Επαναφέρετε την εφαρμογή WP8 Music στο Windows Phone 8.1

Το Windows Phone 8.1 είναι μια μεγάλη συνολική βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά υπάρχουν πάντα ορισμένοι νοσταλγοί χρήστες που χάνουν τις καλές, παλιές εποχές. Αν και κανείς δεν είναι πιθανό να παραπονεθεί για το εύχρηστο, νέο Κέντρο δράσης ή τον όμορφο τρόπο διαχείρισης της οθόνης Έναρξης, υπάρχουν ορισμένες περιοχές του WP8.1 που χρειάζονται ακόμα κάποιες βελτιώσεις. Από την πλευρά μου, η νέα εμφάνιση που προσφέρει το Music hub μπορεί να μπερδευτεί κατά καιρούς. Ακόμα κι αν σας αρέσει συνολικά, είναι δύσκολο να αρνηθείτε ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστείτε στο νέο του σχέδιο επιλογών και οθονών. Εάν πραγματικά σας λείπει το κέντρο μουσικής των Windows Phone 8, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε την ενημερωμένη έκδοση του WP8.1, υπάρχει τώρα ένας αρκετά απλός τρόπος να το κάνετε αυτό. Το Music Hub Tile είναι μια νέα κυκλοφορία για το WP8.1 και αυτή η εφαρμογή έχει τη δύναμη να επαναφέρει το καταργημένο WP8 Music hub από τη σύνταξη.

  Η οθόνη του υπολογιστή δεν κοιμάται αυτόματα (Windows 10)

Δεν χρειάζεται να είστε τεχνικός για να χρησιμοποιήσετε το Music Hub Tile. Απλώς εκκινήστε την εφαρμογή μόλις εγκατασταθεί και πατήστε την επιλογή «Καρφίτσωμα πράσινου πλακιδίου». Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να εκκινεί τη δική της, παλαιότερη έκδοση του Music hub κάθε φορά που πατάτε το πράσινο πλακίδιο Xbox Music. Ένας εναλλακτικός τρόπος εκκίνησης της εφαρμογής παλαιού τύπου είναι περνώντας από την επιλογή «Άνοιγμα κόμβου μουσικής» στην εφαρμογή πλακιδίων Music Hub. Για όσους θέλουν το πλήρες εφέ, το Music Hub Tile προσφέρει τη δυνατότητα να καρφιτσώσουν ένα διαφανές πλακίδιο για τη Μουσική, αλλά για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν την επιλογή είναι απαραίτητο να πληρώσετε 0,99 $ και να ενημερώσετε την εφαρμογή στην επαγγελματική έκδοση.

  Πώς να εγκαταστήσετε το MySQL Workbench στο Ubuntu

Παρόλο που η λέξη ’tile’ εμφανίζεται στο όνομα αυτής της εφαρμογής, το ζωντανό πλακίδιο του Music hub είναι το μόνο πράγμα που δεν έχει ανανεωθεί. Ωστόσο, είναι μια διαφορετική ιστορία μέσα στην εφαρμογή. Αντί για δύο ξεχωριστές οθόνες για «τώρα αναπαραγωγή» και λίστα επιλογών, το Music Hub Tile τις συνδυάζει σε μια ενιαία προβολή, όπως ακριβώς ήταν τα πράγματα εδώ και πολύ καιρό στο WP8. Ακόμη και η κάτω γραμμή αλλάζει, με την παλιά λίστα κουμπιών να εμφανίζεται εκεί. Το επιπλέον κουμπί αναπαραγωγής είναι επίσης διαθέσιμο.

Εάν συγκρίνετε τη χρηστικότητα μεταξύ των δύο εκδόσεων του Music hub, η παλαιότερη παραλλαγή κερδίζει στην προβολή “Now Playing”, αλλά είναι διαφορετική η ιστορία όταν πρόκειται για “λήψη μουσικής”. Το WP8.1 έχει μια πολύ όμορφη θέα στο κατάστημα μουσικής, με εξώφυλλο άλμπουμ από τα τρέχοντα trendy τραγούδια. Ωστόσο, μετά την εγκατάσταση του Music Hub Tile, θα λάβετε μόνο έναν σύνδεσμο προς τα φώτα της δημοσιότητας και το Xbox Music Pass.

  Πώς να αντιγράψετε ή να μετακινήσετε αρχεία και φακέλους στα Windows 10

Το Music Hub Tile είναι μια ωραία εφαρμογή, αν και η εμφάνιση μιας αγοράς εντός εφαρμογής μπορεί να είναι λίγο απογοητευτική για ορισμένους χρήστες. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, η εφαρμογή αξίζει σίγουρα μια ευκαιρία, αν έχετε επικρίνει το ανανεωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στο WP8.1.

Εγκαταστήστε το Music Hub Tile από το Windows Phone Store