Αυτόματη σίγαση του ήχου που αναπαράγεται σε όλες τις ανενεργές καρτέλες στο Chrome


Μία από τις πρόσφατες εκδόσεις του Chrome πρόσθεσε κάτι απολύτως υπέροχο στο πρόγραμμα περιήγησης. μια ένδειξη ήχου στην καρτέλα που σας λέει ποια καρτέλα αναπαράγει οποιοδήποτε είδος ήχου. Αυτή η δυνατότητα δεν λειτουργεί μόνο για βίντεο YouTube ή άλλες ενσωματωμένες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, αλλά και για εκείνες τις ενοχλητικές διαφημίσεις βίντεο που παίζουν από μόνες τους, καθιστώντας πολύ εύκολο τον εντοπισμό της καρτέλας ενόχων. Το Mute Inactive Tabs είναι μια επέκταση του Chrome που κάνει κάτι εξίσου χρήσιμο από αυτή την άποψη. Σίγαει μια καρτέλα που παίζει οποιονδήποτε ήχο εάν είναι ανενεργή.

  Πώς να εμφανίσετε σελιδοδείκτες για φορητές συσκευές Chrome στην επιφάνεια εργασίας Chrome

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη Σίγαση ανενεργών καρτελών από το κουμπί του δίπλα στη γραμμή URL. Όταν η επέκταση είναι απενεργοποιημένη, το κουμπί έχει ένα σήμα «Απενεργοποίηση» που υποδεικνύει την ανενεργή κατάσταση. Κάθε καρτέλα που αναπαράγει ένα βίντεο/ήχο τίθεται αυτόματα σε σίγαση μόλις μεταβείτε σε διαφορετική καρτέλα.

Το Mute Inactive Tabs είναι πραγματικά ένας αυτόματος διακόπτης On/Off και κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά μας αφήνει να θέλουμε περισσότερα. Όπου θα κάνει σίγαση, ας πούμε ένα βίντεο YouTube, δεν θα το κάνει παύση. Αυτό προφανώς δεν είναι αυτό που ισχυρίζεται η επέκταση, αλλά είναι μια δυνατότητα που θα την έκανε πολύ πιο χρήσιμη.

  Πώς να προσθέσετε προστασία Windows Defender στο Chrome

Η σίγαση των ανενεργών καρτελών λειτουργεί επίσης μόνο μέσα σε ένα παράθυρο. Αυτό σημαίνει ότι εάν μεταβείτε σε διαφορετικό παράθυρο, όλες οι καρτέλες που είχαν τεθεί σε σίγαση από την επέκταση στο παράθυρο στο οποίο εργαζόσασταν προηγουμένως θα αρχίσουν να παίζουν ξανά ήχο και αυτό είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό ελάττωμα. Η επέκταση έχει επίσης μια επαγγελματική έκδοση, όχι κάτι που συμβαίνει με τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης, και σας επιτρέπει να εισάγετε στη λίστα επιτρεπόμενων σελίδων που η επέκταση δεν πρέπει να κάνει σίγαση. Ωστόσο, δεν επεκτείνει τη λειτουργία σίγασης σε άλλα παράθυρα, καθιστώντας έτσι την αναβάθμιση/αγορά λιγότερο από ό,τι αξίζει.

  Πώς να περιορίσετε την ταχύτητα λήψης στο Chrome

Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να δω τον προγραμματιστή να διορθώνει αυτά τα μικρά σφάλματα και να το κάνει έτσι ώστε η επέκταση να μπορεί να κάνει παύση και βίντεο. Η σίγαση των ανενεργών καρτελών μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων το άνοιγμα και η ουρά πολλών βίντεο YouTube για παρακολούθηση.

Εγκαταστήστε τη Σίγαση ανενεργών καρτελών από το Chrome Web Store

Εγκαταστήστε το Mute Inactive Tabs Pro από το Chrome Web Store