Βρείτε εύκολες συνταγές για την ημέρα των ευχαριστιών με αυτές τις εφαρμογές και τους ιστότοπους

Η Ημέρα των Ευχαριστιών απέχει μόνο μια μέρα και ενώ υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το εάν τα μεγάλα καταστήματα λιανικής θα πρέπει να είναι ανοιχτά ή όχι τη Μαύρη Παρασκευή, ένα πράγμα είναι σίγουρο. θα υπάρχει πολύ φαγητό. Κανονικά, μπορούμε να κόψουμε όσες γωνίες θέλουμε όταν πρόκειται για το καθημερινό μαγείρεμα για την προσωπική μας διατροφή, αλλά στις διακοπές, όπου το φαγητό είναι ένα σημαντικό μέρος, σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να κάνουν κάτι παραπάνω για ένα καλύτερο γεύμα. Για έμπειρους μάγειρες, αυτό μπορεί να σημαίνει να τηλεφωνήσουν στη γιαγιά και να της ζητήσουν τη συνταγή για τη μυστική σάλτσα της, να δοκιμάσουν μια νέα γέμιση για το πουλί ή απλώς να πειραματιστούν με κάτι εντελώς νέο. Για τον αρχάριο μάγειρα, αυτό μπορεί να σημαίνει νευρικό κλονισμό καθώς προσπαθούν να καταλάβουν τι είδη παντοπωλείου να αγοράσουν. Ανεξάρτητα από την εξειδίκευσή σας, έχουμε μια λίστα πόρων τόσο για έμπειρους (λογοπαίγνιο) όσο και για αρχάριους μάγειρες για να σας βοηθήσουμε να τρώτε καλύτερα αυτήν την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Χρησιμοποιήστε αυτό που έχετε στο ψυγείο σας

Αν υποθέσουμε ότι δεν έχετε στο μυαλό σας κάποια συγκεκριμένη συνταγή ή ότι είναι πολύ αργά για να αγοράσετε άλλα υλικά χωρίς να σας παρακινήσουν άλλοι αγοραστές της τελευταίας στιγμής, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ό,τι έχετε στο ψυγείο σας για να βρείτε μια καλή συνταγή.

SuperCook είναι ένας υπέροχος ιστότοπος που σας επιτρέπει να εισάγετε όσα είδη έχετε στο ψυγείο και το ντουλάπι σας και δημιουργεί μια λίστα με συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε από αυτά τα συστατικά. Οι συνταγές συλλέγονται από όλο το Διαδίκτυο, επομένως απλώς ψάχνετε σε όλους τους σημαντικούς ιστότοπους τροφίμων, αλλά λαμβάνετε αποτελέσματα για πιάτα για τα οποία έχετε ήδη τα υλικά.

  Πώς να απενεργοποιήσετε ή να επανεκκινήσετε το Samsung Galaxy S20

Κουζίνα είναι παρόμοιο με το SuperCook. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συστατικά για να αναζητήσετε συνταγές, αλλά μπορείτε επίσης να τα αναζητήσετε χρησιμοποιώντας ετικέτες όπως χαμηλά λιπαρά ή χαμηλή χοληστερόλη. Αν προσπαθείτε να τρώτε υγιεινά αυτές τις γιορτές, μπορείτε να βρείτε μερικές υπέροχες συνταγές χρησιμοποιώντας τις υποστηριζόμενες ετικέτες.

Συνταγές από πλήθος

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να αναζητήσετε συνταγές ή συμβουλές και κόλπα μαγειρικής είναι το Reddit. Μπορείτε πάντα να επιλέγετε να επισκέπτεστε ιστότοπους όπως το allrecipes.com, αλλά το καλό με τις συνταγές και τις οδηγίες μαγειρικής που προέρχονται από πλήθος είναι ότι οι άνθρωποι που τις φτιάχνουν και τις γράφουν δεν περιμένουν από εσάς να έχετε σχεδόν κάθε είδος κουζίνας που χρειάζεται για να εκτελέσετε μια μικρή αναβαθμισμένη κλίμακα. εστιατόριο. Σας βοηθούν να αρκεστείτε στα μαγειρικά σκεύη και τα υλικά που έχετε ή μπορείτε εύκολα να αγοράσετε.

Προτείνουμε τα ακόλουθα δευτερεύοντα reddits για όποιον αναζητά μια καλή συνταγή για να ακολουθήσει.

r/Μαγείρεμα Αυτό το δευτερεύον reddit σάς δίνει και συνταγές καθώς και συμβουλές για πιο αποτελεσματικό μαγείρεμα
r/Συνταγές Συνταγές που κυμαίνονται από απλές έως πολύπλοκες μπορείτε να βρείτε εδώ. Μερικοί από τους πιο εξειδικευμένους μάγειρες θα περιλαμβάνουν ακόμη και εικόνες για κάθε βήμα
r/Ψήσιμο Εάν η Martha Stewart δεν κατάφερε να σας βοηθήσει να φτιάξετε έναν ωραίο μελόψωμο, δοκιμάστε αυτό το δευτερεύον reddit για υπέροχες ατάκες ψησίματος
r/μαγειρική για αρχάριους Το όνομα τα λέει όλα; το δευτερεύον reddit βοηθά τους noobs να μαγειρεύουν. Τα πράγματα τόσο απλά όπως η κατασκευή διπλού λέβητα ή το αλάτισμα κρέατος εξηγούνται και μπορείτε πάντα να ζητήσετε βοήθεια από άλλους χρήστες.

