό για την υγεία μου. Το Apple Watch μπορεί να είναι ακριβό, αλλά το βλέπω ως επένδυση στην υγεία μου. Από τότε που το πήρα, είμαι πιο γυμναστική, λιγότερο καθιστική ζωή και προσέχω περισσότερο τα επίπεδα δραστηριότητάς μου.

Παρακολουθήστε τις προπονήσεις σας

Ένας από τους κύριους λόγους που αγκάλιασα το Apple Watch είναι η ικανότητά του να παρακολουθεί τις προπονήσεις. Πηγαίνω στο γυμναστήριο για να σηκώνω βάρη και, παρόλο που το Apple Watch δεν είναι το καταλληλότερο για την παρακολούθηση αυτού του είδους της προπόνησης με αντίσταση (βρες μου ένα πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης δηλαδή), έχω ερωτευτεί τα δεδομένα που συλλέγει.

  Πώς να βρείτε ποια εφαρμογή μειώνει την ταχύτητα του Διαδικτύου στα Windows

Τώρα παρακολουθώ σχεδόν κάθε τύπο προπόνησης, από μια βόλτα στα καταστήματα έως ολοήμερες εκδρομές με ποδήλατο. Το Apple Watch σάς επιτρέπει να καταχωρείτε “Άλλες” προπονήσεις, για τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε μια προκαθορισμένη ετικέτα. Υπάρχουν κατηγορίες για δραστηριότητες, όπως «Μυαλό και