Λήψη APK εφαρμογών Android από το Google Play Store σε υπολογιστή

Η λήψη εφαρμογών Android στον υπολογιστή από το Google Play Store δεν ήταν ποτέ εύκολη διαδικασία. Η Google εφαρμόζει αρκετά αυστηρές πολιτικές για να εμποδίζει τους χρήστες να κάνουν λήψη εφαρμογών σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή ή υπολογιστή που δεν είναι συσκευή Android. Το Android σάς επιτρέπει να φορτώσετε το αρχείο APK μιας εφαρμογής και να το εγκαταστήσετε από εκεί, αλλά αυτά τα APK συνήθως φιλοξενούνται σε ιστότοπους τρίτων. Τον Νοέμβριο του 2013, εξέτασα το APK Downloader, μια υπηρεσία που βασίζεται στον ιστό που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη εφαρμογών από το Google Play στον υπολογιστή σας, δείχνοντας τη διεύθυνση URL του. Το Raccoon είναι μια παρόμοια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κάνετε το ίδιο απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας. Η εφαρμογή που βασίζεται σε Java απαιτεί τα διαπιστευτήρια του Λογαριασμού σας Google και σας επιτρέπει να κάνετε λήψη όλων των μη πληρωμένων εφαρμογών στον υπολογιστή σας χωρίς καμία ταλαιπωρία.

  Σίγαση συσκευής σε ώρα, τοποθεσία, συμβάν ή επαφή [Android]

Μην αφήσετε την απλή διεπαφή του Raccoon να σας ξεγελάσει. Το πρόγραμμα είναι αρκετά ισχυρό σε αυτό που κάνει. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα, θα χρειαστείτε την πιο πρόσφατη έκδοση Java Runtime στον υπολογιστή σας, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο της Java. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη του Raccoon απευθείας από τον ιστότοπο του προγραμματιστή. Είναι μια φορητή εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε παραλλαγές JAR και EXE.

Μετά την εκκίνηση του Raccoon, εμφανίζεται το παράθυρο barebones του που φέρει τρία πεδία εισαγωγής στο κέντρο: Όνομα χρήστη, Κωδικός πρόσβασης και Αναγνωριστικό Android. Θα χρειαστείτε έναν έγκυρο λογαριασμό Google Play και (προαιρετικά) ένα αναγνωριστικό Android για να θέσετε σε λειτουργία το Raccoon. Εάν δεν έχετε Android ID, μπορείτε απλά να αφήσετε αυτό το πεδίο κενό και το Raccoon θα δημιουργήσει αυτόματα ένα ψευδοαναγνωριστικό για εσάς.

  Η Nokia κυκλοφορεί το πρωτοποριακό Z Launcher για Android

Αφού συνδεθείτε, το Raccoon θα σας επιτρέψει να κάνετε λήψη οποιουδήποτε είδους εφαρμογής από το Play Store που είναι συνδεδεμένο με την περιοχή του λογαριασμού σας. Ωστόσο, δεν σας επιτρέπει να κάνετε λήψη εφαρμογών επί πληρωμή. Για να ξεκινήσετε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αντιγράψετε τον σύνδεσμο Play Store της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε λήψη της εφαρμογής του Facebook, ανοίξτε τη σελίδα του Play Store και, στη συνέχεια, αντιγράψτε τον σύνδεσμο από τη γραμμή URL και επικολλήστε τον στο πεδίο Αναζήτηση του Raccoon. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης απλά να πληκτρολογήσετε Facebook και το εργαλείο θα εμφανίσει σχετικές προτάσεις, αν και η επιλογή URL μπορεί να είναι πολύ πιο βολική.

Αφού εμφανιστούν τα σχετικά αποτελέσματα, το Raccoon σάς δίνει λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος, την ημερομηνία δημοσίευσης, την τιμή, τις συνολικές εγκαταστάσεις και τη βαθμολογία της εφαρμογής και σας επιτρέπει να ανοίξετε τη σελίδα της στο Google Play, να προβάλετε τα δικαιώματα και/ή να κάνετε λήψη του αρχείου APK.

  Συγχρονίστε τις υπενθυμίσεις των Windows 10 στο τηλέφωνό σας iPhone και Android με την Cortana

Το Raccoon κατεβάζει κάθε εφαρμογή στο αρχείο που δημιουργεί σε έναν φάκελο από όπου εκτελείτε την εφαρμογή. Το αρχείο είναι βασικά ένας φάκελος λήψης που μπορεί να περιέχει πολλές εκδόσεις εφαρμογών που έχουν ληφθεί και που μπορεί να ενημερώνει αυτόματα όλες τις εφαρμογές που περιέχονται σύμφωνα με τον προγραμματιστή. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει τη λήψη της εφαρμογής Facebook στο αρχείο.

Με λίγα λόγια, εάν πρέπει να κατεβάσετε το APKS από το Google Play στον υπολογιστή σας, τότε το Raccoon είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές που έχετε για αυτό.

Κατεβάστε το Raccoon