  Πώς να επεξεργαστείτε φωτογραφίες στο iPhone σας (Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Φωτογραφίες)

Μπορείτε εναλλακτικά να διαβάσετε κάθε μία από τις αναρτήσεις σχετικά με τα τρόφιμα που δημοσιεύτηκαν στο Imgur εδώ.

Παρουσίαση

Το φαγητό δεν υποτίθεται ότι έχει απλά καλή γεύση, υποτίθεται ότι έχει και καλή εμφάνιση και αν ποτέ δεν έχετε ιδέες για την παρουσίαση φαγητού, δοκιμάστε αυτές τις γκαλερί Imgur. Είτε θα φύγετε με μια υπέροχη ιδέα γαρνιτούρας, είτε με μια κοιλιά που γουργουρίζει.

Βίντεο

Κάθε φορά που δοκιμάζω μια νέα συνταγή, η μόνη ερώτηση που κάνω συχνά στον εαυτό μου είναι: “Θα έπρεπε να φαίνεται έτσι;” Οι ιστότοποι τροφίμων μερικές φορές παρέχουν φωτογραφίες βήμα προς βήμα με μια συνταγή, αλλά ακόμα και τότε, μπορεί να μαντέψετε το πάχος ενός στιφάδου ή σούπας ή να αναρωτηθείτε αν το κρέας είναι καλά ψημένο ή όχι. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα εκπαιδευτικό βίντεο είναι πολύ καλό.

r/CookingVideos είναι ένα πολύ υπέροχο δευτερεύον reddit που διαθέτει βίντεο μαγειρικής, τόσο σύντομα όσο και μεγάλα, που σας δείχνει πώς να μαγειρεύετε παραδοσιακό φαγητό των γιορτών σε καθημερινό φαγητό.

Το YouTube είναι φυσικά μια άλλη εξαιρετική πηγή για βίντεο μαγειρικής και προτείνουμε το Everyday Food και το BBCFood.

Καθημερινό Φαγητό έχει μια υπέροχη συνταγή για γαλοπούλα που είναι εύκολο να ακολουθηθεί, μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

BBCFood είναι ένα άλλο υπέροχο κανάλι με πολλές εύκολες και γρήγορες συνταγές μαγειρικής. Εάν δεν μαγειρεύετε γαλοπούλα, αλλά θέλετε να φάτε ένα πιο απλό, λιγότερο περίπλοκο πουλί, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή κοτόπουλου.

Εφαρμογές μαγειρικής

Τα smartphone, πιο συγκεκριμένα, τα tablet έχουν βρει το δρόμο τους σε κάθε πτυχή της ζωής μας και αν έχετε τα χρήματα για αυτό, μπορείτε να αγοράσετε ένα ψυγείο που συνοδεύεται από ένα τοποθετημένο tablet. Κάποιοι μπορεί να αμφισβητούν την ανάγκη για τη συσκευή σε μια συσκευή κουζίνας, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακολουθήσετε μια συνταγή. Για όποιον είναι οπλισμένος με tablet, οι εφαρμογές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναζητήσετε και να ακολουθήσετε συνταγές.

  Πώς να κάνετε διπλό κλικ για απόκρυψη/αποκάλυψη εικονιδίων επιφάνειας εργασίας

iOS: Εάν έχετε iPad, το Youmiam είναι μια εξαιρετική, δωρεάν εφαρμογή που όχι μόνο παρέχει πολλές εξαιρετικές συνταγές, αλλά σας επιτρέπει επίσης να βλέπετε μεμονωμένα βήματα σε μεγάλες, ευανάγνωστες κάρτες.

Android

Το CookPad είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή μαγειρικής για εκτέλεση σε tablet. Είναι διαθέσιμο τόσο για Android όσο και για iOS. Όπως το Youmiam, έτσι και αυτό διαθέτει κάρτες για να ακολουθήσετε τα βήματα της συνταγής μία προς μία. Οι συνταγές είναι πλήρεις με φωτογραφίες για κάθε βήμα και οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται είναι HD.

Εγκαταστήστε το CookPad από το Google Play Store

Εγκαταστήστε το CookPad από το App Store

Microsoft Surface Tablet

Η στοκ εφαρμογή Food and Drink στα Windows 8.1 είναι απλά καταπληκτική. Διαθέτει μια συλλογή από εξαιρετικά απλές συνταγές και σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε τις δικές σας συνταγές σε αυτήν. Είναι όντως χτισμένο με ταμπλέτες που έχετε κατά νου (όπως όλα τα Windows 8) και είναι εύκολο να ακολουθήσετε τις συνταγές που εμφανίζονται στην εφαρμογή.

Θα θέλαμε να αναφέρουμε και εδώ το allrecipes.com και το BBCFood. Και οι δύο διαθέτουν συνταγές που κυμαίνονται από εύκολες έως δύσκολες. Δεν μπορούμε να προτείνουμε την εφαρμογή allrecipes καθώς είναι γεμάτη, αν και μπορείτε να την δοκιμάσετε αν θέλετε. Και οι δύο τοποθεσίες διαθέτουν μερικές υπέροχες συνταγές και αξίζει να τις δείτε. Καλό φαγητό!