Αυτοματοποιήστε τη ζωντανή ταπετσαρία Muzei με το Tasker

Από την κυκλοφορία του τον περασμένο μήνα, το Muzei Live Wallpaper έχει κερδίσει μεγάλη αναγνώριση από τους χρήστες του, καθώς φέρνει υπέροχες ταπετσαρίες από διαφορετικές πηγές στις αρχικές τους οθόνες. Μια άλλη εφαρμογή που αγαπούν πολλοί ισχυροί χρήστες Android είναι η Tasker, γνωστή για την ικανότητά της να επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιούν αμέτρητες εργασίες στο Android. Ενώ το Muzei μπορεί να περιστρέψει αυτόματα την ταπετσαρία σας, τι θα λέγατε για τη δυνατότητα να το κάνετε με βάση το πλαίσιο, τη δράση ή οποιαδήποτε συνθήκη που υποστηρίζεται από το Tasker; Το Taskei λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ αυτών των δύο εφαρμογών για να σας επιτρέψει να κάνετε ακριβώς αυτό. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς λειτουργεί.

  Πώς να αποκτήσετε μια νέα εικόνα των Windows Spotlight για την οθόνη κλειδώματος στα Windows 10

Περιττό να πούμε ότι το Taskei χρειάζεται τόσο το Muzei όσο και το Tasker για να λειτουργήσει. Μετά την εγκατάσταση, απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Muzei και θα δείτε το Taskei ως διαθέσιμη πηγή. Επιλέξτε το και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι κάτω από αυτό για να προσγειωθείτε στη διεπαφή barebones του Taskei που απλά σας επιτρέπει να μεταβείτε γρήγορα στο Tasker για να το ρυθμίσετε. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το Tasker απευθείας για το σκοπό αυτό.

Το επόμενο βήμα είναι η αυτοματοποίηση του Muzei με το Tasker, για το οποίο θα πρέπει να διαμορφώσετε μία από τις διαθέσιμες ενέργειες του Muzei (που βρίσκεται στην ενότητα “Προσθήκη” όταν προσθέτετε μια ενέργεια). Μπορείτε να προσθέσετε μια ενέργεια σε μια υπάρχουσα εργασία ή να δημιουργήσετε μια νέα εργασία για το σκοπό αυτό. Οι διαθέσιμες ενέργειες περιλαμβάνουν το Muzei Source, το Next Artwork και το Random Source, και οι τρεις από τις οποίες θα πρέπει να είναι αυτονόητες. Το Muzie Source σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε την πηγή που θα χρησιμοποιήσετε για τη δράση, παραθέτοντας όλες τις πηγές που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή στο Muzie.

  Λήψη στιγμιότυπων οθόνης και εγγραφή εκπομπών οθόνης

Αφού προσθέσετε τις ενέργειες, μπορείτε να αναθέσετε την εργασία τους σε οποιοδήποτε προφίλ στο Tasker και η ταπετσαρία θα αλλάξει ανάλογα. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναθέσετε μια εργασία που περιέχει την ενέργεια “Επόμενο έργο τέχνης” σε ένα προφίλ ανακίνησης, προκειμένου να αλλάζετε το Tasker στην επόμενη ταπετσαρία κάθε φορά που κουνάτε το τηλέφωνό σας. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. με βάση το τεράστιο εύρος του Tasker, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Έτσι, αν είστε λάτρης του Muzei και του Tasker, δεν υπάρχει λόγος να μην ρίξετε μια ευκαιρία στο Taskie, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η τιμή του είναι δωρεάν!

  Πώς να υπολογίσετε την ποσοστιαία αλλαγή με συγκεντρωτικούς πίνακες στο Excel

Εγκαταστήστε το Taskei από το Play Store